![]() |
çarşı nın hiç mi suçu yok efsane başkan seba yı bile protesto,hatta küfür edip istifaya zorlayan,klübü sıfır borçla şampiyon yapan bilgiliye bi sezon bile katlanamayan ama başarısızlıkları saymakla bitmeyen,bjk mizi borç batağına sokan,ligin diğer takımlar tarafından en sempatik karşılanan takımını en az fb kadar antipatik yapan,bjk nin kendi çocuklarına birbir kıyan,kariyerli yabancı hocalarıda harcayıp klübümüzü küçük düşüren ve artık saymaktan sıkıldığım kadar yanlış yapan demirörene doğru düzgn protesto neden yapılmadı,yoksa gazetelerde yazan menfaat ilişkisi doğru mu ? bi mağlubiyetle,medya ve akılsız yöneticilerin gazına gelip ertuğrulu harcatan çarşı yı kınıyorum... |
Sonuna kadar haklısın ama istifa etmiyorlar işte.... |
iyi bi konuya değinmişsin arkadaşım ben de çarşıyı çok severim kelimeler yetmez zaten bizim taraftarımızı anlatmaya ancaakkk bu basiretsiz yönetime hala neden tepki koymaktan kendilerini alıkoyuyolar anlamış değilim.satılmış olduklarına falan kesinlikle inanmıyorum kolpa basında çıkan vesveselerden biri bence.ama artık demirören yönetimine tepki koymaları gerekiyo!!! |
çarşı istesin ama canı gönülden istesin demiröreni istifa ettirebilir bu güç çarşı da var.Bu suskunluk neden anlamış değilim. |
çarşı istese demirören orda duramaz ama işine gelmiyor |
Alıntı:
|
Ben hep söylerim beşiktaş taraftarının gösterdiği aşırı sevgi ve buna bağlı olarak gösterilen sabırsızlık beşiktaşa zarar veriyor. |
Alıntı:
|
konuyu acan arkadaşa katılıyorum,tamamen doğruları yazmış.. |
benim ne zamandır kafamı kurcalıyor bunlar bi bilsen... hasır altı etmesem kendimizden soğuyorum.o yüzden aklıma getirmek istemiyorum.. dönüyor birşeyler kardeş dönüyor...!! |
Ben tam 1 sene önce aynı başlıkta bi konu açtığımda çok tepki gelmiş hatta konu kilitlenmişti.. Eninde sonunda doğrular anlaşılıyor. Eğer Yıldırım Demirören zamanında gönderilseydi bu kulüpten Ertuğrul Sağlam'a da yazık olmayacaktı. Önemli olan ceplerinize indirdiğiniz hatta bazılarınızın rant sağladığı beleş biletler değil kulübün menfaatleridir. Beleş biletler yüzünden Beşiktaşın menfaatlerini hiçe sayıp hobi olarak maçta bağırıp kendini övenler mi yoksa öğrenci harçlığından artırıp maça gidip biricik Beşiktaş'ı için bağırıp günlerce boğazı ağrıyanlar mı daha Beşiktalıdır sizin takdirinize bırakıyorum.. |
Alıntı:
sana tamamen katılıyorum çarşı istse demirören anında istifa edr.amaa. |
Vakit geldi de geçiyor bile, hadi artık Çarşı, daha neyi bekliyorsun!.. |
bu olayların çarşıyla ne alakası var yapmayın arkadaşlar |
Alıntı:
Bizahmet Artık at gözlüklerini çıkartalım diyorum. |
YÖNETIM CARSI´YI DAHA DOGRUSU CARSI´YI YÖNLENDIREN BIR KISIM INSANLARI SATIN ALMIS ONDAN SESLERI CIKMIYOR. BUNU ANLAMAK ICIN DAHI OLMAK DA GEREKMIYOR. GÖZÜNÜ BILE BILE KAPATMAYAN HERKES BUNUN FARKINDA. YOKSA BASKA BIR ACIKLAMASI OLABILIR MI???? BU KADAR SABIR OLURMU INSANDA???? |
iyi de serdar bilgiliyi neden istifa ettirdiler? kötü futbol için mi? kulubün menfaatleri için mi? yıldırım demirörene kulubün menfaatleri için mi tahammül ediyorlar? aslında bunlar herkesin cevabını bildiği sorular.sadece çarşıyı çok sevdiğimiz için görmezden geliyoruz o kadar |
bravo arkadaş iyi konuya değinmişsin ama yönetimi indirmeye çarşının gücü yetmez bu kadar basit değil olay çarşı sadece çarşıdadır bilmem anladınız mı? |
DERTÖREN ÇARŞI'YIDA KAZIMAZZZZZ DERTÖREN'LE YAPILAN BİR RÖPORTAJDA KENDİSİNİN SN.SEBA VE SN.BİLGİLİ GİBİ KÜFÜRDEN,HAKARETTEN,PROTESTODAN ETKİLENİP GİTMEYECEĞİNİ SÖYLÜYOR,BEN BİZZAT BİLGİLİNİN KÜFÜRLÜ İSTİFA OLAYININ PERDE ARKASINDA ZATEN DERTÖRENİN OLDUĞUNA İNANAN BİRİ OLDUĞUMDAN BU ZATI MUHTEREME VIZ GELİR TIRIS GİDER ÇARŞI DAKİ ARKADAŞLARI TANIMAM İÇLERİNDE DEĞİLİM AMA HEPİNİZE ŞÖYLE BİR SORU SORSAM KULÜP BAŞKANISINIZ KULUBÜ BİR ŞEKİLDE KENDİNİZE BORÇLANDIRDINIZ 50 MİLYON YTL O KULÜBÜ HAKARET VE KÜFÜRLE BIRAKIRMISINIZ? FORUMDAKİ BENİ OKUYAN HERKEZ CEVAPLASIN LÜTFEN.YANİ KISACASI DEĞİL "ÇARŞI" TC HÜKÜMETİ GELSE O ASALAK KAN EMİCİNİ 2010 DAN ÖNCE KİMSE GÖNDEREMEZ.ASIL SORULMASI GEREKEN DEMOKRATİK BİR KULÜP OLAN BJK NİN ASİL ÜYELERİ NİYE ERKEN VE ACİL SEÇİM İSTEMİNDE BULUNMUYORLAR,DERTÖREN HER FIRSATTA SEÇİMLE GELDİM SEÇİMLE GİDERİM DERKEN ASİL ÜYELER NEDEN HAREKETE GEÇMİYOR?BUNU TARTIŞALIM BENCE ACABA DERTÖREN HERKEZİ TEHDİTMİ EDİYOR? |
evet gerçekten herkesi meraklandıran sorulardan biri bu. geçen bir mesajımda bu konua biraz değinmiştim. medyada çıkan haberere inanmak istemiyorum, ama akıl alır bir şey de değil çarşının demirörene normal davranması... |
Çarşının Demirören'e gösterdiği inanılmaz sabır! Bence Beşiktaş sevgisiyle filan açıklanamaz. Öyle olsa Efsane Seba'ya istifa diiye bağırmazlardı. Bu yönetime tepki gösteren herkesi tribünde tehdt ettikleri herkesin bildiği bir gerçek , çarşının bir lideri veya bir mensubu şu sorunun yanıtı verebilirmi? Seba Demirörenden daha fazla zararmı vermişti de efsane başkanı küstürdüler ? Ya da Bilgili daha fazla zararmı vermişti de Bilgiliye edilen küfürleri , Demirörene yapılan tepkileri susturdukları gibi susturmadılar ... Bu sorunun mantıklı bir cevabını verebilecek kimse varmı ? |
Türkiye`de Saat: 09:50 . |