![]() |
Uyan Hey Beşiktaşlı... Bu yılda şampiyonluk gitti. Ama sebep hakemler, hoca, futbolcular değil tek sebebi var tüpçü. Yazıklar olsun diyorum, madem o kadar iyiydi Lucescu yu neden gönderdin . Bu beşiktaş tarihinin en büyük hatasıdır bir takımın başkanı ancak bukadar şampiyonluğa taş koyar helal olsun dıyorum yeter artık yeter terket. Ertuğrulun gitmesi bu yılda şampiyonluğun gitmesi demekti onuda yaptı helalolsun bu saatten sonra gelen kim olursa olsun şampiyonluk hayal hepimize geçmiş olsun. |
Günaydın ne uyanması :D:D:D Herşeyin baş sorumlusu Demirören'dir. Bunu bilmeyen zaten ya kör yada sağırdır.! :D |
Tupcu. Besiktasa sahip cikacagi yerde kovdugu bir adamin ayagina gidiyor. Tukurdugunu yalayan bi yonetimden biktik. |
bu sene bitti demek için çok erken... |
nerden biliyorsunuz bu senenin bittiğini anlamıyorum. bu sene bitti diyenler sene sonunda şampiyon olursak nasıl sevinicekler acaba. |
Tüpçü taraftarın midesini bulandırıyor.. |
Alıntı:
kesinlikle haklısın. şu durumda ligin bizim için bittiğini düşünmek çok yanlış. bir an önce kendimizi toparlarsak herşey ii olabilir. |
hadi ertuğrul gitmediği söle en azından devre arasına kadar bu takımın sana ihtiyacı var |
Türkiye`de Saat: 03:05 . |