![]() |
''Başarısız olursak görevi bırakırız!'' hadi birakin bir Yıldırım Demirören klasiği 18-08-2008 Başarısız olursak görevi bırakırız! DEMİRÖREN, rakiplerine mesaj verdi.. Yaptıklarının arkasında olduklarını söyleyen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, teknik heyet ve futbolcularına güvendiğini ve mutlaka bu sezon şampiyonluğu yaşayacaklarını söyledi... Siyah-beyazlıların Başkanı “Bu yıl hem Avrupa’da hem de ligde büyük başarılara imza atmayı düşünüyoruz. Bunu başaramazsak ben ve arkadaşlarım geldiğimiz gibi gitmesini de biliriz” diye konuştu. YENi BASKAN SECIMI NE ZAMAN ? DÖRT GÖZLE BEKLIYORUM OGÛNÛ |
Alıntı:
|
Çok duyduk biz bu lafları :( |
bugüne kadar ne sözler verildi ama hepsi bomboş bir beyaz sayfa gibi kaldı içi dolmadı ama bu yönetim zaten sözünü yeme konusunda uzman. |
normalde 2010 da bunların devri bitiyor ama kimse adayığını koymaz kimse tasın altına elini koymaz |
Allah Beşiktaş\'ımıza Şifa,Taraftarımıza Sabır Ve Sezon Sonlarımıza Hayırlar Versin. |
allha aşkına bırakın artık |
bu yönetim dediği hangi lafın arkasında durdu ki? |
Doğru sadece hocayı gönderdi |
püffff başarıymış bu zamana kadar hangi başarıyı aldında hala burdasın çok merak ediyorum... |
Türkiye`de Saat: 10:45 . |