![]() |
Tutarsız arkadaşlara Neler oluyor allah aşkına ...? Yoksa 3 gün önce Ertuğrul Hoca gitsin diyen benmiydim...? Burada Hocayı savunanları ''aptal beşiktaşlı'' yerine koyanlar bakıyorumda Ertuğrul'cu olmuşlar. Hala savunuyorum hoca harcandı. Ve sizlerde birilerinin gazına gelip hocaya kestiniz faturayı. Ve şampiyonluk şansımızın en fazla olduğu bu sezon büyük hatayla hoca küstürüldü. hem yönetimce hem taraftarca istifaya zorlandı. Arkadaşlar bu tavırlarınızın beşiktaşa zarar verdiğini unutmayın. Yanar dönerli olmayın... Ayrıca dua edinki Ertuğrul sağlam '' adam gibi adam'' Değilse Beşiktaşın donuna kadar alırdır... Tıpkı birileri gibi. Not: ( Bu yazdıklarım Ertuğrul Hocanın kalmasını savunanlara uygunsuz yakıştırmalar yapan ve şimdi tam tersine dönen kişilere.) |
Arkadaşlar Ertuğrul Sağlam'ın duygusal konuşmasından etkilenmiş olsalar gerek. |
bunlar iyi gün taraftarı arkadaşım yönetimden hiç bi farkı olmayan arkadaşlar malasf bugün başka yarın başka konuşuyolar... |
ya kardeşim yemin ederim dünden bu yana hissettiklerimi yazmışsın helal olsun.Hem stadta ıslıkla adamı,metalist maçından bu yana demediğini bırakma,inönü deki ilk maçta sahip çıkıp bağrına basma,şimdi gitti ya kıymetli oldu,adam gibi adam oldu gidene kadar aklınız nerdeydi?Şunu unutmayın eğer taraftar sahip çıksaydı ertuğrul a ertuğrul kalırdı ertuğrul ıslıklayıp küfür etmelerine rağmen basın toplantısında taraftarı övdü bize maçı kazandırdı dedi işte ertuğrul sağlam bu yüzden gerçek beşiktaşlı adam gibi adam..ama sizlerin cidden yönetimden farkınız yok beşiktaşlı duruşunun da beşiktaşlılığın da içine ettiniz resmen... |
Ben ertugrul hocanın nede yonetimin kalmasından yana taraftarı değildmmm bunuda kimse değştiremezz yönetim bi reziliğne bi rezillik daha ekliyor ... Her zaman da lafımın arkasındayım... Ertugrul hocanın gitmesinede üzülmedim ve devam etmediğine de seviniyorum şahsi adıma ...Ama yonetimin hala istifa etmemesine uzuluyorum cunku her kararlarıyla Beşiktaşa zarar veriyolar ertugrul hocayla anlaşmalarıda hata idi ve denizli yle anlaşırlarsa dahada buyuk hata yapmış olurlar .Rezillik ustune rezillik |
Alıntı:
Bunlar taraftar fln değil.. : ) İyi gün olsa iyi : ) Fenerlisi GSlisi Ertuğrula hayranken bunlar yerin dibine sokuyordu Hocayı..Aldılar boylarının ölçüsünü..Denizliyle sevişirler artık.. |
aynen arkadaşım ertuğrul gitti sevindim benim ertuğrulaaslında bi sözüm yok çok karakterli bi insan ama daha bize gelmesi için çok erken bide yönetim giderse işte ozaman şampiyon oluruz |
Alıntı:
çoğu genç yaştaolan beşiktaşta başarı nedir göremeyen tek gördükleri topu topu 1 -2 şampiyonluk olan 8-0 ları 4-1 leri yaşayan arkadaşlarıda mazur görmek lazım aslında. ben ve benim yaşımdakiler beşiktaşın en güzel günlerini yaşadılar . ama bu genç arkadaşlar o günleri göremedi onların istediği beşiktaşın güzel oyun oynamasıydı aslında. okullarında işlerinde beşiktaşla dalga geçildikce gelip burda kızdılar sağlama. haklılarmıydı haksızlarmıydı onu zaman gösterir ama objektif olamamalarını mazurda görüyorum. sağlam hakkında hiç yorumyapmadım burada pek yazı yazmadım zamana bıraktım . kızdığımda oldu tebrik ettiğimde.. 1 sene boyunca avrupa maçlarında ciddi takımlarla oynadığımız hiç bir deplasmanda varlık gösteremedik. derbileri kaybettik sadece kötü gsyi yenebildik. belediye maçında lider çıkmışken oyunu ilk 30 dakikada kopararcakken kötü oynadık kaybettik. fb maçına moralsiz çıktık.şampiyonluk gitti.. hangi maçta ilk 45 dakikada oyunu kopardıkki. türkiye kupasında zorla çıktığımız guruptan sonra zayıf rizeye elendik. bir garip statü gereği fb yenilmesi sayesinde 3. olabildik .yine garip bir kural gereği ts maçında yenik sayılacağımızı unutmayalım. bunlar sağlama kızdığım noktalardı ayrıca yönetime rest ckemedi fahri koray burağın gitmesi ali gültikenin gönderilmesinde hiç tepki göstermedi.. sonuçta kendide aynı gitti haksızlık karşısında susarsan send haksızlığa uğrarasın. transferlerdeki fiyaskolar başka kötü noktalardı. gençlere önem vermesi, efendiliği, dürüstlüğü ,saygınlığı, bazen şansı bazende takımın arasıra oyunu iyi oynamasıyla yenik olduğumuz maçları çevirmemeiz vs... tebrik ve taktir ettiğm noktalardı.... ama lidrden 2 puan gerideyken mağlubiyetin yokken fbye 8 gs ye 3 puan fark atmışken şampiyonluğun en büyük adayıyken t.d. değişmezdi. değiştireceksen sezon başı değiştirecektin geç kaldık yada erken değiştirdik.. |
Gitmesi gerekiyordu ve gitti.. Yalnız olmaması gerekiyordu ama malesef yalnızdı. Biz millet olarak duygusallığa gelemeyiz. Ertuğrul hocanın açıklamalarından etkilenip dönüş yapanlar olmuştur, görüyoruz da... Ama aynı kişiler alınacak her mağlubiyeti hocaya bağlayacaklardı. Çünkü güven yok oldu. Bu saatten sonra kalması Beşiktaş'a da kendisine de zarar verecekti. |
Ertugrul hocanın adamlıgına laf eden yok.. Sadece besiktası kaldırcak kapasitede olmadıgı apacık ortada... Sizlere soruyorum besiktas takımı 2 macta 12 gol yer mi???? Bi besiktas taraftarı olarak her golden sonra yuzumdeki ifadeyi gorseydiniz anlardınız... Eminim tum besiktaslılar aynı duyguları yasadı... O iki macta hep birlikte Ertugrulun son basın toplantısındaki durumundan cok daha acıklı durumlara dustugumuz kesin!!! |
ya adama ne kadar insafsızca davranıldı. millet hayran kalırken onun karakterliliğine bizimkiler neler yaptı. tai en başta yönetim. bu kadar da adilik olmaz ya, insan bir arkasında durur, hiç olmadı yaptıkları için teşekkür eder. vallahi başkası olsaydı giderken milyon dolarları da götürürdü. işte biz bu camiada az bulunabilecek, sağlam karakterli bir insanı kaybettik. bu zihniyetle şampiyon olsak ne olur ki... inşallah bedelini çok ağır ödemeyiz... |
Karakterle hiçbirşey olmuyor maalesef. Kimse Mourinho'nun karakterini konuşmuyor Güntekin Onay'ın dediği gibi. Beşiktaş ligde iyi bir konumda. Ama iyi futbol yok.. Bu şekilde bir yere kadar kazanabiliriz, arkası gelmez. Sabretmek de nereye kadar? 1.5 yıldır takımın başında artık iyi kötü herşeyi biliyor. Sabırdan bahseden taraftar şampiyonluk için daha kaç sene bekleyebilecek? Ertuğrul hocanın en önemli yanlışlarından biride sözde spor yazarlarını dinleyip, doğrularından sapmasıydı. Otoritesini kuramayacak, Beşiktaş'ı kaldıramayacak antrenör, ne kadar güzel bir kişiliğe sahip olursa olsun bu göreve layık değil demektir. |
Ben ertugrul hocanın gitmesinden yanaydim ve yetersiz buluyordum ve halada sozumun arkasındayım ve basın açıklamasından sonra hiç te duygulanmadım fikrim de değişmedi bunun yanında hocanın gitmesini isterken yonetiminde gitmesini istiyordum ve hala da istiyorumm birinden kurtulduk şimdi diğerinden de kurtulmamız şart ..Yonetim yanlış ustune yanlış yapıyor Ne ertugrul hoca Beşiktaşı kaldrcak gucte değildi ne de yonetim bu gucu kaldırabilecek durumda değil ve bu yuzden defolup gitmeli... |
Alıntı:
|
BEn ertugrul hocanın gittigine cok sevindim . Hem onun acsından hemdee bizim acımızdan bu en hayırlısı SAglam bu takımda zarar görüyordu . Saglam daha bizi yönetecek düzeyde degil inanıyorum ki bundan 4-5 sene sonra yeni yönetim ve "Adam gibi Adam Ertugrul Saglam ' la" bir cok zaferlere imza atıcaz . Bunun icinde bu yönetimin gitmesi ve SAglamın kendisini geliştirmesi tecrube kazanması gerekiyor... Bu arada görüşler herkesin kendi görüşü yargılamak laf söylemek düşmez ;) |
malesef kor olur badem gozlu olur arkadasim |
sağlam henüz bu takımı kaldıracak durumda değildi.adamlığı da kendini bağlar... |
bence ertuğrul hoca gitmemeliydi fenerbahçe ,galatasaray ve birçok takım adama hastaydı ama biz değerini bilemedik biz diyorum çünkü biz beşiktaşlılar olarak değerini bilemedik ve bazı yöneticiler ,gazeteciler vb kişiler biyuerlerine kına yaksınlar keşke ertuğrul hoca yerine yönetim gitseydi |
Ertuğrul Sağlam duygusal bir konuşma yaptı ve görevini bıraktı. Türk halkı duygusaldır. Bir çok kişi bundan etkilendi. Ancak şunu unutmamak lazım ki, Ertuğrul Sağlam'ı bırakma noktasına getiren nedenler kötü bir insan olması veya Beşiktaş'ın puan cetvelindeki yeri değildi. Sahada oynanan futboldu. Belediye, Metalist ve Hacettepe maçlarındaki kötü futbol takımın daha kötüye gittiğininin bir göstergesiydi. Sahadaki takım, üstüste üç pas yapamıyorsa, mütevazı Anadolu takımlarına bile baskı kuramıyorsa, takımda gözle görülür bir düşüş varsa teknik direktörünüz "melek" olsa ne farkeder? (Gültekin Onay) ertugrul hoca cok ıı bır ınsandı cok ıı bı besıktaslıydı ama besıktas teknık dırektorlugu ıcın erkendı ılerıde ınsallah yıne besıktasımızın basına gelıp buyuk basarılara ımza atıcak bunda suphem yok Alıntı:
|
Erturğulun gitmesini savunanlardandım. Ancak bin kere söyledik bin kere yazdık asıl gitmesi gereken yönetimdir dertörendir diye. Ertuğrul giderse yönetim kalırsa fenafillahı gelse bu takımı ihya edemez bence, dertören karabulut gibi çöktü üstümüze. Ayrıca kimin geleceğine bağlı olarak Ertuğrulun gitmesini savundum Denizli vs gelecekse 1000 tane Denizliden daha iyidir Ertuğrul. |
Olayları yanlış görüyorsunuz. Yönetimsel bir başarısızlığın arkasında Hoca nasıl başarılı olacaktıki? Burada hoca gönderilsin diyenler yöneimin gazına gelip faturayı hocaya kestiler. Ve bu mantık yürüdükçe Beşiktaşta hiç bir halt göremeyiz. gönderilsin bakalım denizlide gönderilsin. belki buluruz beşiktaşı çalıştıracak ve hiç yenilgi almayacak birini. |
arkadaşım yönetim zaafı zaten tartışılmayacak boyutta,tartıştığımız şey yönetim değil,ertuğrul hocanın beşiktaşı ileriye taşıyacak bi antreenör olmadığıdır,adamlığına,beyefendiliiğni,beşiktaşlıl ık ve beşiktaşlılık duruşuna yakışır bi insan oluşuna lafımız yok ama ertuğrul hoca beceremedi be dostum kabul edin artık..teknik olarak istifa kararı doğrudur fakat gönderiliş yine yanlış yine yanlış |
Ertuğrul Sağlam iyi bir insan ama yetersiz bir teknik direktördü. 8-0 dan sonra bile kendisi ile yola devam edildi. Arkasından ne oldu 4-1'lik bir hezimet daha. Üstelik kovulmadı istifa etti. Beşiktaş düşüşte idi ve bu düşüş daha da devam edecekti Ertuğrul sağlam kalsa idi. Hacettepe maçındaki ruh halini giörmediniz mi? Neredeyse ağlayacaktı baskıdan. takımı yönetmekten uzaktı. Gitmesi beşiktaş için ve kendisi için hayırlı oldu. Umarım bundan sonraki antrenörlük hayatında başarılı olur. |
Ben şunu anlamıyorum,ne demek Ertuğrul kaldıracak kapasitede değil,Kuzguna yavrusu şahindir misali Beşiktaşımız bizim gözümüze en büyük ama hepsi o "bizim gözümüde" .Beşiktaş Avrupanın 3. sınıf takımlarından biri..( Yanlış anlamayın,teknik olarak diyorum)neden kaldıramasın ki ? Kadronda Ronaldinho,Gerard ,Lampard vs olur tamam dersin ama Ertuğrulun futbol kariyeri kadromuzdakilerden aşağı değil..Laf ola beri gele..hangi deneyim ve eğitim le ölçüyorsunuz.. Yok bnu anlamak için deneyim ve eğitime ihtiyacınız yoksa,bu işler sizlerin bile yönlendireceğiniz kadar basit se Ertuğrul bu iş için fazla bile.. Tamam.. Ertuğrul için erken di diyelim...(o ne demekse)..peki Rza için demi erken,Tigana içindemi erken Del Bosque için de mi erken...Peki kim için tamam..Luce için mi..güldürüyorsunuz beni.. allah ta sizi güldürsün dostlarım.. |
Alıntı:
Erken demek şu anlama geliyor kendisini kanıtlasın. Beşiktaş a gelirken hangi başarısı ile hangi uluslararası deneyimi geldi? Ülker istedi, size açıktan da para veririz dediler ve Ertuğrul sağlam geldi. Kayseri de kalsa idi 2-3 sezon daha UEFA kupasında Kayserispor ile somut bir şeyler yapsaydı da gelseydi demek. Rıza Çalımbay Beşiktaş'ı yönetmek ile Denizlispor yönetmek bir diye düşündü ve ona göre adam aldırdı. Aldırdığı Adem i, Youla yı ne çabuk unuttunuz. Ertuğrul sağlam da o hatayı yaptı. Diatta Bursaspor için izlendi Beşiktaş a alındı. Ertuğrul sağlam'ında, Rıza çalımbay'ında kurduğu ekip (kondisyoner, kaleci antrenörü) yeresiz idi. Bunu göremediler. Geçen seneki adale sakatlıkları (7-8 oyuncu haftalarca ve aylarca futboldan uzak kaldılar, yanlış çalışmadan dolayı). Tigana iyi bir çalıştırıcı idi ama oyunu okuyamıyordu. Ama iyi bir ekibi vardı. O ekip ile başarı geldi zaten. Sözleşmesi bitince gidecekti. Sözleşmesinin bitmesi 3-4 hafta kala gönderildi. Del Bosque İspanya dışını çıkmamıştı, İspanyollar İspanya dışında çok da başarılı olamadıkları gözden kaçırıldı da alındı ancak Beşiktaş'a güzel futbol oynatıyordu, hiç bir transferi kendisi yapmadı. Bence sezon sonu beklenmeliydi ama basının ve kamuoyunun etkisi ile kovuldu. Unuttunuz mu Nevzat Demir'in Del Bosque ye kasap dediğini yada Fikret Orman'ın "iyi adam ama biz vermiyoruz ki, takım emanet ediyoruz dediğini". Antrenörlerin çapı önemlidir. Kulübün vizyonunu belirler. Ertuğrul sağlam o vizyonu edinemeden geldiği için Beşiktaş ta tutunamadı. Erken demek aynı zamanda bu anlamada gelir. Siz Beşiktaş'ı birinci sınıfa taşımak istiyorsanız Bu Ertuğrul sağlamla olmaz. Belki Kocaelispor için Ertuğrul sağlam iyi bir teknik direktör olabilir ama Beşiktaş için değil. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ertuğrul Sağlam'ın dediğini oyuncu mu yapmıyor? Oyuncu Ertuğrul sağlam'a güvenmiyor mu? Gene onlarıda geçtim; aklınız alıyor mu geçen sene 8-0 kaybettik. Şampiyonlar liginde dibe vurduk anlamında. O zaman bile Ertuğrul sağlam a destek oldular. UEFa da hangi taıma elendik? Nasıl elendik? bunlara bakın. Takım kazanınca Ertuğrul Sağlam'ın dedikleri oldu, kaybedince oyuncular Ertuğrul Sağlam ın dediklerini yapmıyor oluyor? "At sahibine göre kişner", oyuncu da antrenörün ona çizdiği vizyona göre oynar. 4 tane savunmada adam koyuyursun. Onlardan 70 metre ileriye tek forvet oynatıyorsun, yetmiyor 2 de ön libero oynatıp hücuma çıkartmıyorsun. Tek forvet yalnızları oynuyor. yetmiyor ona yardımcı olacak adamları yanında oturtuyorsun. Ortasaha da Delgado yu tek başına bırakıyordun. Delgado yalnızları oynuyor. sağ kanatta Serdar Özkan ya ad Holosko yalnızları oynuyor, Sol kanatta tello yalnızları oynuyor. Suçlu futbolcu oluyor. Ertuğrul Sağlam korkak bir futbol sergiletti. Dandik Bosna Hersek takımına karşı oynarken bile adamların topla oynama yüzdesi %67, Beşiktaş'ın % 33 idi. Trabzon da karşı kaleye şut çekmeden maçı bitirdik. Trabzon dışında ciddi bir rakibe karşı oynamadık. Oynadığımız maçlarda da nasıl oynadığımız ortada. vasat ukrayna takımından 4 yendi, gene suçlu futbolcular oldu. Ben gol yemeyeyim birisi nasıl olsa atar taktiği ile oynuyordu Beşiktaş. Aldırdığı adamların ne olduğu geçen sene görülmedi mi? Vasat bir çok oyuncuyu hatta Bursaspor için izlenen Diattayı, Beşiktaş a aldırmadı mı? Adale sakatlıklarından ve yanlış çalıştırılmaktan kaç oyuncumuz kaç hafta hatta kaç ay sahadan uzak kaldı. ertuğrul sağlam Beşiktaş a hangi somut başarısı ile geldi? Torpille geldi, başarılı olamadı ve gitti. Yolu açık olsun. |
Alıntı:
Siz Ertuğrulunfutbol çapını eleştirmişsiniz ve teknik olarak "çapsız" demişsiniz Ben de sizin affınıza sığınarak futbol bilgisi olarak çapsız olduğunuzu düşünüyorum...neden mi ?.. 1-Ertuğrulun çapsızlığını ne ile ölçtünüz...Yani..hangi deneyim ve eğitiminiz (futbol açısından) var..İcraata bakarım,futbol kötü derseniz beni daha da güldürürsünüz...Del Bosque,Toschak,Tigana da çapsız dı bu mantığa göre... 2-Teknik direktörlerinçalışma materyalleri insan dır..İnsalar da değişkenlik gösteren materyallerdir.Yani aynı takımla Chelsea yı sahasında yenersiniz,bir hafta sonra da Kocaeli spora yenilirsiniz.. 3-Tigana oyunu okuyamıyordu ...neye göre ve kime göre..Bana göre derseniz bende sizden bu işi Tigana dan iyi bildiğinize dair kanıt gösterin derim..Sakın bana basın vs demeyin.Onların nasıl değerlendirme yapıklarını iyi bilirim.. 4-Rıza da size katılıyorum.. 5-Kusura bakmayın ama en çok da güldüğüm"Beşiktaşı 1. sınıfa taşımak istiyorsanız Ertuğrul ile olmaz" sözünüz...1. sınıf sadece hoca ile olunmaz 1. sınıf olmak için markalaşmak gerekir ki bu,yöneimi ve taraftarı da içine alan bir olgudur..Öyle 6 ayda bir hoca değissin histerileri ile olacak şey değildir. Ertuğrul benim babamın oğlu değil..onun veya dahil olduğu siyasi hareket te onayladığım bir şey değil..ama Beşiktaş teknik direktörü bu kadr kolay harcanmamalı diyorum..benim savunduğum sadece bu idi.. |
Vizyonu yoktu erken geldi takıma hiçbir başarı göremedim ben şahsen taraftarın en kral desteğinde dahi takıma, derbi maçı kazanamadık kendi evimizdeki gs maçı harici oda ilk yarı yoktuk sahada. ne şampiyonlar liginde nede busene uefa da gene yoktuk. kupasız kapattık ligi onunla bir tane kupa alamadık çok bile durdu gelişi hataydı .gidişine yansıdı,yolu açık olsun |
Alıntı:
Sevgili abicim Rıza Tigana Del Bosque isimlerini neden kullanıyorsun ? Bu adamlar için hiç kimse erken geldi diyemez erken derken herkesi kastı ertugrul hocanın acemi olmasıdır Beşiktaş daha çalıştırdıgı 2 ci takımdı . Beşiktaşa gelmeden once de 2 yıll gibi hocalıgı vardı ..2-3 yıllık hocayı 15 20 yıll hocalık yapan kişilerle kıyaslayamazsın herhalde .. Diğer saydıgın kişiler yaşımız kadar hocalık yapmış kişilerdr.Onlara hiç kimse erken geldi demedi ve diyemezlerde tecrube farkı.. Herkes hoca erken geldi derken tecrube farkından dolayı erken geldi diyolar.... |
Alıntı:
Size sormak istediğim; Ertuğrul sağlam'ın icraatlarından bahsedermisiniz? bana somut başarısını gösterirmisiniz? Bana futbolculuk ve antrenörlük deneyimini gösterirmisiniz? bana ekibinin kim olduğunu hangi sertifikalara sahip olduklarını söylermisiniz? 2-Kısmen doğru ama eksik. Elinizdekilerden maksimum verim almak teknik direktör işi. Bunu da sağlamakla yükümlü olan teknik direktör ve kurduğu ekibi tabiki de kadro derinliği. Yorgun adamları ayda 10 maç yaptırırsan fiziksel çöküş kaçınılmaz olacaktır. Yanlış çalıştırırsan da uzun süreli adale sakatlıkları kaçınılmaz olacaktır. 3-Tigana çok iyi bir ekibe sahipti ama oyun okuyamıyordu ancak ekibinde oyuncuları iyi keşfeden (Fransa milli takımının eski yetenek avcılarından) kişilerden yardım alıyordu (Bettoni idi sanırım), iyi bir kondisyoneri vardı. Ayrıca oyuncularla yakından ilgileniyor ve oyuncuların kişisel gelişimleri için çabalıyordu. Oyun okuma sıkıntısına gelince İngiltere de çalıştığı zaman ki eleştirilerde, Fransa ya kendisi için yapılan eleştirilerde, Türkiye deki eleştirilerde ve kendi yorumlarımda da bu ifade edilen bir durumdu. 5-Birinci sınıf olmak için bir ekibe ihtiyaç var. Yöneticisinden teknik direktörüne kadar. Teknik direktör burada kilit bir role sahip. Siz o kilidi yanlış seçerseniz zaten baştan kaybedersiniz. |
"Ertuğrul sağlam'ın icraatlarından bahsedermisiniz? bana somut başarısını gösterirmisiniz? Bana futbolculuk ve antrenörlük deneyimini gösterirmisiniz? bana ekibinin kim olduğunu hangi sertifikalara sahip olduklarını söylermisiniz?" Şunu anlatamadım galiba..yada daha önce yazdılklarımı okumamış olabilirsiniz..Bana göre gerçek olan ,yani asıl objektif kavram kulübün başarısıdır..T.D. lerin başarıları subjektiftir..yani Klüp komple başarılı ise TD de başarılıdır.. Ben ,futbolda TD direktörlerin kariyer istatistiklerinin o TD ün dğerini yansıttığına inanmıyorum.. Yani ,Del Bosque nin istatistikleri, onun 1. sınıf hoca olduğunun kanıtı olamaz.. yada beşiktaştaki istatistikleri de kötü hoca olduğunun kanıtı olamaz.. Benim görüşüme göre standart bir hocanın takıma katkısı %15-20 yi geçmez..zararıda (eğer kaleciyi sağbek,santraforu solbek oynatmaz ise)ancak kulüp olarak bir yerlere geldiyseniz oralara layık hocalarla çalışmalısınız..Şu anda Maurınho yu getirin başarılı olamayacaktır. Benim Ertuğrula özel bir sempatim olamaz..Ancak savunduğum şey; sezon içerisinde takımların hele de erken sezon açanların vücuttaki atılamayan laktat sebebi ile formdan düşmelerini antrenöre bağlayıp onları kovmanın yanlışlığı idi..Beşiktaştaki forsuz dönemin ,rejenarasyon idmanları ile atlatılıp,yeni küçük yüklemelerle yeniden form yakalanacağına inanıyordum.Çünkü hoca değişiminin ,yeni antreman metodlarını da beraberinde getireceğini ve bununda sakatlıklara yol açacağını,futbolun her kategorisinde oynamış ve çalışmış biri olarak biliyorum.. Ayrıca Beşiktaşta hoca böyle gönderilmemeli...Ya geçen sezon bittiğinde yapılmalıydı yada bu sezonun sonunda.. Artık olan oldu..Aslında hepimizin aynı tarafta olduğunun bilinci ile ,önyargısz bir şekilde yeni hocamızı yıpratmamalı ve takımızı desteklemeliyiz Saygılar... |
Giden gitti.Olan Beşiktaş'a oluyor siz daha birbirinizi yiyorsunuz. |
Alıntı:
Ahaa buraya yazıyorum. M.Denizli 3 veya 4 maç kaybetsin siz yine başlayacaksınız HOCA İSTİFA demeye. Bu yanlış. Ayrıca bu takımı Mustafa denizli de şampiyon yapamaz bi başkasıda. Maç çevirecek oyuncumuz yok. |
bizde istikrar istiyoruz tabi ki,zırt pırt hoca değişsin istemiyoruz bunu hiç bi taraftar kabul edemez ancak 1,5-2 sezonda ertuğrul hocanın takımı futbol olarak 1 arpa boyu ilerletemediği gün gibi ortadadır,ağzı olan konuşuyo zaten,bırakın da hocayı eleştirme,protesto etme hakkı büyük beşiktaş taraftarında da birazcık olsun..eğer maç çevirecek oyuncu yok diyosan bu işin farklı boyutu,bu söylediğne katılabilirim ancak tam işte burda hoca faktörü devreye giriyo,teknik direktörün takım oyununu iyi otynatacak,futbolculara moral,motiveasyon vermede iyi, illişkilerinde samimi,tecrübeli ve iyi bi taktisyense zaten sorun yaşamazsın bunu en iyi yapanlardan biri lucescu ise diğeri mustafa denizlidir..ben şampiyon olacağımıza inanıyorum |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:38 . |