![]() |
uefada alınan sonuctan sonra gayet normal zaten ılk yarı bıterken butun trıbunler akıllı oynayın sabrımız tasıyor dıye tempo tuttu. ıslıklayanlar arasında bende vardım benım besıktaslılıgımı da burda tartısmam oyle burda ıyı gundu kotu gundu demeyle olmuyo gelıp destegınızı verıceksınız o zman. takım o kadar hatasının farkında kı maca cıkarken bıle el ele tutusup kapalının onunde ozur dıler gıbı durdu bız gercek ıı gun dostuyuz yagmurda camurda gıdıp destegımızı verıyoruz kalkıpta macı tvden ızleyıp sonrada benım besıktaslılıgımı kımse sorgulamasın |
Alıntı:
Bu gün taraftar üstüne düşemi yaptı ve takımını destekledi... Ezikler gibi I LOVE YOU LUCE die bağırabilirlerdi de ama yapmadık.! |
kendi arasında bile bukadar çelişkiye düşen bir takım daha yoktur ne diim bize dünyanın en iyi hocasını getirsen başarılı olacağını zannetmiyorum sabır olmayınca başarı gelmez gelmeyecek ayrıca protesto eden arkadaşlara sesleniyorum protesto edince takım dahamı iyi oynadı yada bu davranıştan takım ne yarar gördü ama emin olun zararını gördü tüm hafta yazılanlar takımı öyle bir etkilemişki tüm oyuncuların ilk dakikalarda ayakları titredi oyuncular ilk dakikalarda hiç olmadığı kadar desteklenseydi ertuğrul hoca lehine bağrılsaydı emin olun bu maçı daha kolay kazanırdık ve kolpa basına tokat gibi cevap olurdu |
O Ertuğrul hocaya git diyenler keşke yerine gelecek hocayı da söyeselerdi malum çok iyi biliyorlar ya.. Kulubü de onlar yönetsin. Malum takımn santraforu Ertuğrul golleri kaçıran o... defansında da Mutlu oynuyor..rakibin ayağına o verdi topları..Ya da Rakibe topu ceza sahasında kaptırın diye Ertuğrul söylemiştir..O zaman Ertuğrul gitsin Luce gelsin..çokiyi santrafor dur kendisi..bütün golleri atar..Hem defansa da yardım edip rakibi durdurur.Kaleye de geçer penaltı falan kurtarır..Efendim..saçmalıyormuyum...Bunları Luce yapamaz mı ?.. O zaman neden gelsin ki..Etuğrul 'u bunları yapamadı diye gönderiyoruz..yapanın gelmesi lazım bence... Not: Ben de maçta idim... |
ben ertuğrul sağlamın desteğe ihtiyacı var diye düşünüyorum dikatinizi cekerim ligte daha allaha sükür malubiyetimiz yhok |
katılıyorum en azndan sene sonuna kadar ertuğrul sağlam kalmalı diye düşünüyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:44 . |