![]() |
izleyemedim ama kazanmamız moral oldu |
Yine çok kötü bir futbol sonunda alınan tesadüfi bir galibiyet.Hacettepe gibi küme düşme adaylarından olan takımı kendi sahanda boğamıyorsan sen teknşk direktör filan değilsin.Ne zaman gol atsak anında takımı geri çekiyor golü yiyoruz.Beşiktaş'ı anadolu takımı yaptı bu Ertuğrul Sağlam.Kanser olacaz bu futbolla kanser.Hadi bu maçı güç bela kazandık ileriki maçlarda zorlu rakiplere karşı ne yapacaz.Allah'tan karşımızdaki rakip Hacettepe idi bugün, yoksa şu anda ortalık çaklanıyor olacaktı.Yinede kötü oyuna rağmen 3 puan güzel ama ilerisi için bu oyunla hiç ümidim yok.Delgado son 3-4 maçta sahada geziniyor, kendine çeki düzen vermesi lazım. |
kötü futbola 3 puan ilaç gibi geldi.futbolcuların ve sağlamın kafasına kazıması lazım artık kolay takımın olmadığını.bu maç yata yata geçerim mantığı yok artık.takımda birşeyler var sadece 2-3 futbolcu koşup pres yapıyor.kondüsyon mu eksik ? sakatlanmaktan mı korkuyorlar maç başı para alanlar? antrenöre güvenleri mi kalmadı? sağlam mı koşmayın diyor?hiçbirinin olduğunu zannetmiyorum ama anlamadım nedenini. deplasmanda cacık yapamayız bu kafayla batuhanın gol atması ve yardımlaşmalı oynaması maçın en güzel yanıydı |
Onemli olan 3 puan almakti, rakiplerin kaybettigi hafta bu galibiyet iyi oldu ... tebrikler Ama futbol yine kotu ... Serdar kurtulus'u sezon basindan bu yana ilk defa iyi buldum ... nobre her zaman ki gibi super ... cisse, delgado ciddi düsûs var... |
bugun tek onemli olan e kazanmakti ve kazandik kimse hocaya sallamasin bukadar yonetim acizi bir klup daha yok anadolu kluplerinin yoneticileri bile bizim yonetim kadar aciz ve is bilmez degiller liderin sadece 2 puan gerisindeyiz musade edemediniz su takima ozguvenklazanmasi icin yaziklar olsun ertugru hoca belli ettiki yarin istifa edecek bu acik belli oluyor besiktasin gecek sahiplerine tesekkur ederim bzi destekledikleri icin dedi bu laf herseyi anlati bana birkez daha silbatanyapacagiz simdi 2 maglubiyet sonra o hocayada gule gule sonra yine silbastan boyle boyle batip gidecek sanli klubumuz |
bu zor zamanda alınan 3 puan çok önemli ertuğrul hocaya çok yükleniliyor bence.sezon başlarken güzel oynayan futbolculardan şimdi eser yok ama ertuğrul sağlam yine ertuğrul sağlam burada bir suçlu aranacaksa herkes bu konuda suçludur |
Bence bugün bu Maci ucuz atlattik. Bu Aksam yine eksikler vardi ve yine cok pas hatasi yapildi bana göre. Ayrica Aydini neden cikardi hocamiz yine anlamadim. Takimda uzun süredir oynamayan Batuhani oynatip Aydin az sans vermesi ilginc geliyor bana. Delgadoda yine formsuzdu bana göre, sadece birkac pas atabildi ancak, ondan daha fazlasini beklemek hakkimiz. |
lige verilecek arada inşallah toparlarız diyorum |
Sonuç iyi olabilir ama ben takımı beğenmedim. Seriç-Cisse ve özellikle Delgado ve S.Kurtuluş berbattı.. Delgado umarım toparlanır yoksa bu gidişle İsviçre nin alt takımlarına geri döner. |
cisse ve delgadonun sorunu nedir anlamdım gitti ya delgado birde kaptan hani derler ya imam bunu yaparsa cemaat ne yapar yazık ya |
Türkiye`de Saat: 04:21 . |