![]() |
İnönüde Yönetim İstifa!!!! YETER ARTIK Demirören böylelikle kendini akladı. Beşiktaşın çocukları hep bu şekilde küstürüldü. Ama biz bunun bu şekilde olmayacağını göstermeliyiz. İnönüde Yönetimi istifaya davet etmeliyiz. Bu adam kandırmaca bir stadyum maketiyle yeniden başkan oldu ve destek aldı. ama artık bizde bazı şeyleri görmeliyiz. BEŞİKTAŞ TARAFTARI APTAL DEĞİLDİR... |
istediğimiz kadar bağıralım istifa etmez o yüzsüz herif. |
Ben ne olursa olsun yönetimin bırakacağını düşünmüyorum. Nerde o günler... |
Geçmiş olsun fatura kesildi hesap ödendi yalnış veya doğru olması önemli değil asıl sorumlular saltanatlarına devam edecek |
İstifa Edebilmek İçin Ertuğrul Hocamız Gibi ONURLU Ve ŞEREFLİ Olmak Gerekir... Yönetimde Bunu Göremiyorum... |
ömrümüzden ömür tükettin daha fazla tüketmeden git artık demirören..boşa konuşuyoruz.. |
Eminimki beşiktaş taraftarı yönetime tepkisini en güzel şekilde gösterecek ve Ertuğrul hocanında gönlünü alacaktır. |
Bırak artık yakamızı Demirören.! :( |
Del Bosque,Riza, Tigana, Ertugrul Saglam... Hepsi Suçlu Yıldırım bey haklı |
GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN İSTİFA DİYENLER KINA YAKARSINIZ ARTIK Bİ YERLERİNİZE O KADAR CAHİLSİNİZ VE O KADAR FUTBOLDAN ANLAMIYORSUNUZ Kİ BU BECERİKSİZ VE SAHTEKAR YÖNETİMİN BİLE OYUNUNA DÜŞTÜNÜZ ZAVALLI LEŞ KARGALARI |
Türkiye`de Saat: 05:11 . |