![]() |
ÜMRANİYEDE ŞENLİK HAVASI. (5 Cent vermeden gitti diye TD) Bana göre Ertuğrul Sağlam en büyük enayiliği yaptı... Yapsana Del Boske gibi al tazminatın gitt... bakma tüpçünün göz yaşlarına... |
Erturğul hocanın karakteri ile o bahsedilen kişinin karakteri bir mi... Beşiktaşlılık ruhunu ortaya koyabilmek önemli sonuçta ertuğrul hocanın maddi sıkıntısı olduğunu sanmıyorum ve kendini kahraman haline getirdi böyle yaparak, helal olsun. |
ertuğrul hoca bu kadar basit bi adam değil dostum. |
hep dedim ertuğrul hocanın parada pulda koltukta gözü olmaz anlayana başkan yapıştın koltuğa haysiyetsiz. ertuğrul yakışanı yaptı yapıcağınıda biliyodum. |
Ertugrul Hoca bizim icin kalmaliydi, beklemeliydi... sabredmeliydi... bizim gibi... |
Ey koskoca Beşiktaşın beş para etmez yöneticileri(Levent erdoğan, kenan öner, eski yön celal kolot vs vs..), ey birilerinin uşağı basın(özellikle dünkü hürriyetin haberiyle ismail air ki şöyle bir başlık atmıştı:"Paramı almadan bir yere gitmem") ve sen Beşiktaş tarihinin en skandal başkanı bi tarafınıza kınları yakabilirsiniz.. Ama unutmayın o kınalara ilk tekmeyi bu büyük taraftar vuracak.. Sizi Beşiktaş camiasında istemiyoruz.. Beşiktaş camiasının en güzide insanlarını kırdınız, döktünüz, küstürdünüz.. Defolun gidin.. Ertuğrul hoca gidince rahat maç seyredebileceğinizi mi sanıyorsunuz.. Görecez bakalım.. ve sen Ey güzel insan.. Bu kulübe hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkürler.. Beşiktaşlı duruş anlayışın ve bunu en güzel şekilde sergilemen için sonsuz teşekkürler.. Yolun açık olsun.. Bu taraftar seni hep seviyor olacak.. Bizi unutma.. |
Alıntı:
|
Yazıklar olsun |
Sadece hoca değişimi ile birşeyler düzelmez. Yönetiminde değişmesi lazım yoksa pek değişen olmaz bu şartlarda, hele ki yerli bir hoca gelirse takıma.. |
Alıntı:
o levent doğan denen adamla kenan öner denen adam adamlar mı şüpeliyim şimdiye kadar beşiktaş için olumlu ne yaptılar??? alkollü alkollü basın açıklaması yapmaktan başka alayının...................:fight: buda tüpçüyle tribün :) |
Demirörenden dolayı değil Beşiktaşlı olduğu için tazminat almadı çünkü oda biliyor paranın demirörenin cebinden değil Beşiktaş klübünden çıktığını.Ayrıca bu forumlarda çok aşırı tepkiler var bende ertuğrulun Beşiktaşın ağırlığını taşıyamadığını düşünüyorum insanlığına edecek en ufak bi lafım yok.Adam gibi adam tanımına bende katılıyorum tamamen ama farklı bi boyut biz işiyle alakalı tartışıyoruz. Ve unutmayalım ki Ertuğrul daha çok genç eminim tecrübe kazanıp daha iyi bir yönetimle beraber bu takımın başına tekrar geçecektir.Umarım o zaman daha tecrübeli ve uzun yıllar Beşiktaşa hizmet eder. |
Alıntı:
yani sonra arkaasından konusulsun ne kadar paragöz adamıs fln dıe |
Alıntı:
|
çarşı diyodum gerçek beşiktaş diyodum,ya var ya ondan da soğuttunuz be.. medya ya yem ettiniz,destek yerine köstek oldunuz, menfaaft için gitmesi gereken yönetini değilde belki de tek düzgün insanı gönderdiniz..helal olsun ne çarşıymış be |
YÖNETİMMMMMMMMM İSTİFAAAAAAAAAAAAA |
alıcagı para tüpçünün parası degil beşiktaşın parası... beşiktaş sewdalısı beşiktaş taraftarı olan bir adamdanda böyle gitmesi beklenirdi ztn. |
adam gibi adam demiyoruz biz boşuna para isterse ordaki yönetimden ne farkı kalırdı hcoamın...kan ağlıyor içim resmen:( |
Alıntı:
|
Ertuğrul Sağlam kişiliği oturmuş bir adamdır Para için degil gerçekten beşiktaş aşkı için geldi bu göreve Ama degerini bilemediler Bunlarn arasında hem yönetim hemde taraftarlar var Ama ileride daha karanlık günler bizleri bekliyor Mumla aranacak Ertuğrul Sağlam |
bu büyük taraftar bu olaylar yakışmıyor :(:( |
Alıntı:
Her cümlesine katılıyorum. |
yanlız bildiğim kadarıyla ertuğrul hocanın sözleşmesinde tazminat maddedi yokmuş.sadece 2010 yılına kadar dewam eden sözleşmesinin gereği o yıla kadar olan alacaklarını alabilirmiş.ama bundan vazgeçtimi alıcak mı hiç birimiz bilmiyoruz sanırım???yanlız del bosqenin yada tigananın aldığı gibi bi tazminat alması istifa etmesi yada kovulması durumunda bile mümkün değilmiş... |
Alıntı:
|
Ertuğrul Sağlam seni çoooookkkkkkkk seviyoruz... |
Türkiye`de Saat: 06:59 . |