![]() |
yandık. allah belanı versin demirören!Bu senemizide yedin tüpçü defolup gideceksin bu kulüpten |
gecmıs olsun beıktasa |
Demirören allah belanı versin defol gitt artıkk taraftar olarak rahatlayalım oohh be diyelim :D |
ENTERASAN....... EFSANE FUTBOLCUMUZ,ONURSAL BAŞKANIMIZ SAYIN SÜLEYMAN SEBA'YA LÜTFEN SORSUNLAR M.DENİZLİ HER FIRSATTA BJK LİYİM DEDİĞİ HALDE EN ŞÖHRETLİ DÖNEMİNDE BİLE,SN.SÜLEYMAN SEBA M.DENİZLİ Yİ NİYE KABUL ETMEDİ?HEMEN SÖYLEYİM İÇKİ VE KUMARA ÇOK DÜŞKÜN OLDUĞUNDAN SN.SEBA BJK DURUŞUNA VE AHLAKINA AYKIRI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜNDEN YILLAR YILI M.DENİZLİ Yİ GÖRMEZDEN GELDİ GERÇEK BUDUR ARKADAŞLAR SN.DENİZLİ ESKİ DENİZLİMİ BİLMEM AMA SN.SEBA BAŞKANIMIZ ZAMANINDA ALMADIYSA BİR BİLDİĞİ VARDIR LÜTFEN GİDİP ONUN FİKRİNİ ALSINLAR,GERÇİ ALINAN TÜRKİYE KUPASINI SN.SÜLEYMAN SEBA YA DEĞİLDE SN.ULUSOYA GÖTÜREN GERİZEKALI ZİHNİYETTEN BU DAVRANIŞ BEKLENİLMEZ...İSTİLA ETME DERTÖREN İSTİFA ETTTTT........................... |
Denizli gelirse takımımdan bile sogucam... Yazıklar olsun inanılmaz sinirlendim haberi duyunca.. insallah gerceklesmez!!! |
alen denizliye peşin peşin kafayı at sen neme lazım :) hocasını dövmeyen başkanını döver demişler atalarımız |
denizliyi istemiyoruz. şu hale bakın ya. resmen herkesin gözünde rezil, kepaze olduk. herkes makara geçiyor artık... |
vay harikaa:) denizli istifa et en çokta buna güldüm:D:D |
[quote=ttarlabasi;834353]Lucescu'yu getiremeyecekseniz neden Sağlam'ı gönderiyorsunuz?! DENİZLİ'YE HAYIR!!! aynen katılıyorum... Adam GiBi AdaM ErTuĞRuL SaĞLaM.... |
ben sevindim denizli'nin gelmesine,diğerlerinden biri olasydı da olurdu ama bu da iidir.en azıdan doğuştan beşiktaş taraftarı olup,yıllarca beşiktaş ta futbol oynamış tecrübeli ve türk futbolunu bilen biri geliyo çok şükür.şimdiden hayırlı olsun... |
Türkiye`de Saat: 10:17 . |