![]() |
Sağlam bence başkan olmalı koy adaylıgını... bana hak weren arkadaşlarımızı bekliyorum |
nasıl yani :) |
vallah cocuk gelsi simdikilerinden iyi yönetir... |
ilerde olabilir neden olmasın 1000 oyun olsa ona verirrim.. |
tabi,ABD başkan seçimi de yakın oraya koysun bence adaylığını,ne yaptınız:) |
Böyle iyi, abartmayalım fazla..:)..Başka bir takıma gider, o takımı yukarılara taşır, Ertuğlul hocanın görevi budur...İleride de görevlerini layıkıylan yapacağını düşünüyorum... |
ya ciddiyim ama hiç değilse şerefinden bir şüpemiz yok |
Alıntı:
gidecekse milli takıma gitsin.....yakışır hocamıza |
ertuğrul sağlam maalesef küs gitti sanmıyorumki artık beşiktaşta görev yapsın...:(:(:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ya bende sana az katılıyorum birazda katılmıyorummm sağlam beşiktaşa karşı küs değil yönetime karşı küs sağlamın içindeki beşiktaş sewgisi onun o beşiktaşlılık duruşu bu takımda en güzel yerlere gelmeye laiktır bence |
Alıntı:
|
yok artık... |
Yok yok, Ertuğlul Sağlam ileride tekrar Beşiktaş'ta görev alabilir, alacağına da inanıyorum, daha çok genç sonuçta...Sizin de dediğiniz gibi yönetime kırgın o, taraftara asla değil...Son maçta olaylar olmuş olabilir ama o kadarını da hoş görmesi lazım artık...Ne bileyim, belki ileride Serdar Bilgili'yi başkan, Ertuğlul Sağlam'ı da hoca olarak başımızda görebiliriz...Belki hayal gibi duruyor ama böyle bir şeyin gerçekleşmesini çok isterim... |
Ona gelmeden önce bu göreve daha da layık insanlar var. Ertuğrul Sağlam için henüz erken bu konular. Öncelikle antrenör olarak başarısını kanıtlaması lazım, buradaki başarısız sicilini en azından düzeltmesi açısından. Bu başarısızlıkta suç yönetimde, hakemlerde veya futbolcularda olsada hiç farketmez, tarih sadece neticeleri yazar.. |
Alıntı:
harbi iyi fikir ikiside şerefli insanlar |
Alıntı:
tarih ne yazarsa yazsın kardeş bizim içimizdeki belli bunuda bütün alem biliyo gerisi hikaye adam gibi adam olamadı diyerleri |
Biz biliyoruzda sadece bizim bilmemiz yetmez Ertuğrul hocanın kariyeri açısından. Olaya bu kadar dar bakmayalım, kendisi bir futbol adamı ve uluslararasıda bir kariyeride var mutlaka. Başarılı olmak zorunda kendisi adına.. |
ben hak ettigi yerde olacagından adım gibi eminim ama fenere gitmesin bu kariyer uğruna :( aklımdan geçmiyor değil fenerde ondan iyisini bulamaz :D |
bu nasıl bir konu yha biraz mantık lütfen kusura bakmaa arkadışım her düşünceye saygımız var ama bole bir düşüncede olamaz yani : |
Giderse yönetime en iyi cevabı vermiş olur ama sanmıyorum böyle birşeyide :) Herhangi bir Anadolu kulübünde başarılı olacaktır, çok kısa sürede yeni bir ekiple anlaşacağını düşünüyorum ben.. |
Alıntı:
amaç o değil be arkadaşım yaa şerefli insan bu kulübün dışında ********ler hala içeride biraz geniş düşün... |
Yok artık daha neler :D |
ne alakası var yaa. başkanlık ayrı şey teknik direktörlük ayrı şey. |
düşünmeyin böyle şeyler ya :D |
Türkiye`de Saat: 17:42 . |