![]() |
Batuhanın oynatılmasında Fatih hocanı parmagı var mı ? Hiç kimsenin anlayamadıgı bir olay var neden Fatih Terim Batuhanı milli takıma seçince Batuhan bu hafta ilk 11 de cıktı . Daha once hiç düşünülmeyen bi kişi milli takıma secilince anında ilk 11 de oynatma mantıgı nedir .. Yoksa bu takımı Fatih hoca mı yonetiyor ??? çok merak ediyorum Yoksa Fatih hocanın deidkleri mi oluyor neden acaba neden ?? Bu konuda goruşlerinizi merak ediyorum .. |
alakasi yok kardesim ertgrul hoca hergence sans taniyor tesaduften ibarettir |
Yok ya bence ertuğrul hocanın insiyatifi çünkü batu golden sonra direk ertuğrul hocaya koştu bu gol senin için der gibiydi |
Tamamen tesadüf bence...Dikkat ederseniz tek Bobo'yu kesmedi hoca, Tello ve Holo'yu da kesti, yani gönderme yaptı 'sözde' yıldızlarımıza, kimse vazgeçilmez değildir diye!..Bobo'nun yerine 17'lik Batu'yu oynattı, anlayana çok güzel mesaj aslında!..Keşke Delgado'yu da kesseydi, Necibi oynatsaydı onun yerine, daha büyük alkış alırdı belkide... |
batuGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :p :D |
arkadaşlar sizin canınızmı sıkılıyor ya ben anlamıyorum böyle mantıksız bişey olabilirmi şu topic'i açmadan evel ben olsam 2 kere değil 5 kere düşünürüm yani nasıl olabilir fatih terimin parmağı falan.Ertuğrul revizyon yapmış kadroda buda onun sonucu bu kadar basit revizyon yapma sebebinide açıklamaya gerek yok herhalde herkes izledi metalist maçını.. |
valla terimin öle bşi yapcanı sanmıom ama batuyu macta cok beğendim ben her hava topunu aldı nerdeyse 2.golüde atııyodu ama şans işte böle maclarda oynatılsa bi yıldız kazanırız içimizden.. |
ek olarak da fatih terim mi dedi geçen sene 16 yaşında batuhanı oynat diye? Tam tersi hatta durum. Ertuğrul hoca bu kadar erken şans tanıdığı için batuhan milli takımı gördü!! Bu kadar da sallanmazki hocaya. |
Alakası yok bencede.. |
bence a mıllı takıma cagırınca takımda kotu batuya sans tanıdı fatıh terımden hoslanmam ama batuyu a mıllı takıma cagırınca helal olsun dedım oynatırsa kımse sasırmasın oradada atar gollerını |
Türkiye`de Saat: 09:21 . |