![]() |
Ya yardımcım ya menajer ol http://www.fotomac.com.tr/2008/10/09...3B1B4E67Fx.jpg Mustafa Denizli'nin "Seninle birlikte çalışmak istiyorum" dediği Gültiken bir gün süre istedi. İran'da çalıştılar Beşiktaş ile anlaşmaya varan Mustafa Denizli'nin, Ali Gültiken'i yanında getirmek istediği öğrenildi. İran'ın Pas takımında birlikte çalıştığı Ali Gültiken ile dün görüşen Denizli, "Yeniden seninle birlikte çalışmak istiyorum" teklifini yaptı. Sinan Engin gidebilir Ali Gültiken, "İster yardımcım ol, http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Distersen menajer olarak gel" diyen Denizli'ye, "Bana bir gün süre tanıyın, düşüneyim" yanıtını verdi. Ali Gültiken menajerlik teklifini kabul ederse, Sinan Engin'in görevinden ayrılacağı belirtildi. |
Aliyi çok severim, sinan gitsin. |
ali rövanşı alır mı bilmem ama oda yönetimi çok sert eleştiryordu ne karar verir merak ediyorum.. |
Herkes YAzıp Çiziyor Şimdi Bişeyler. |
Gelmez abi adım gibi eminim onun gelmesi için yönetimin gitmesi lazım |
Onuda deneyelim deneme tahtası olduk zaten |
bence kolpa haber sen yönetimi yerden yere vur şimdi menejer ol biras zor |
ya aslında aliyide sinanı da hiç sevmiyorum ben ama sinan giderse daha iyi olur o yüzden gelsn derim |
ali gültekin gerek futbolcu gerek karakter olarak engine 10 basar . |
ali gültiken iyi bir tercihtir. |
sinanın yerine ali süper olur valla:) |
ali hoca niye gelsin bu yalancı,palavracı,sahtekar yöneticilerle çalışsın...Onurlu bir insandır Ali hoca... sergen futbolcu-antrenör olarak da hizmet verecekse gelsin walla.Çıkartır formayı oyuna girer maçı kurtarır...Vialii gibi. |
Sinandan iidr en azından |
sinandan ii oluğu %100 ztn |
Gelmemesi iyi olmuş...Ali beyfendi bir insandır, adam gibi adamdır, buna itirazım yok, ama giderken yönetime kırgındı, neler söylemişti neler, şimdi tekrar geri dönmesi uygun olmaz...Bari Ali tükürdüğünü yalamamış olsun... |
Alıntı:
|
Hiç olmazsa Sinan Engin'den iyidir |
Türkiye`de Saat: 02:08 . |