![]() |
bu dakıkadan sonra ıcım kan ağlıyarak söylüyorum ama beşiktaş ile ilgili televizyonda çıkan hiçbir habere bile bakmak istemiyorum...koskoca beşiktaşım kala kala mustafa denizliye kaldıysa ,yazıklar olsun beşiktaşımı bu durumlara düşürenlere...ya sizleride anlamıyorum nasıl beşiktaşlisınız , nasıl bir beşiktaşlı mustafa denizli gibi bir becekriksiz adamı beşiktaşın başında inönüye çıkarken görmeye dayanabilir...daha gecenlerde buralarda bazı arkadaşlar lig tv'de beşiktaş ile yorum yapmasına bile dayamadıklarını söylüyordu( gerçekten bende hak vermiştim) şimdi bu adam ile sizlerin görüşlerinizi okudukça şaşırıyorum ...yapmayın arkadaşlar bizler geçiçi başarılar istemiyoruz ,sezonu kurtarmak değil amacımız ,aslolan beşiktaşlı duruşudur...bunu muhafaza edemezsek beşiktaşımızı hakettiği yerlere taşıyamayız...sonuna kadar karşıyım ben mustafa denizli gibi beceriksiz bir adamın başında olmasına ve bu adam beşiktasın başında olduğu müddetçede beşiktaşın hiçbir maçına gelmeyeceğim , televizyonda dahi gördüğüm yerde gececeğim .... |
imza atmadan bişi belli olmaz inşallah yalandır |
m.denizli transferi tek başlıkta toplandı konuyu oraya açsaydın keşke |
ne diyelim hayırlısı olsun... |
allahım allahım :@ |
türk ligini biliyor hiç yoktan yapacak bişemiz yok ... Hayırlı olur inşallah... |
hayırlı olsun ne diyelim beşiktaş kimlere kaldı süleyman seba gibi bir adam çıkmazmı ya |
Eğer bu haber doğruysa hayatımda ilk kez bir transfere üzülüyorum.yazıklar olsun denizliyi başımıza getirenlere,bu adam yıllarca galatasarayı çalıştırdı,feneri çalıştırdı.Millet zamanında kullandı şimdi posası da beşiktaştan para almaya yetiyor,vay anasını be ne hallere düştük.madem bu adam beşiktaşlıydı da bu kadar sene niye sesi çıkmadı.şimdi tant kpısı açıldı beşiktaşlılığı mı kabardı?denizli için ertuğrulu kovanları kınıyorum |
07/aralık/2007 Demirören: Mustafa Denizli ve Samet Aybaba asla Beşiktaş'a gelemez Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Lig TV'de yayınlanan "2'ye 1" adlı programda önemli açıklamalar yaptı. Siyah beyazlıların içinde bulunduğu durumu en ince ayrıntılarıyla anlatan Demirören, Samet Aybaba'dan, Del Bosque'ye, Liverpool maçından, PAF takımı açıklamasına kadar birçok konuya açıklık getirdi. Beşiktaş'ın yarın Bursaspor ile oynayacağı karşılamayı değerlendirerek sözlerine başlayan Yıldırım Demirören, "Bursaspor karşılaşmasının sadece futbolun konuşulduğu bir maç olmasını diliyorum. Ben ve arkadaşlarım, eğer bir problem yaşanmasa taraftarımıza ayrılan yerde oturmak istiyoruz. Bursaspor camiasının bizi tüm misafirperverliğiyle ağırlayacağını sanıyorum. Ancak Beşiktaş taraftarının buraya getirilmemesini doğru bulmuyorum" dedi. Demirören, siyah beyazlı kulubün Del Bosque davasıyla ilgili olarak, "Del Bosque konusunda hukuku bir dava olduğu için bir şey konuşmak istemiyorum. Burada söyleyeceklerim çok doğru olmaz. Dava zaten 1-1.5 sene devam edecek. Del Bosque konusunda medyamız büyük bir hata yapmıştır. İsviçre'de 15 gün önceki davada hocanın avukatları bizim medyamızda gösterilen haberleri savunma olarak verdiler. Bu bizim davamız değil, tüm Türkiye'nin davasıdır. Herkes bu duyarlılıkla davranmalıdır. Biz kulüp olarak haklıyız. Adalet yerini bulacak" şeklinde konuştu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın arkasında olduklarını belirterek, "Medya kendi kafasına göre haberler yapıyor. Buraya gelmeden önce hocayı aradım ve '2 maçı kazanamazsan gidiyormuşsun' dedim. Medya bunu böyle yazmış. Bunlara çok gülüyorum. Ben olduğum sürece Mustafa Denizli ve Samet Aybaba bu takımda olamazlar. Ben bunu 2000 senesinde de söyledim. Samet Aybaba bu takımın başında başarılı olmadı, bu nedenle onu istemiyorum. Ayrıca Samet Aybaba benim muhatabım değildir. Ben başkanım, o bir teknik direktör. Kendisi benim sözlerimin doğruluğunu vermiş olduğu röportajlarla göstermiştir" ifadesini kullandı. Maçlara PAF takımla çıkma kararı almalarının ve daha sonra bu karardan vazgeçmelerinin hatırlatılması üzerine Yıldırım Demirören, "Bugün olsa Fenerbahçe maçından sonra aldığımız kararı yine veririm. Biz bir Liverpool maçı atlattık. Maçtan sonra teknik heyetimiz bize geldi ve Sivas maçında bunu temizlememiz lazım dedi ve biz de bunun üzerine bu kararından vazgeçtik. Tekrarlıyorum bugün olsa yine aynı kararı verirdim. Bugün Türkiye Ligi'nde bize yapılanlar hiçbir takıma yapılmadı. Benim futbolcularımın emeğini kimse çalamaz. Bizim üzerimize oyunlar oynanıyor. Tam 7 puanımız çalındı" şeklinde konuştu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci'yi, TFF Başkanı Haluk Ulusoy'a kendisinin tavsiye ettiğini de açıklayan Demirören, "Affan Keçeçi benim büyüğümdür. Kendisi camiada sevilen ve sayılan bir insandır. Ben Affan Keçeçi'den başkalarının hakkını yiyerek, Beşiktaş'ı koruyun demedim. Bugün Türkiye'de kime sorarsanız sorun Beşiktaş'ın hakkı yeniliyor diyecektir. Affan Keçeçi'de bizim hakkımızı en iyi şekilde bir Beşiktaşlı olarak korumalıdır" diye konuştu. Beşiktaş taraftarının Sivasspor maçında yanlış yaptığını da ifade eden Başkan Demirören, "Biz o gün orada o maçı kazansaydık, çok önemli bir olay olacaktı. Bir taraftar, takımı gol attıktan sonra yönetim istifa diye bağırmaz" dedi. Demirören ayrıca, şartlar ne olursa olsun 2010'a kadar Beşiktaş Kulübü'nün başında olacağını, kendisini Genel Kurul'un seçtiğini ve yine kararı Genel Kurul'un vereceğini sözlerine ekledi. Teknik direktör Vicente Del Bosque'yi göndermelerinin kendisinin hatası olduğunu da vurgulayan Yıldırım Demirören şöyle konuştu: "Beşiktaş'ın başına geçtiğim günden beri başarı ve başarısızlığım olmuştur. Ben geldiğimden beri stat, Akatlar, ve Fulya Projesi'ni bitirdim. Futboldaki durumla bir camiayı eleştirmeyin. Beşiktaş 20 milyonluk bir camiadır. Süleyman Seba ile Serdar Bilgili'nin dönemlerine bakın, onların zamanında da ilk yılarda sportif başarı yoktur. Bizim dönemimizde yapılan futbolcu transferlerinin bir çoğu başarılıdır, ama şunu söyleyeyim ki Del Bosque'yi göndermek benim bir hatamdı. Ricardinho, Kleberson, Carew bunların hepsi önemli transferlerdi. Bunları buraya getirmek çok önemli." Demirören, Sinan Engin ile beraber bu takımı 100. yılda şampiyon yaptıklarını da belirterek, "Biz kendisiyle kader birliği yaptık. Sinan Engin'i bu takıma fayda sağlayacağı için getirdim. Ben Beşiktaş başkanıyım, herkese kapım açıktır. Eleştiriye açık bir insanım" dedi. Futbol Federasyonu'nun seçime gitmesi gerektiğini de ifade eden Yıldırım Demirören, "Bana göre Haluk Ulusoy, Türkiye'yi 2008 Avrupa Şampiyonası'na götürdüğü için Fedarasyon'un başında kalmalıdır. Ancak bir yasa yürülüğe girdikten sonra seçim yapmaktan başka çare yoktur. Bu yasanın önünde kim durabilir ki" şeklinde konuştu. Babasının kendisini eleştirip eleştirmediğiyle ilgili sorulan bir soruya, Demirören şu yanıtı verdi: "Ben herkese babam gibi birini tavsiye ediyorum. Tüm Türkiye'de herkesin akıl aldığı babamdan, benim akıl almam neden eleştiriliyor anlamıyorum. Babam beni kravat takmadığım zaman bile eleştirir. İnsan, babasının kendisini eleştirmesinden neden gocunsun ki. Erdoğan Demirören, Tümer ve İlhan'ı Beşiktaş alamadığı zaman çıkartıp cebinden 400 milyar vermiştir." Herkesin, Lucescu'yu kendisinin gönderdiğini söylediğini, ancak bunun yanlış olduğunu açıklayan Başkan Yıldırım Demirören, "Seçim dönemimde kendisiyle konuştuk. O bana Ukrayna'dan iyi bir teklif olduğunu söyledi. Ben de ona seçimi kazanma şansımın kesin olmadığını söyledim. Sonra da Lucescu tercihini Ukrayna'dan yana kullandı" diye konuştu. Kulüpler Birliği seçiminde Canaydın ve Cavcav'ın baş başa verip, tek bir isim üzerinde anlaşması gerektiğini de ifade eden Demirören, "Sayın Cavcav döneminde 4 büyük kulüp olarak birliği tanımıyoruz şeklinde açıklama yapmıştık. Bunun doğru olmadığını o toplantıda da söyledim" dedi. |
mustafa denzili hasta beşiktaşlımı?? bilmiyodumhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
Hoşgeldin Mustafa Denizli. Beşiktaşlı duruşundan taviz vermeyeceğine, yanlış isimleri takımdan uzaklaştıracağına, iyi futbol oynatacağına, Beşiktaş'ımızı şampiyon yapacağına gönülden inanıyorum. Hayırlı olsun. |
Alıntı:
amin.... |
Lütfen biri çıkıp yalan desin bu habere !! |
Mustafa Denizli`nin "Futbol Bilgisi" ortada, kendisi akili ise bu Yönetim gitmeden Masaya oturmaz. Türkiye de Teknik Adamlar, zaten birbirilerine kuyu kazmasindan kaybediyor, Külüpler ve Türk Futbolu ilerlemiyor. Bu Haberin amacli yapildigna inaniyorum, insallah baska T. Direktörl Adaylara baski yapmak icin Medya`ya veriliyordur bu tür Haberler. Besiktas Camiasina ne kadar FB ve GS`li varsa, Demirören ve Ekibi doldurdu ama artik Bardak tasmak üzere! Taraftar sabirsiz diyenler digerlerini görmüyor herhalde. Camia kac sene Sampiyon olmadi, bir gün sirt dönmedik, 90`li Yillarda da öyle, ama bu Yönetim`in Besiktas ile ortak Yönleri yok! Yönetim`i istifa ettirmek icin hersey yapilmali, Denizli Imzayi atmadan olmali mümkünse! Tararftari keriz yerine koyuyor resmen, olmiyacak Islere imza atar sonra da Külübün bana su kadar Borcu var der. Almanya da herhangi bir Türk Külübünde bir Baskan bunu yapsin, aninda Kursun yer! Babasinin Ciftligi mi sandi ne, Kene gibi yapismis gitmiyor. En azindan Zarf icinde Kursun yollamak gerekir böylelerine! Kac Milyon Taraftar kitlesi olan bir Camia`nin basinda böyle sorumsuzluk göz ardi edilemez. |
Yani bence yönetim kaldığı sürece kimin geldiğinin bir önemi yok ancak Ertuğrul Hocaya yapılan karşısında bir türk teknik adamın nasıl gelmeyi içine sindirebildiğine şaşıyorum,Rıza'dan sonra Ertuğrul gelmemişti sırf bu yüzden..Ha Denizli hoca son zamanlarda hatta uzun bir süre adam akıllı bir takım çalıştırmadı,umarım değişen dünyada futbolun da artık değiştiğini fark etmiştir.Yorumlarındaki gibi başarılı mı bakalım. SAYGILAR |
izlinin nesi var anlamadım. bencede bu sene için en azından en mantıklısı. yabancı bir teknik direktör gelse bu sene kesinlikle biterdi. denizli 2 senedir beşiktaşı takip ediyor. takımdaki oyuncuları tanıyor. maçları tarafsız gözle defalarca izledi. |
umarım doğru değildir....inanmak istemiyorum |
inanmıyorum inanmak istemiyorum eziklere Şam liginde sıfır çektiren en son çalıştırdğı takımın adını bile duymamıştık ne bu ya Ertuğrulu kov böyle bir adamı getir yazıklar olsun futbolda soğudum ne maç nede futbol hakkında bişey duymak istemiyorum Allahım inşallah bu yaşadıklarımız rüyadır |
arkadaşlar sayın denizli nin kariyerine diyeceğimiz yok da ertuğrul bunun için mi gönderildi yani mustafa hoca geleceğine ertuğrul kalsaydı zaten bu yönetimle bataktayız desenize iyice batağa saplanıyoruz mevlam bizlere akıl sağlığı versin ki aklımızı kaçırmayalım |
Neden bu kadar kar$i geliniyor mustafa denizliye ? ... hayirlisi olsun ... |
helal olsun demirören yanıltmadın bizi. karaktersizsin dedik dediğimiz hep çıkıyo |
İstediğim oldu, bunun için sevinçliyim..:)..Baktığımız zaman Ertuğlul Sağlam'ın gidip yerine M.Denizli'nin gelmesi ayıp, bunda hemfikirim...Ama bu saatten sonra yabancı bir hocanın gelmesi demek bir sezonu çöpe atmak demek, sadece bir sezonu da değil, milyon €'ları çöpe atmak demek!..Ama türk bir hoca takımı en azından tanıyor, kimin nerde oyandığını nasıl oynadığını Ertuğlul Sağlam kadar biliyor...Belki Ertuğlul Sağlam'dan bir fazlası olmayacaktır M.Denizli'nin, takımın performansı %70 artmayacaktır elbette, ama çok düşüşe geçeceğine de inanmıyorum ben...Eğer gelecek hoca yabancı olsaydı bırakın takımın performansının artmasını yarıya bile indebilirdi!..Beşiktaş için hayırlı olacağını düşünüyorum, ama yanına Sergen değil de Feyyaz gibi birinin gelmesini isterim, Sinan Engin'in de gitmesi aşrtıylan tabii!.. |
Bence iyi olur ... |
Beşiktaştan gitmesi gerekenler 1-Demirören 2-Sinan 3-Gökhan ZAN 4-Üzülmez Bunlar olsun teknik direktöre bile gerek yok şampiyonuz.. |
Madem lucescuyu getirmeyecektiniz neden ertugrul saglami gonderdiniz Mustafa denizli saglamdan cok cok ustun degil ki |
Yanında Sergen'de olunca Sinan Engin'le her idmandan, maçtan sonra artık giderler at yarıştırmaya, bunlar bayılıyorlar böyle şans oyunlarına.. Daha bekleyelim bakalım BEŞİKTAŞ'ımızın başına ne çoraplar örücekler bu beceriksiz yönetim.. Paso tükürdüğünü yalamaktan başka birşey yapmıyor. Bu sene Beşiktaş maçları, İnönü maçları kapanmıştır benim için. Her hafta gidiyorum protesto için benim gibi 1-2 kişiyle protesto yapılmıyor. Süleyman Seba'ya yapılan protestoların 10/1'i yapılsa gam yemicem.. Bu sezon benim için İnönü hayalden başka birşey değil artık... . (Nokta) |
Sağlam'ın dünkü konuşması aklıma geldikçe kötü oluyorum..Mantıklı olmasına rağmen; Denizliyi bu takıma yakıştıramıyorum..Yönetime en ağır küfürleri ediyorum.. Bu yüzden ağzım da iyice bozuldu bu aralar.. |
Alıntı:
baska söze gerek yok |
denizli futboldan anlamıor bunu hepiniz göreceksiniz. Kevgire dönecez. |
Zapo ile Sivok , Gökhan Zan ile Toraman'dan iyi değil diyen adam mı? Demek ki o yorumları yaparken kasıtlı davrandığını düşünürken haklıymışız. Basınla bol bol yüz göz olacaktır, yeni teknik direktörümüz de. Yerlinin alası da gelse - yok biliyorum- bu böyle. Neyse hayırlı olsun. Ne yaparsanız yapın aynı heyecanla maç saatini beklemeye, bir gelişme var mıdır diye eve gelir gelmez haberlere bakmaya devam edeceğim. Biz Beşiktaşlıyız arkadaşlar, ne olursa olsun bu takımdan soğumayı başarabiliyorsak kendimizi sorgulamalıyız. Seninle Başladı Hayat... |
Yazıklar olsun........ |
aslına bakarsanız şaşırmadım bosque çalımbay tigana sağlam nasıl geldiyse denizlide öyle geldi öylede gider ali gültiken koray burak fahrinin gidişide 1 gecede oldu demirören gitmedikce daha çok giden gelen olur bu medya başkan yönetim kurulu oldukca gelen giden devam edecek beşiktaş huzur bulmyacak beşiktaşlıda mutlu olmayacak arkadaşlar 3 hafta mutluluk hayalleri kurduk oda bitti denizli gelse ne olur sağlam gitse ne olur bu yönemtim oldukca bize mutluluk haram olur aslında sorun bizdede değil fb de aynı gsde tsde son yıllara bakın bakalım şampiyon olamayan teknik direktörler gidiyor sorun türk futbol anlayışı ve yöneticelirnde aslında fb daumla istikrar yakalamaya çalışan fb şampiyonluk gidince daumu kovdu zico şampiyon olamayınca gitti gsde aynı terim hagi şampiyon olamadıklarından şutlandı gerets şampiyonluğu kaçırınca gitti felkamp erkenden şutlandı hakemler olmasa gecen sene gs şampiyon olurmuydu.... ts daha düne kadar td öğütme fabrikası gibiydi bizim futbolumuzun temel sorunu aslında istikrarı yakalayamamak şu an gs ve fbnin t.d. leininde yeri sallantıda denizli gelse ne olurki 5 sene kalacakmıki bizde kalması için bu yıllarda şampiyon olmalı hayırlı olsun diyelim aslında soğudum hergün terörün olduğu onlarca şehidin verildiği ekonomik olarak düzlüğe çıkamadığımız her yerde ihanetin kokuşmuşluğun adamsendeciliğin çıkarcılığın olduğu şu ortamda sağlam gitmiş denizli gelmiz aregones dedeymiş skibe acemiymiş terim küfürbazmış milli takım kazanamamış beşiktaş elenmiş fb başarısızmış gs kötüymüş ts başarılıymız bursa sivas antep iyi başlamış vs. vs kimin umrunda uyutuluyoruz fubolla beşiktaşımı çok seviyorum ama ülkemin o kadar çok sorunu varki futbolla uyutuluyoruz aslında denizleye sonsuz başarılar ama ülkem kan ağlıyor |
bu adamların hiçmi aklı yok ya bu yönetime hocamı dayanır ne diye geliyorlar anlamıyorum allah yardımcısı olsun ömrü uzun olsun |
Alıntı:
arkadasim denizlinin en son calistirdigi takimin ismi duyulmamisti diyosun da ertugrul sanki italya liginden mi geldi 3 senelik teknik direktordu alt tarafi kayseriyi calistirmisti denizli su ana kadar 2 buyuk u biz de sampiyon olursak 3 buyuk u samp yapmis yerli hoca haa bende normal sartlar altinda istemem ama olan oldu huzur duzen bozuldu koca kafa tupcunun sayesinde bu saatten sonra denizli de gelse morinho da gelse ayni zaten tupcu gitmedikce huzur yok denizliyide kendi haline birakalim takilsin su saatte kim bulunacak ki ertugrula taninan sans denizliye de taninmali |
Türkiye`de Saat: 19:57 . |