![]() |
çok zor maçtı takım tedirgindi baya.şu hoca konusu bir an önce netleşmeli... |
yine berbat oynadık. sezonun başından beri aynı futbol. bıktım artık. |
gozume carpan bir batuhan vardı gerısı yok |
hocamız yüzde 90 lucescu oldu bakalım ne olacakk |
takımda batuhan ve sivok çok iyi oynadı 2 tane daha maç kazanmamız lazm daha sonra rahatlarız yalnız sene sonu ertuğrulun gidip luce nin gelmesi şart bu belli oldu ertuğrul sağlam çok korkak hala kayseride sanıyo kendini |
bu cisse ve delgado artık can sıkamay başladı,bu kadar top kaybı yapılırmı ya... |
çok çok gergin bir ortam vardı . bu ortama rağmen zorda olsa alınan 3 puan çok önemliydi. |
Galibiyet önemli fakat futbol gerçekten çok kötü..Zapo-Sivok ikilisi ile ilk kez gol yedik..Umarım devamı gelmez =) Delgado nekadar büyük bir futbolcu olduğunu her geçen maç gösteriyor de mi ? =)) Cisse ile birlikte sezon sonu postalanırlar umarım.. =) Uğur İnceman'ı yetersiz buluyorum..Sağda Kurtuluş fena değildi..Gönül de sakatlandı milli takımda da şans bulabilir o mevkiide..Seric vasat..Kanatlar döküldü ilk yarı..Batuhan'ın gol atması iyi oldu..Nobre Beşiktaş'ın herşeyidir..En azından içerde ilk 11 de olmalıdır.. Netice de iyi bir galibiyet olmadı ama kazanmak önemliydi..Bakalım Sağlam neler sölicek yarın.. |
bi kaza daha kötü olurdu...çok şükür... |
bu çalkantılı dönemde bu moral bozukluğu ile bu maçı kazanmak güzel. futbolun bu maçta pek önemi yoktu benim için |
Türkiye`de Saat: 13:07 . |