![]() |
helal olsun demirören yanıltmadın bizi. karaktersizsin dedik dediğimiz hep çıkıyo |
İstediğim oldu, bunun için sevinçliyim..:)..Baktığımız zaman Ertuğlul Sağlam'ın gidip yerine M.Denizli'nin gelmesi ayıp, bunda hemfikirim...Ama bu saatten sonra yabancı bir hocanın gelmesi demek bir sezonu çöpe atmak demek, sadece bir sezonu da değil, milyon €'ları çöpe atmak demek!..Ama türk bir hoca takımı en azından tanıyor, kimin nerde oyandığını nasıl oynadığını Ertuğlul Sağlam kadar biliyor...Belki Ertuğlul Sağlam'dan bir fazlası olmayacaktır M.Denizli'nin, takımın performansı %70 artmayacaktır elbette, ama çok düşüşe geçeceğine de inanmıyorum ben...Eğer gelecek hoca yabancı olsaydı bırakın takımın performansının artmasını yarıya bile indebilirdi!..Beşiktaş için hayırlı olacağını düşünüyorum, ama yanına Sergen değil de Feyyaz gibi birinin gelmesini isterim, Sinan Engin'in de gitmesi aşrtıylan tabii!.. |
Bence iyi olur ... |
Beşiktaştan gitmesi gerekenler 1-Demirören 2-Sinan 3-Gökhan ZAN 4-Üzülmez Bunlar olsun teknik direktöre bile gerek yok şampiyonuz.. |
Madem lucescuyu getirmeyecektiniz neden ertugrul saglami gonderdiniz Mustafa denizli saglamdan cok cok ustun degil ki |
Yanında Sergen'de olunca Sinan Engin'le her idmandan, maçtan sonra artık giderler at yarıştırmaya, bunlar bayılıyorlar böyle şans oyunlarına.. Daha bekleyelim bakalım BEŞİKTAŞ'ımızın başına ne çoraplar örücekler bu beceriksiz yönetim.. Paso tükürdüğünü yalamaktan başka birşey yapmıyor. Bu sene Beşiktaş maçları, İnönü maçları kapanmıştır benim için. Her hafta gidiyorum protesto için benim gibi 1-2 kişiyle protesto yapılmıyor. Süleyman Seba'ya yapılan protestoların 10/1'i yapılsa gam yemicem.. Bu sezon benim için İnönü hayalden başka birşey değil artık... . (Nokta) |
Sağlam'ın dünkü konuşması aklıma geldikçe kötü oluyorum..Mantıklı olmasına rağmen; Denizliyi bu takıma yakıştıramıyorum..Yönetime en ağır küfürleri ediyorum.. Bu yüzden ağzım da iyice bozuldu bu aralar.. |
Alıntı:
baska söze gerek yok |
denizli futboldan anlamıor bunu hepiniz göreceksiniz. Kevgire dönecez. |
Zapo ile Sivok , Gökhan Zan ile Toraman'dan iyi değil diyen adam mı? Demek ki o yorumları yaparken kasıtlı davrandığını düşünürken haklıymışız. Basınla bol bol yüz göz olacaktır, yeni teknik direktörümüz de. Yerlinin alası da gelse - yok biliyorum- bu böyle. Neyse hayırlı olsun. Ne yaparsanız yapın aynı heyecanla maç saatini beklemeye, bir gelişme var mıdır diye eve gelir gelmez haberlere bakmaya devam edeceğim. Biz Beşiktaşlıyız arkadaşlar, ne olursa olsun bu takımdan soğumayı başarabiliyorsak kendimizi sorgulamalıyız. Seninle Başladı Hayat... |
Türkiye`de Saat: 03:52 . |