![]() |
Sağlam istifa etti! Beşiktaş Teknik Direktörü Ertugrul Sağlam istifa etti.. http://www.htspor.com/2008/10/07/resim/101429.jpg Beşiktaş'te günlerdir beklenen gelişme yaşandı. Metalisk maçından sonra büyük eleştrilere maruz kalan genç teknik adamın bu sabah Beşiktaş yönetimine istifa mektubunu verdiği bildirildi. |
Sağlam istifasını verdi! Beşiktaş'ın, UEFA Kupası'nda Metalist Kharkiv'e 4-1 mağlup olup Avrupa Kupası'na veda ettiği maçın ardından istifa edeceği gündemden düşmeyen Ertuğrul Sağlam, istifasını verdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam istifasını, yönetime verdi. 07.10.2008 Kaynak : Sporx.com |
Allah belanı versin Yıldırım Demirören!! |
Alıntı:
İrfan Kayahan |
Onun kellesini isteyipte alanlar...takımı da siz çalıştırın bari... |
Geseye de metalist çıktı. Ertuğrula atıp tutanlar, gese-metalist maçından sora ne dicek..Bravo beşiktaş tarftarı. Size de bu tüpçü layık zaten. |
bu saaten sonra anca denizliyi getirirler... Bavulunu hazırla tüpçü!! |
olmadı olmadı olmadı yav 3 teknik tirektör geldi gitti ertuğrul sağlama fatura kesildi yav yöneticiler bırakın beşiktaşın peşini sinan engin ne işe yaradın sen yıldırım demirören ne yaptın şimdiye kadar beşiktaşa yazıklar olsun |
bundan sonra olacakları düşünmek bile istemiyorum bize mucize lazım |
Benim için demirören kaldığı sürece bejeke dönemi kapanmıştır.yazıklar olsun ne deyim yaa foruma ayıp olmasın diye yazmıyorum canım çok sıkıldı. |
pühhhh allah belanı versin demirören yazıklar olsun ulan beşiktaşın bütün evlatlarını yedin bee adiii herif istifa et artık sen bırak görevi hoca değil. |
istifası daha kabul edilmedi yönetim kurulu tarafından hata sadece andaval tüpçüde değil tüm yönetim kurulunda 2 gerizekalı alkolik var alkollü alkollü açıklama yapan 2 hıyar onların altından çıktı bunlar hep ama şuda bi gerçek ertuğrul beşiktaşta başarılı olamadı.... |
Alıntı:
|
herşeyden önce beşiktaş camiasına hayırlı olur inşallah,istifa kararı doğru bu saatten sonra ertuğrul hoca görevde kalamazdı çünkü başkanın luce ile yaptığı görüşme son nokta oldu yani yine hocanın gönderile şekli yanlış yanlış yanlış her ne olursa olsun böyle olmamalıydı.. |
Ertuğrulun bu şekilde istifası veya yönteim tarafından bilmediğimiz birşekilde gönderilmesi hoş olmaı, tamam ben de beğenmiyordum ertuğrulu ama yönetim bu şekilde kendini temize mi çıkarmış oldu sinan engin ve demirören klendini temizemi çıkarmış oldu, ayrıca yerine getirilecek olan hoca belli mi dğeil mi kim geliyorki ertuğrul istifa ettirildi |
Ertuğrul Hocaya gerçekten üzüldüm. ona yapılanlar haksızlıktı. Ona iyi topçu alamadılar ve başarısızlığına ona mal etmeye çalıştırlar. Yönetim beceriksizler topluluğu gibi. Bu şekilde gönderilmemeliydi. Bu başarısızlık hocanın değil yönetimin. Biz ne zaman bağıracağız yüksek sesle yönetim istifa diyee????????? Bu yönetim gidinceye kadar maçları seyretmeyeceğim ve ilgilenmeyeceğim. |
Şu gelinen durumdan sonra istifa etmemesi yanlış olurdu zaten. Takım içinde durumlar nedir bilemiyoruz tabi ama görünen o ki oyuncular oynamıyor. Ya sistem yanlış ya da bu büyük futbolcular bir yerlere mesaj gönderircesine kötü işler yapıyorlar. Ertuğrul hocanın devam etmesi hem kulüp adına hemde kendi adına pek olumlu olmaz zaten. Vasat takımları bile zar zor yenen bir takım halindeyiz herkes bunun farkında.. |
kına yaksın bazıları kınaaaaaaaaaa. |
Sağlam'ın istifası yetmez Dertören istifa !!!! |
Hayırlı Olsun Beşiktaş ' ımıza . İnş Luce gelir. |
ulan bu adamı da kaybettik yaaa helal olsun. |
SESİ TİTRİYORDU !!!! , adam gibi adam ın y.demirörenin yönettiği takımın başında kalması görülmüş iş deil .........sinan engin yakışır sana 1 yıl daha başlamadan bitiyor yazacak kelime bulamıyorum üzüntü mü anlatmaya kelimeler yetmiyor YAZIKLAR OLSUN......... GÜLE GÜLE ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM |
şu tüpcüde birgün patlasada rahat etsek yazık oldu ertuğrul hocaya demir ören istifa et artık seba başkanın ve eski kurmayların devreye girmesi lazım artık yeter bu rezillik... |
Arkadaslar tamam sevmiyoruz Yıldırım Demiröreni ama unutmayın o Beşiktaş ' ımızın başkanı ona karşı kullandıgınız kelimelere DİKKAT EDİN . Bir daha UYARMIYCAM İyi FOrumlar |
Bakam sırada kim var bu yönetimle o da çok durmaz enfaz la 1 sezon... |
sinan engin eğer sen bu takımda kalırsan seninde . . . . . . . ve sana gelelim baskan dedik iyi niyetli bişiler yapmaya calısıyosun dedik ama sen baskasının lafıyla hareket ediyosun bjk baskanına hiç yakısmadı seninde . . . . . . . . ertuğrul sağlamı gönderenler utansınn . . . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Şansal büyüka:yıldırım demirörenin babası ona bir oyuncak verdi,al oyna dedi oynuyor,beşiktaşı mahvetti. |
Alıntı:
|
yıldırıım demirörem b,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,pp |
GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN İSTİFA DİYENLER KINA YAKARSINIZ ARTIK Bİ YERLERİNİZE O KADAR CAHİLSİNİZ VE O KADAR FUTBOLDAN ANLAMIYORSUNUZ Kİ BU BECERİKSİZ VE SAHTEKAR YÖNETİMİN BİLE OYUNUNA DÜŞTÜNÜZ ZAVALLI LEŞ KARGALARI |
Demirören ve Sinan Engin lanet olsun size.. Allah sizin belanızı versin, defolun gidin artık siz ne biçim adamsınız... yeter artık gidin başımızdan... |
ERTUĞRUL İSTİFA ETTİ Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam istifasını yönetime sundu. Sağlam'ın istifası yönetim tarafından kabul edildi. SİNAN İSTİFA ETMEDİ Ertuğrul ile birlikte istifa etmesi beklenen Menajer Sinan Engin ise istifa etmedi. Engin'in istifa etmesi durumunda da yönetim tarafından istifasının kabul edilmeyeceği için istifadan vazgeçtiği bildirildi. ERTUĞRUL'DAN 'ADAM GİBİ' VEDA Beşiktaş Teknik Direktörlüğü görevinden istifa eden Ertuğrul Sağlam, düzenlediği basın toplantısı ile istifasını açıkladı. Yaptığı açıklamada Beşiktaş yönetimini topa tutan Ertuğrul Sağlam, "Ben Beşiktaşlılık duruşunu Sayın Süleyman Seba'dan öğrendim. Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'ta Ertuğrul SAğlam oldu. Adam gibi geldim, adam gibi görev yaptım, adam gibi gidiyorum" diyerek istifasını açıkladı. Sağlam'ın basın açıklamasından dikkat çeken notlar: BEŞİKTAŞ'IN GELECEĞİNİ KURMAYA ÇALIŞTIK Yönetimin görev süresi ile paralel 2,5 yıllık anlaşma imzaladım. İlk yılda ligde ve Avrupa'da yarışmacı olacak takım oluştururuken ,Beşiktaş'ın yarınlarını oluşturacak kadro için de çalışmalar yaptık. Serdar Özkan, Aydn, Batuhan, Emre , Necip, Korcan, Bülent gibi alt yapıdan yaklaşık 15 tane oyuncuyu A takımımıza kazandırdık ve bu çocukları A takımda kullandık. ZAFER DE YAŞADIK HEZİMET DE Beşitaş'ın başında ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ilk Türk teknik direktör olma şerefine ulaştım. Zafer de yaşadık, Liverpool hezimetini de yaşadık. Buna rağmen aldığımız 6 puan yanında çok da başarılı maçlar çıkardık. Marsilya maçını kazanabilseydik, bugün herşey çok farklı bir noktada olurdu. TARAFTARDAN ÖZÜR DİLEDİ Geçtiğimiz sezon liderlik koltuğuna oturduk ve son 7 - 8 haftaya kadar koruduk. Bizi mutlu eden en iyi şey taraftarımızın bize verdiği tam destek ve güvendi. Bazı hakem hataları, cezalar ve sakatlıklar nedeniyle şampiyonluğu kaçırdık. En büyük üzüntümüz geçen sezon şampiyonluğu yaşattıramamak oldu. Bunun için taraftardan özür diliyorum. AÇIKLAMAM YANLIŞ ANLAŞILDI Ligde şu anda 14 puanla Fenerbahçe nin 8 ve G.Saray'ın 3 puan önündeyiz. Trabzon önünde aldığımız 1 puan çok önemliydi. Bu bir puanın önemi, önümüzdeki haftalarda şampiyonluğa oynayan rakiplerimiz Trabzon deplasmanında ortaya çıkacaktır. Bu süreçte acı veren bir olay yaşadık. Metalist karşısında aldığımız yenilgi hesaplarımız içersinde değildi. Yenilen gollerin şekline değinmek istemiyorum. "Hayat devam ediyor" cümlesi bir çok kesim tarafından çok değişik yerlere çekildi. Benim maksadım 4 gün sonra oynayacağımız sezon maçına futbolcularımı motive etmekti. BEŞİKTAŞLILIK DURUŞUNU SEBA'DAN ÖĞRENDİM Bugünlere gelmemde büyük emekleri olan Süleyman Seba'ya çok teşekkür ediyorum. Beliktaş'a gelişlerimin yanında gidişlerim de olaylı oluyor. Şu güne kadar Beşiktaş camiasına yakışır şekilde davrandım. Beşiktaşlılık duruşumu Sayın Seba'dan öğrendim. İÇİMİZDEKİLERLE UĞRAŞMAK İSTEMEDİM Geldiğim ilk günden bu yana benim aleyhimde yazan, söylemediğim şeyleri sayfalarına taşıyan gazetecilere değinmek istemiyorum. İstifa için 3,5 trilyon isteyeceğim söylendi. Benim Beşiktaşlılığım para ile ölçülemez. Benim ağzımdan yalan haber yazanlar, rakamı bile yanlış yazdılar. Rakiplerle uğraşırken bir de içimizdekilerle uğraşmak istemedim. BANA YAPILANLARI İÇİME SİNDİREMEDİM Bugün Beşiktaş'ta kalırsam şampiyon olacak bir teknik direktör olarak karşınızdayım. Son günlerde bana yapılanları içime sindiremiyorum. Bize bu yapılanları hak ettiğimizi düşünüyorum. Görevdeyken başka isimlerle görüşülmesi bir tarafa, basın üzerinden de yıpratılma kampanyası ile karşı karşıya bırakıldım. 'Arkandayız' denilse de inandırıcı olmayan söylemleri bildiğimden artık burada kalamam. Türkiye'deki Türk ve Yabancı antrenörlüğüne yapılan çifte standarta itiraz ediyorum ve görevimden istifa ediyorum. NEDEN BUGÜN? 4 gün önce de bırakabilirdik. Karakterim ve iş ahlakım Hacettepe maçını oynamayı ve daha sonrasında anlamı anlaşılabilecek 3 puanı hanemize yazdırıp ayrılmayı düşündüm. Önümüzdeki milli maç arasında, görüşmek istedikleri teknik adamlarla yönetim şimdi uzun uzun görüşebilir! BANA YAPILANLAR, YENİ GELECEK HOCAYA DA YAPILMASIN Ben Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam oldum. Vefayı da ahde vefayı da bilirim. Çalıştığım süre içersinde kendimi kovdurmaya şartlayıp para peşinde koşan bir insan olmadım. Beşiktaş sevgimi paraya tahvil ettirmeye çalışanlar bu sözlerimden sonra utanırlar mı bilmiyorum. Beşiktaş'ın bundan sonra başarıya ulaşması en büyük dileğim. Bana yapılanların, bundan sonra gelecek antrönere yapılmamasını istemiyorum. ADAM GİBİ İSTİFA EDİYORUM Taraftarlarımız ben sahaya çıktığım andan itibaren bana hep destek verdiler. "Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam" dediler bugüne kadar bana. Adam gibi görevime başladım adam gibi sürdürdüm ve adam gibi görevimi bırakıyorum. |
Alıntı:
Veysel Yavaş |
Alıntı:
|
Aynen, Allah belasını versin bu yönetimin!..Bu adamı da harcadılar yaa, yatacak yerleri yok bunların !!! Kına yakın kına!..Demirören beleşe dağıtır !!! |
cok yazik oldu erturul hocaya |
Bence ertugrul hoca verdigi kararda çok haklı en güzelini yaptı böyle boşkonuşan ve ******** yönetimle daha ileriye gidilmezdi |
Türkiye`de Saat: 18:59 . |