![]() |
hyr ilerde gelecek büyük başarılar kazanabilecegimiz bir hocayı camiadan soguttu. |
demirörenin allah belasını versin ama bu taraftar yine ses çıkarmaz |
bjk taraftarı bunları hak ediyor. kimse alınmasın. cıkıp statta tek ses cıkaramıyorsak yazıklar olsun bize. s.e git demekle olmuyor bu işler... |
ertuğrul hocanın arkasından iş çevirip istifaya zorlayanlara yazıklar olsun... |
Bu yönetim istifa etmek için geç bile kaldı. Nedeni Liverpool veya Metalist hezimetleri değil sadece. Beşiktaş sadece bir futbol kulübü değildir çünkü. Bütün branşlarında başarıya hasret bir kulüp haline gelmiştir kulübümüz son dönemlerde. Basketbolda sezon ortası oyuncular isyan çıkartıyor, bayan basketbolcumuz "Del Bosque tazminatı yüzünden aylarca para alamadık" diyor, voleybol takımımız ikinci lig'de dolanıyor, hentbolda zaten rakip yok. Yani tüm branşlarda bir başarısızlık söz konusu. Yeter artık Demirören.. |
ben inanmıyorum bu duygusal ayının (tüpçü) beşiktaşlı olduğuna insan klübüne nasıl bu kadar zarar verebilir...... |
1 maçla olacak sey deıl hepimiz biliyorus en az 5-6 maç bağrılmalı |
daha adam gibi kaçtane beşiktaşlı kurban olucak yeter artık bırakın gidinde bu göreve süleyman seba gibi serdar bilgili gibi onurlu beşiktaşın menfaatleri uğruna istifa etmesini bilen insanlar gelsin.. lütfen artık yeter... |
en acısıda bu klübün evlatlarının küstürülmesi en acısı buu... ordan burdan topladıklarını çok iyi sanıyorlar ama hep yanldılar bundan sonrada hep yanılacaklar... allah sonumuzu hayır etsin artık... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:08 . |