![]() |
Mustafa Denizli Transferi (Tek Başlık) Az önce güvenilir bir kaynaktan aldığım habere göre yeni hocamız Mustafa Denizli oldu. Bana işin bittiğini söylediler ama ben yinede bir açık kapı bırakıyorum. Bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim. |
hoooobaaa :D bakalım daha kimler gelecek..ama en iyi alternetif bence |
Alıntı:
|
Denizli ile prensipte anlaşılmış.NTVspor'da yazıyor ... :( |
yine lafını yicek helal olsun istikrar abidesi |
Alıntı:
ama olan oldu. şimdi en az zararla kurtulabilmek gerek... bu durumda bence de en iyi alternatif Mustafa Denizli'dir. |
en mantıklısı takımı ve ülkeyi tanıyo. |
Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından boşalan koltuğa Mustafa Denizli'nin getirildiği bildirildi. CnnTürk televizyonunda Doğan Haber Ajansı kaynak gösterilen altyazıda Beşiktaş'ın Mustafa Denizli ile anlaştığını duyurdu. Denizli'nin yardımcılığını ise Tayfur Havutçu ve Ali Gültiken'in yapacağı belirtilirken, Sinan Engin'in gönderileceği sızan bilgiler arasında ... Bu gelişmelerin ardından Sinan Engin'in telefonlarını kapattığı ve dünya ile ilişkisini kestiği görüldü. Görüşmeler devam ediyor ... Oğuz Yenihayat / Medyaspor |
son dk mustafa denizli dönemi mi basliyor ..? http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=45580 bence en mantiklisi koy sampiyon olsun takim ligtv´deki yorumlari cok dogru cok iyi anliyo futboldan |
ne yazmışsın hiç anlamadım |
Türkiye`de Saat: 02:33 . |