![]() |
Delgado'dan taraftara... Delgado'dan taraftara... http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...09_414_232.jpg Kaptan Delgado, Siyah-Beyazlı tribünlere çağrıda bulundu. Kaptan Delgado, Siyah-Beyazlı tribünlere çağrıda bulundu. Son haftalarda büyük düşüş yaşayan Arjantinli futbolcu, “UEFA Kupası’ndaki Metalist maçında kötü oynayıp, kaybettik. Hacettepe sınavı bizim için dönüm noktasıydı. Bu yüzden özür diliyoruz. Geçen yıl oynadığımız Sivasspor maçı, bu yönde acı bir tecrübeydi. Kazandık ve önümüz açık... Teknik ekibin değişmesine gelince... Profesyonel futbolda bu tip şeyler yaşanıyor. Bu hocalar için de, oyuncular için de geçerli. Şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Bu yolda taraftarımızdan sonuna kadar destek bekliyoruz” dedi. |
Ya bir git ya.Sen kaç haftadır oynuyormusun.Sahada yürüyorsun resmen.Toparlan artık |
evet toparlanması lazım yaa özellikle hacettepe maçında btn takm kötü onayabilir ama onun böyle bi şansı yok diye düşündüm kendi kendime çok kızdım açıkçası yanii |
ülen hocanın başını yediniz adam gibi oynasanıza topunuzu ç5ıkıp ne yüz6le destek istersin anlamadım ben oynayım mı yerine aldığın parayıda adaletli şekilde kırışırız. yedi ceddim ihya olur böylece ruhsuz herifler bi de kaptan olmuş. |
utanmadan konuşmayın bari çıkıp topunuzu oynayında görelim |
Alıntı:
|
delgado taraftara deilde sen kendine bak biraz 1 hafta varsın 3 hafta yoksun kaptanlık verdiler sana yine aynı ya toparlan yada defol !! |
Alıntı:
hocayı yediler. yapılmak istenen bu muydu? |
bırak gıt takımı |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:12 . |