![]() |
ATİLLA GÖKÇE'den yönetime çok ağır sözler(Bravo Gökçe) Sinan Engin eğer onurluysa... http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45524 Not: Bu arada s.e. istifa talebi reddedilince kendini beşiktaşımızın yarınlarına adamaya karar vermiş. Son dakika bilgisi olarak bunu da yazalım. |
s.e'de onur olsaydı göreve geldiklerinde kendisine verip veriştiren yönetim varken göreve gelmezdi! |
Attila Gokcek'e helal olsun adam dogrulari soylemis |
Atilla Gökçe taraftarın, gerçek beşiktaşlının sesi olmuş. Yeter artık, ilkelerin takımı ilkesiz hale getirildi. Beşiktaşlılık duruşunu Ertuğrul Sağlam göstermiştir. |
aitlla gökçenin "aldıkları oyuncakları kırıp döküp yenisini istiyorlar" lafına imzamı atarımm yanlız hocaları değill taraftarıda oyuncak ettiler... tükürsem yüzlerine acırım tükürdüğüme...!!! |
atilla abi her zamanki gibi doğruları sölemiş.. |
HELAL OLSUN GÖKÇE YE SÜPER BİR KONUŞMA YAPMIŞ SÜPERRRRRRR |
demirören sinan engini kowamaz arkadaşlar ....sinan engini ztn o almadı klübe.bilinmeyen çok şey war. |
"...çünkü bu çocuklar maalesef aldıkları oyuncakları kırıyolar bozuyolar yenisini istiyolar, böyle büyümüşler..." daha ne kadar aşağılanacaksın yüzsüz demirören... |
helal olsun be çk güzl konşmşsn snuna kadr haklsın Atilla GÖKÇE . . ! |
onlarda onur olsaydı bugün yönetimde olmazlardı be abi boşa konuşuyoruz yüzlerine tükürsek yarabbi şükür dicekler.. |
Ertuğrul hoca nın basın toplantısı mükemmeldi. Kendisine yakışır şekilde Beşiktaş ilkelerine yakışır şekilde istifasını verdi. Sadece üzüldüğüm nokta Ertuğrul hoca gibi Sağlam bi Beşiktaşlıya yakışır şekilde davranılmadı. sinan engin ve demirören zannetmesinki oturdukları koltuklar baki. bir gün gelecek öyle yada böyle istifa edecekler. ve o gün bu taraftar hala Ertuğrul hocayı konuşacak. biz iki günlük adamlara isim sildirmeyiz. |
sinan pişkin pişkin istifa etmişmişde yönetim kabul etmemiş yeni gelen hocanın takımı tanıması için cok önemliymişde... hem ayıp hem yazık sinanın bu klüpte tutulması.. |
süper bi konuşma bildiğimiz kapak yawww hhahah çok hoşuma gitti valla ağzına sağlık Atilla GÖKÇE. |
yüzde yüz hakli..... |
ertuğrul hocaya kadar kendinize bakın siz ne yaptınız eyyy yönetim ? |
Alıntı:
|
bu yönetimden git gide daha çok nefret etmeye başladım... Şunlardan kurtulduğumuz gün bayram ilan edeceğim vallahi... Bizi biz yapan Beşiktaş yapan tüm değerlerimizi yerle bir etmek için ellerinden geleninn fazlasını bile yapıyorlar.... Yazık ki Beşiktaşımızın başında Sinan ve Tüpçü gibi kahrolası birileri var.... |
Atilla Gökçe taraftarın hislerine tercüman olmuş helal olsun |
helal olsun ab,i |
mutlumusun sınan engın cok mutlumusun gecelerı rahat rahat uyuyormusun yıldırım demıroren sınanıda al gıt yeter ulan |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:49 . |