![]() |
İşte Denizli'nin Hayalini Kurduğu Beşiktaş 11'İ Arkadaşlar ben denizlinin yorumlarından Denizlinin futbol katili olduğu kanısına vardım. Yer yüzünde şu an sadece Klisnmanlı bayern'in oynadığı ve her maç 4-5 yediği 3-5-2 taktiği hastasıdır.Bildiğiniz gibi bu sistem yer yüzünden kalkalı uzun zaman geçti ama klinsman denizli gibi geri kafalı teknik direktörler bu sistemden vazgecmedi. BAYERN MÜNİCH tarihin en kötü başlangıcını yaptı kendi evinde 5 yedi hala hoca sistemden vazgeçmiyor ama en kötüsü denizli gibi bir hocanın bunu savunması işte kanıtlar; 1-) GS- BELLIZONA MAÇI DENİZLİ YORUMU: Galatasaray'da dün 3-5-2 dizilişinin uygulandığını Milliyet'e yorumlayan Mustafa Denizli,verdiği yazısında, Galatasaray sisteminin yanlış olmadığını belirtti. (GESE 3 GOL YEMİŞTİ) 2-)FB-KİEV MAÇI DENİZLİ YORUMU: ....Peki Gökhan ve Roberto Carlos’u öne sürerse savunmada kim kalacak? Geride Önder, Lugano ve Edu üçlüsü görev yapacak. Önlerinde hiç kullanmadığı Deniz, vazgeçtim Selçuk hadi ondan da vazgeçtim Maldonado... Fenerbahçe’nin hücum gücü ancak böyle etkili olabilir. Yani rakip kaleye yakın kullandığı Emre, Alex, Güiza ve hatta Burak kenarlarda da Carlos ve Gökhan. Bu değişiklikte Alex’i yüzde yüz önde kullanacak ve böylece hem onu fizik olarak harcamayacak hem de kaptanını tehlike bölgesinin içinde bulunduracak. Bu düşünce yapısı gösteriyor ki Denizli dünyada şu an hiç bir takımın oynamadığı 3lü savunmayı savunuyor. İnanamıyorum insallah bizim takımda bunu uygulamaz. Bi bayen bir de biz olucaz yoksa.... Muhtemelen bizde de Zapo sivok toraman stoperler olur solda tello sağda serdar özkan ön libero serdar kurtulus önünde uğur forvet arkası delgado forvetler holosko ve bobo olur... Bekleyip görmek lazım ama gelecek pek parlak değil umarım korktuğum başıma gelmez AMA denizlinin neden son yıllarda ancak iran takımlarını çalıştırabildiğini anlatıyor bu tespitler..... |
Imza. Herseyden onemlisi ben bu camia ya yakistiramadim. Denizliyi |
aman sakın gelmesin |
İnşallah bu Denizli gelmezzz |
Lig tv de atıp tutuyordu.. Bakalm gerçeklerle karşı karşıya kalınca neler yapacak : ) Ortasahasız bir takımı aldığının farkında mı? Ertuğruln oynattığı topun yarısını oynatamaz.. |
Kötü günler Göreceğiz Kapalı ( bulutlu )Günler =( |
soğutuolar bu takımdan yönetim bizi abii |
Denizliyi sevmem umarım gelmez ancak ben 4-2-3-1dense 3-2-3-2 kısacası 3-5-2 taktiğini tercih eden biriyim... --------------------------------------Rüştü---------------------------------- ---------------Sivok-------------------Zapo--------------------Seric----------------- ----------------------Serdar Kurtulu$----------------Uğur İnceman----------------- -------------S.Özkan---------------------Delgado-----------------------Tello-------- ----------------------------Holosko---------------------Nobre(Bobo)----------------- Ko$abilen,pres yapabilen,yardımla$an,50-60 pası ard arda dizebilen bir Be$ikta$ı kimse tutamaz...Ertuğrul bunu yapamıyordu oyuncular tdden çekinmeli ama esde bu yoktu... Oyuncuları forma alamama korkusu sarmalı mücadele olmalı... |
Bu adam geleceğine ertuğrul kalsaydı. |
Mustafa Denizli değil Beşiktaşı çalıştırmayı bu kafayla araba bile çalıştıramaz |
rıza hocada 3-5-2 oynattı 5 haftada gitti eğer mustafa hocada bu sistemle oynarsa ( daha ortada net bişey yok belkide bize gelmeyecek) oda 5 hafta sonra gider nasılsa bizim başkan hoca değiştirme hastası. |
Ertuğrulu istemiyenler Size Denizli ile mutluluklar. Burda yazanlarada iyi bir kapak oldu. Herzaman gelen gideni aratır demiş atalarımız. Ertuğrul'un ne eksiği vardı ki Denizli'de söyliyeyim o rakı içmezdi bir başkan kulübe bukadar taş koyar. Eminimki Azize bile bize bukadar kötülük yapamazdı kahretsin ya. |
Alıntı:
Ertuğrulun ne mi eksikliği vardı :)belki denizliden bir eksiği yoktu ancak td bakımından bir çok eksiği vardı.. Hem rakı içmek yasakmı$ gibi bir yoruma gerek yok. |
eyvah ki ne eyvah beşiktaşı köü günler bekliyor arkadaşlar ama inş takım ii oynatır |
Takımı 4-4-2 oynatır...Holosko-Nobre(Bobo) ikilisini ileride oynatacaktır büyük ihtimal...Delgado'yu ise keseciğini düşünüyorum...Devre arasında da Marco gibi bir adam isteyecektir mutlaka, o da biliyorki takımda ortasaha yok adam gibi!.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gordon dönemindede dünyada 4-4-2 yoktu ama o kadro o sisteme uygundu ve o sitemle 3 sene üstüste biride namağlup şampiyon olduk.Mevcut kadro hangi sisteme uygunsa onu oynatır.... |
arkadaşlar karamsar olmayın denizli bizi utandırır inş |
:top:arkadaşlar toramanı unutun ameliyat olacak 2 ay yok malesef hep destek tam destek:beerglass::beerglass::beerglass::beerglass: :beerglass::beerglass::beerglass::beerglass::beerg lass::beerglass::beerglass::beerglass: |
Alıntı:
i.Toraman oyanamaz orda İ.üzülmez oynar , sivokun yerine i toraman ı koy uğur incemanın yanınada s kurtuluş yerine sivok geçsin. tello yerine aydında olabilir lakin hem daha kuvvetli hem daha hızlı hem daha teknik delgadonun önünde holosko veya batuhan forvette ise bobo veya nobre. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 5 2 ile luce zamanı 1 kere yenildik oda diyarbakıra.bence 3 5 2 ye gecilmeli.zaten serdr kurtuluşla ibrahim üzülmez geri 4 lüde hiç birsey yapmıyorlar onların yerine orta 5 lide 2 tane kanat adamı ile daha çok gol atarız |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ANTI - MUSTAFA DENIZLI |
ya neyi tartısıyorsunuz dünyada 3-5-2 mi aldı bi klissman bi denizli başka varmı?? |
3-5-2 kötüdür, 4-4-2 iyi sistemdir diye birşey yok, uygulamayı doğru yaparsanız sorun olmaz. Bu takım 4-5-1 oynadığı maçta 8 yemedimi? Demekki kalabalık defans çözüm değil, Metalist maçındada gördük bunu. |
Bakıyorumda maşallah herkes teknik drektör yok denizli hoca degil yok denizli gelmesin vs vs Mustafa Denizli bu ülkede en iyi 2 teknik adamdan birisidir ve gelirsede oynatcagı futbol emin olun yenilsek bile herkesin hoşuna gitcek tarzda olcaktır basan pres yapan defansa önem veren ama ofans gücüne dayalı bi futbol izlicemizden emin olun korkak 1 gol attımı üstüne yatan ne futbolcu ne de korkak ant. istemiyorum kendi adıma.. |
Alıntı:
4-4-2 İngilizler tarafından dünya futbol literatürüne katılan bir taktik. Sanırım 1970 lere kadar da kökeni dayanıyor. O senelerde de tbir çok takım 4-4-2 oynuyordu. Daha sonra Almanlar 3-5-2 yi daha etkili kullanmaya başladılar. O zamanda (Daum'un ilk geldiği sene), İngiliz taktiği Alman taktiğine karşı büyük güç kaybetmeye başladı. o da Gordon'un son dönemi oldu. Gordon'un Beşiktaş'a kazandırdığı takım oyunu felsefesidir. Günümüzde 2 tane kanat adamı kullanmak ve o iki adamın her defasında 100 metre gidip gelmesini beklemek hayalcilik olur. Futbolun geçmişe göre hızlı ve yoğun fizik gücü ile oynandığı Günümüzde bu tarz kanat adamları olmadığı için 3-5-2 iflas etmiştir. O yüzden de 1990ların ikinci yarısında lerin başında ilk başta 3 savunma ve buna ön libero kavramı eklenmiştir. Daha sonra 4-4-2 yeniden bir ivme kazanmıştır. Ancak o yıllarda uygulanan 4-4-2 Gordon dönemindeki ve gümüzdeki 4-4-2 den farklıdır. Lucescu ile 3 lü savunma tekrar moda olmuştur. o zaman yapılan ise 3 lü savunma 2 ön liberodur. Bu sistemi dünyada en iyi uygulayan hocalardan birisi olan Lucescu bile şu anda bundan vazgeçmiş ve 4'li savunmaya dönmüştür. Şu anda günümüzde uygulanmaya çalışılan sistem ise defans ve ortasaha arasındaki bağlantıları daha da sıklaştırmak için defans ile hücum oyuncuları arasındaki mesafesi dahada kısaltmaktır. Bunun için ise klasik 4-4-2 değilde 4-6-0 gibi bir taktik kullanılmaya başlanmış, ancak buradaki 1, 2 yada 3 bazen 4 oyuncu değişmeli olarak hücuma katılıp santrafor gibi oynamaya başlamışlardır. Mourinho'nun bu denli başarılı olmasındaki temel felsefe bu taktiği iyi uygulatmasıdır. |
3-5-2 4-2-3-1 4-4-2 hiç farketmez gelen hoca beşiktaşımı şampiyon yapsın nasıl yapacağı hiç önemli değil |
Burada anlatılmak istenen günümüz futbolundaki gereksinimleri ortaya koyabilecek, vizyonu olan bir teknik direktör başarıyı getirir. |
Denizliyi istemiyoruzzzzzzzzzzzzz |
Alıntı:
|
Aquilanın başlattığı Son modaya bende katılıorum:)ilk 11 secimimde biraz yanılmmısım ama yanılmadğım bir nokta var ki mustafa denizli rezil etti bizi...6.lığımız hayırlı olsun |
hangi sistemde oynarsak oynayalim farketmez gol atamayan forvetler varken bizde birbirleriyle yarisiyorlar sanki gol atmamak icin atamayana atarlar ankara macindaki gibi |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:28 . |