![]() |
En azından bu takımı çok istiyordu bakalım görecez isrediğni yapabilecekmi hayırlısı olsun diyelim bazı hataları olmuştur ama yinede iyi bir teknik adamdır |
Alıntı:
|
pek sanmıyorum ama inş olucaz(öyle dielim öle olsun:D |
BAZI kavramlar şampiyonluktan önce gelir beşiktaşta ,(demirörenin ağzından düşürmediği ama anlamının ne olduğunu bilmediği) beşiktaşlılık duruşu:türk örf,adet ve davranışları , emeğe saygı , iş ahlakı gibi herkes için çok önemli toplumsal değerleri içerir şeref,haysiyet,adalet,eşitlik,hak,hukuk,centilmenl ik,dostluk,kardeşlik,sevgi,saygı,birlik beraberlik ve dürüst oyun kavramlarının içerdiği şampiyonluklar ister beşiktaş taraftarı demirören ve yönetimi bunu anlayabildimi anlayabilirmi? anlaması mümkün olabilir mi ? ONURSAL BAŞKANIMIZIN MEŞHUR BİR SÖZÜNÜ ''ŞEREFLİ İKİNCİLİKLER' kavrayabilirmi? ARMAMIZDAKİ AY VE YILDIZ BÜTÜN ŞAMPİYONLUKLARA(YILDIZLARA) BEDELLİR. |
Ertuğrul Sağlam'dan hiçbir eksiği olduğunu düşünmüyorum. Şampiyonluk hakkında kesin konuşmak için henüz erken ama son dönemdeki oyunumuzla şampiyon olmak zaten zordu. Belki düzelir birşeyler zamanla.. |
ben şampiyonluğa inanıyorum tamam tekniktrektörlüğünü çok sevmiyorum ama kötü bir hoca olmadığı kesin ve iyi yönetecektir diye düşünüyorum bakalım |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben bşatan beri öle düşünüyorum. Demirören Beşiktaşlı değil. Olamaz da zaten.... |
Hayırlısı olsun ne diyim. Bu Demirörenle bu kadarına layığız. |
Denizli döneminde şampiyon oluruz olmayız onu bilmem ama en azından şunların olmayacağından eminim : 1 - Beşiktaş hiçbir maçta 1-0 a yatmayacak 2- Beşiktaş kalecisi basit bir anadolu maçında skor 1-0 ken vakit geçirmeye kalkmayacak 3- Hiçbir Avrupa maçında takımın korkudan bacakları titrmeyecek 4- Hiçbir maçtan önce Mustafa hoca "HADDİMİZİ BİLEREK OYNAYACAĞIZ " demeyecek.!!! Vallahi bunlar olmasın , Beşiktaş her maçını rakip kim olursa olsun adam gibi , korkmadan ,vakit geçirmeden oynasın da şampiyonluk nasıl olsa gelir. BUndan sonra her maça %51 galip başlayacağız |
beşiktaş ilk 2 3 haftaki oyununa geri dönsün isterse en kötü teknik adam gelsin %100 şampiyon diorum baska bisi demiorum;):D |
Şampiyonluk dediğin nedir ki. Bu lig de şampiyon olmak 3 büyükler için o kadar kolayki. Ama maalesef biz kaç sezondur bunu unuttuk. İstikrar daha önemli bence. Sonra şampiyonluk hatta şampiyonluklar gelir. Fakat bu yönetimin bu hatalarıyla biraz zor. İlk önce iyi transfer yapılmalı ama illa pahalı veya yıldız olması gerekmiyor. Ertuğrul hocanın gitmesi kötü oldu ama yabancı bir teknik adamın getirilmemesi iyi ve şu anda yerli teknik adamlardan boşta olan en iyibi bu. Bence yönetim Denizli nin işlerine karışmaz ise başarılı olur inancındayım:stupid:. |
şampiyonluk için bizi umtlandıran durumlar mevcut: fb'Nin kolay kolay düzelmeyecek oyunu, gs'ın yeni teknik adamı ve takımıyla geçiş döneminde olması, ts'nin ise finalde bu mücadeleyi kaldıramayacak olması, şu an için denizli'Nin ligi başından beri ialeyip takımı tanımasından dolayı uyum sorunu yaşamayacağını düşünürsek, oyuncuları da etkileyebilirse kısa vedede önemli rakiplerimize karşı hatrı sayılır bir puan farkı oluşturabiliriz, ama tabii ki dikkat ederseniz sadece rakiplerin kötü durumunu gözönünde bulundurdum şua ana kadar, bizim de ufacık bir yenilgide taşan sabırlar nedeniyle bir anda kaos ortamı yaratavilecek meziyette yönetimimiz, ayrıca medyamız, camiamız ve taraftarımız var, bekleyip göreceğiz, bu soruların karşılığını almak çok sürmeyecektir... |
Merhabalar :D Bu hoca denen zat 4-5 haftada kendini belli etti . . . Takıma göre çıkardığı 11 den de çok anlıyormuş gibi birşey bilmediği belli . . Febe maçı Beşiktaşı hiç tanımadığının göstergesi . . Hangi mantıkla bir hoca serdar özkan , gökhan zan gibi adamlara kritik bölgelerde yer verirki ? Geldiği günden beri yakıştırmıyorum bu takıma bu hocayı ! Devre arası inşallah gönderilir Şampiyon olsak bile bu hoca ile olmayalım . . Hoş ne şampiyonluğu . . birde hangi mantıkla söylüyorlar bilmiyorum mustafa denizli şampiyon yap bizi diyorlar . Enteresan . . giden hocamız gelen zat'ı arattı Bu hoca geldiğinde En başından söylemiştim ;) |
ben gideni aramıyorum belki ertuğrul olsa berabere biterdi maç ama çok ezik oynardık 40 dakikada kırmızıyı görmese cisse burda bunları yazıyor olmayacaktık... teyyo yu neden 18 e alıp sonra oynatmadığına gelince ertuğrul varken teyyo yedek değilmiyid aydın oynuyordu onun yerine hatırlarsanız teyyoyuu küllerinden doğuran denizliye haksızlık etmiyormusunuz okadar çaba sarf etmiş takımın vazgeçilmezi yapmış yeni görev verip adamı keşfetmiş neden yedek oynatsın oynayacak durumda olursa kendide söylüyor motive amaçlı 18 e aldım diye herneyse almasaymış daha iyimiş . holoskoya gelince serdarı tasvip etmesemde anında sağdan sola geçip rakibi şaşırtma imkanı doğuyor ekremlede bunu başardı serdar iyi oynamadı ama ekrem hiç sırıtmadı oyunun parçası idi holosko ile ekrem yer değiştiremezdi . herneyse belkide 60 . dakikada alırım hesabı alır holosko ile boboyu dağıtırım düşüncesi vardı ama dediğim gibi kırmızı kart olayı alt üst etti. tek hatası cisseyi 35 .dakika da oyundan almaması idi biliyordum kırmızı kart iyeceğini. |
çarsıyı bu olaya karsıtırmayınnn carsı seba donemınde sonra hıc bır baskana karısmaycaklarını acıklmıstır . serdar bılgılıye gelınce onu carsı gondermedı en yakın dostları ve sosyete kseımm kufur etttııler . sampıyonluge glınce bu takımın forması zaten 1.lige oynar bızdekı kadro gercekten ııı ama bıraz zamana ıhtıyacı var .mustafa denızlıye gelınce futbol anlayısını sevmedıgı bır ınsan gelmesınıde hıc ıstemedımm veysıtube arkadsım bılır bu konuda ne kdar kararlı oldugumu .kendısıde zaten soylemıstı bjk fb bır ynelısınn mustafa denızlıyı ıstıfaya cagıradcagımm .sozunde durdugun ıcın tsk ederım arkadasımm arkandayımmm .son olarak bu takım sampıyon olacaksa mustafa denızlının sayesınde olmaycaktırrrr |
Denizli Ertuğrul hocadan daha iyi bence şampiyonluga daha yakınız |
Alıntı:
anlamadığım birşey var ne zamandan beri bu denizli bu kadar kıymetli oldu ben onu anlamıyorum gidecek , gitmeli . . forza da adama saydırıyorlar burdakiler kolluyorlar . |
febe macından snr inancm azaldı... |
Gs maçını da bi bekle Veysel, eğer yine aynı hataları yapar ve yenilirsek o zaman saydırın..:).. |
Siz yinede kendi sağlığınız için forum sınırları içinde saydırmayın : ) |
Önemli olan 'ben demiştim' diyebilmek zaten, Beşiktaş kazanmış kime ne. Hani sırf bunun için, kötü netice sonrası üzülmeyen Beşiktaşlılar olduğunu hissedince içim dışıma çıkıyor.. Beşiktaş'ın hocasına, futbolcularına, idarecisine, malzemecisine, top toplayıcısına.. Her birine saydırın. Böylece Beşiktaşlı oluyorsunuz. Yoksa biz bilmiyoruz, böyle olmaz, bu yönetimle olmaz, bu futbolcu gitmeli, onun Allah belasını versin, şu gitsin kumda oynasın demeyi. |
Ne demek saydırmak yaa..küfür etmek mi..ne olacak küfür edeceksiniz..yüzüne edin cesaretiniz varsa..bu forumu da kirletmeyin..yeter artık..neymiş son şans veriyormuş da GS maçı da hata olursa saydıracakmış..yürü git işine holigan bozuntusu psikopatlar..siz kim oluyorsunuz spor müsabakasında yenilince hocaya yada futbolcuya küfredecek..o hakkı nereden alıyorsunuz..3-5 maça gittin,3-5 maç seyrettin diye takımın sahibi mi oluyorsunuz.Takımın sahibi futbolun bir oyun olduğunu kabul edenlerdir.Gidin kendi çabanızla elde ettiklerinizle mutlu yada mutsuz olun..sen yan gel yat,ondan sonra 2 saatlik maçta yenilen sporcuya yenildi diye küfür et..çok biliyorsan sen oyna yada çalıştır..bilmiyorsan da sus ki adam sansınlar yeter artık.. |
ya bı macla ne meraklısınız sampıyonluk hayal demeye puan durumunda yerımız cok kotu oluır eyv anlarımda rakıplerımız hala altımızda hemen onu gonderelım bunu gonderelım artık bu sekılde onu gonderırsek bunu gonderırsek basarı gelmez hep bırlıkte destek verıcez omuz omuza olucaz yapılan haksızlıklara bu sekılde karsı durucaz yok her malubıyetten sonra ben demıstımlerle olmaz bu iş |
Alıntı:
hayırdır abi psikopat falan çok sık kullanmaya başladın biraz daha dikkat . . zamanı gelince elbet saydırıcaz ;) |
Alıntı:
Sizler istediğiniz zaman insanlara küfür edeceksiniz,ama başkası bunun "psikopat" işi olduğunu söyleyince "dikkat" diye aklınca tehdit mi edeceksiniz..dikkat etmezsem bana da mı küfür edeceksin..yada dövecekmisin..Ne olur çok sık kullanırsam...bana da mı saydıracaksın..adres vereyim buyur gel yüzüme saydır istersen... |
ırfan abı - veysel gergınlık yaratmıyoruz lutfen bırbırımızı kırmadan uzmeden yapıyoruz yorumları sımdıden tesekkurler |
Alıntı:
İyi de abi sen gençliğinde hiç mi küfür etmedin..BJK için hiç mi heyecanlanmadın..Gaza gelmedin..Forumun birikimli üyelerindensin; fakat herkesten de senn gibi düşünmelerini beklememen gerek..Sen bazı şeyleri anlayana kadar neler görmüşsün, neler okumuşsun..Buradaki gençlerin de öğreneceği şeyler var elbet..Ancak bunu yıkıcı bir tavırla karşılayan büyükleri oldukça gençler napsın.. |
Alıntı:
|
Hea bi de " Kolaysa siz gidin oynayın" var.. Nedir bu yaw :) Oynayabilen burda olmazdı zaten..Veya T.D. olabilen de..Tamam ağır küfürler kesinlikle yanlıştır ama eleştirme hakkına da kimse burda aşşağılar tarzda müdahale etmemeli..Ozaman forumda kimse kalmasın cümleten banlasınlar bizi..Ya itaat ya ölüm..:) |
Zaten size eleştiri yapmayın demiyoruz Adı üstünde ''forum'' Eleştirilerinizi futbolcular ve teknik direktörere yapacağız birbirimize degil Eleştirilerde ne bir küfür ne bir hakaret olmayacagını hepimiz biliyoruz zaten |
Alıntı:
konuyu bir anda beşiktaştan özel hayatına kadar uçurdun gerek yok hiç boşver :) |
Alıntı:
|
Yaa gençler siz bana bakmayın...ihtiyarlık işte..ama sizler kartal yavrularısınız ne yapayım yakıştıramıyorum küfürü sizlere vallaa.. |
Alıntı:
|
Bizde bırakacağız zamanla abi, ama yavaş yavaş..:)..Ama bazen öyle durumlar oluyorki, bakıyoruz futbolcularımız adam gibi oynamaya çalışıyor ama hakemler buna izin vermiyor, öyle hatalar yapıyorlarki gel de küfür etme şimdi..:).. |
Biz onları sevgiyle bağrımıza basalım ,inanın karşılığını verirler..onlar kötü futbolcu olabilirler ama hepsi bize yakışır karakterde aslan parçaları.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şaka şaka ben bizim futbolcularımızı kastetmiştim.. |
Alıntı:
aynı doğrultuda düşünüyorum. olumlu düşünmeyen arkadaşların biraz kendilerine gelmesi gerektiğine inanıyorum. biraz silkinin lütfen. en son ne zaman şampiyon olacağınıza inandığınızı hatırlıyor musunuz? maçları bu kadar rakip yarı sahasına yığarak oynadığımız hangi sezon kaldı aklınızda? tello'nun bu kadar etkin olabileceğini düşünmüş müydünüz? ya da nobre'nin verkaçlara girip ceza sahasından gol vuruşu yapacağını? değişimi farkedelim hep birlikte. farketmeliyiz geç olmadan. fb maçı bitiminde hakim olan tek düşüncem bu takımın sezon sonunda şampiyon olacağıydı. önümüzdeki fikstüre baktığımızda trabzon'la oynayacağımız maça kadar hepsini kazanma şansımız çok yüksek. bu da büyük avantaj demektir. bakın arkadaşlar biraz sağduyulu yaklaşmamız gerektiğine inanıyorum. biz, takıma olan inancımızı hem de fb yenilgisi sonrasında ankaraspor maçında tüm stadı doldurarak gösterebiliriz. bu inancıın bir göstergesidir diye düşünüyorum. gerçekten inandığımızı sahadakilere, teknik ekibe ve yönetime gösterebiliyorsak tam bir kenetlenme olacağını düşünüyorum. bir yenilgi sonrası tüm içtenliğinizle, tüm desteğinizle bu takıma kucak açıyorsunuz ve müthiş bir sinerji yaratıyorsunuz. kucak açmak herşeyi unutmak demektir. iyi oynuyoruz. yakında daha da iyi olacağız. ağlamak için değil gülmek için nedenler bulmamız gerektiğini düşünüyorum. hiç bu kadar inanmamıştım şampiyonluğa. itici güç olmak zorundayız. önce ankaraspor maçında sonra da bu desteğin tesadüfü olmadğını ankaragücü maçında göstermeliyiz. bize yakışan budur büyük beşiktaşlılar.. iyi düşünelim ve desteğimizi verelim. lütfen... |
Türkiye`de Saat: 10:49 . |