![]() |
Madara olduk tum eziklere.... evet madara olduk. Bu kadar olanlara ragmen hala yonetimin ve baskanin ardindan gidenler var. Bu bi gercek en basta Alen geliyor. Bu yuzden carsinin suskunlugu. Adam birde cikmis her onune gelenle bir olup yonetim istifa demeyin diyor. Peki simdi size soruyorum iki gun once gazetecinin biri cikip carsi parayla konusuyor, parayla susuyor dediginde neden tepki gosterdiniz. dilim soylemeye bile varmiyor ama gercek bu. Baksaniza denizli bu kapidan giremez, benle beraber ertugrulda gider diyen bi iki yuzlu adama hala itimat var. inanamiyorum valla. Adamin ne oldugu ortada. Yazik, hemde cok yazik bizim bu askimiza.... |
bence fazla kompleks yapmışsın.Rezil olacak bi durumumuz yok Demiröreni herkes tanıyor rezil olan varsa kendisidir. |
Rezil olacak bir durumumuz yok, tam aksine gurur duyabilecek bir hocamız vardı, adam gibi de gitti, gurur duymalıyız bence...Aragones, Skibbe bunu yapabilir mi, yapamaz, onlar daha da rezil olacak bunlarla merak etmeyin siz!..Arkadaşında dediği gibi rezil olması gereken Demirören ve tayfasıdır!..Tüm Türkiye'ye rezil oldudular zaten!.. |
Rezil olan taraftar degil zaten. Besiktas ismi. Adi uzerinde baskan. Bu kulubun baskani. Yani kurunun yaninda yasta yanmasi olayi. |
Alıntı:
ısteyen ıstedıgını savunsun ama yukarıda allah var yuregı olan vıcdanı olan adam olan bı dusunur hatanın kendınden kaynaklandıgını ve ıstıfa etmesı gerektegını bılır ama basımızda bunlardan mahrum bır baskan onun secmıs oldugu yonetım ve menejer var onlar rezıl olmadıktan sonra bız nıye rezıl olalım |
Alıntı:
İmzama bakarsan neye aşık olduğumuzu bi kat daha fazla anlarsın.! ;) |
Alıntı:
|
yha her padişahın bir devri vardır demiröreninde devri kapanıcak su an duraklama dönemindeyiz o ne zaman gidicek yükselme dönemine geçicez |
Çarşı satılmış sözleri için çekip gitti.Lütfen yıllarını Beşiktaş Tribünlerine harcamış abilerimiz hakkında biraz daha saygılı olalım. Herşey Demirören Gittikten Sonra Güzelleşecektir. |
Türkiye`de Saat: 17:48 . |