![]() |
Vedat Okyardan Denizli Yorumu http://www9.gazetevatan.com/pics/yazarlar/143.jpg Denizli bal gibi olurBEŞİKTAŞ çok hareketli günler geçiriyor. Ben Ertuğrul’un istifasına iki türlü bakıyorum. Antrenörün varken başka bir antrenörle konuşuyorsan, “Adam gibi adamım” diyen Ertuğrul’la bir daha nikah tutmaz. Ertuğrul kendine yakışanı yaptı. Kaldı ki, tazminatını da istemiyor. Beşiktaşlılığını gösterdi. İşin bir de teknik yönü var. Ertuğrul, çok iyi top oynamaya müsait bir takıma geçen sene de iyi top oynatamadı, bu sene de. Üstüne üstlük, iki Avrupa maçında büyük farklar yedi, iki Avrupa kamburu kaldırılamaz hale gelince iş koptu. Ben Ertuğrul’u çocuğum kadar severim. Ama Beşiktaş’ı daha çok severim. Geçen sezon söylemiştim “Kenarda hafif bir adam duruyordu” Isıramadı. Dişini gösterse de ısıramadı. GELELİM Sinan Engin’e. Sinan Engin’in de gelişi etik değildi. Ali Gültiken işin başındaydı, Sinan yukarıdan inme geldi. Şimdi istifa etti mi, etmedi mi? Etmiş gözükmüştür, anlaşmalıdır “Sen istifa et, biz kabul etmeyelim.” Sinan’ın haklı bir tarafı var. Sağlam’la beraber Kayseri’den bu yana gelmedi. Bir de yabancı transferleri yapan, Sinan. Gelecek antrenöre bunu anlatacak en iyi adam o. O açıdan kalması iyi. SON duyum, Mustafa Denizli ile anlaşıldığı... Mustafa benim çok yakınım. Büyük bir dostluğum var. Milli Takım’dan da oda arkadaşım. Çok büyük bir Beşiktaşlı olduğunu biliyordum, Altay’da oynarken futbolcu olarak Beşiktaş’a gelsin diye k.çımı yırtmıştım. Antrenörün ismini vermeyeyim, “Bu kardeşimiz çok büyük futbolcu ama tembel” dedi. Altay’ın saha içi patronu “Burada patron çok, onunla uğraşamam” dedi. O iş öyle yatmıştı. İKİNCİ yatış, çok sevgili Süleyman ağabeyimin zamanı, Mustafa da Kocaeli’de antrenör. Aramızdaki konuşmalarımızda “Sefa Sirmen’e sözüm var, Bu seneyi çıkarayım öyle Beşiktaş’a geleyim” diyordu. Süleyman ağabey sabırlı olamadı., Mustafa’yı 15-20 gün bekleyemedi. O iş de antrenör olarak öyle yatmıştı. ŞİMDİ oldu. Çok da iyi oldu. İsmini pek telafuz edemiyordum. Ama olduktan sonra söyleyeyim Beşiktaş en hayırlı işi yaptı. Ve Beşiktaş yarından itibaren bu ligde şampiyonluğun en büyük favorisi. Elindeki kadroyu Mustafa kadar akıllı kullanan az hoca vardır. VATAN |
imza vedat kaptan bravo..(sinan engin kalsın derken sanırım yabancı gelirse diye düşünmüş..) |
Alıntı:
|
m. denizli bize fayda getirmez.bence başarısız olur.yanlış seçim olmuş.gerçi alıştık bu yönetimin hatalarına. |
bence mustafa denizli en mantıklı seçimlerden biridir. |
Alıntı:
|
Vedat Abi Sen Yapma Bari.. |
Alıntı:
denizli geliyorsa hoş geliyorsun mustafa hoca yanındayız beraber güzel bir sezon geçirmek dileğiyle.... ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM kalbimizden beşiktaşın aydınlık yüzü unutmuyacağız seni ..... SAYGILARIMLA |
vedat abiye olan güven gitgide sarsılıyore zaten bjk tv de sacma sapan teknik yorumlar yapıyordu. Futbolun değiştiğini göremeyenlerden... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
denizliyi bende sevmiyorum ve bncede büyük hatadır önümüzdeki senelere mal olacağını düşünüyorum ve korkuyorum inş başarılı olur ama zannetmiyorum bu sene için demiyorum önmzdeki seneler için diyorum bunu |
olan oldu artık iyi mi oldu kötümü bekleyip görecez... ama sinan konusunda bence artık bağları koparmanın zamanı geldi... sinan sadece futbolcu araştırsın beşiktaşa başka bi işe burnunu sokmasa iyi olur... araştırdığı futbolcularada teknik heyet karar versin sinan gidipte anlaşmasın.... |
yaww arkadaşlar ertuğrulun adam gibi adamlını geçin ona kimsenin bişi dediği yok zaten öle bişi diyen olsa tüm taraftar karşısında olur... problem şu ki ertuğrul hoca 1.5 sezondur takıma top oynatacak hani nerde ortada futbol yok ama sinanın etkisi ve yönetimin etkiside yok değil... adama huzur vermediler bir türlü... belki arkasında gerçekten adam gibi durabilselerdi daha iyi olurdu... bize gelen hocayıda desteklemekten başka bişi kalmaz... keşke ertuğrul hocada gerçektende fırtına gibi bi takım yaratabilseydi de biz de ertuğrul hocanın emekliliğini görseydik bir alex ferguson hikayeside bizim kulübümüzde olsaydı... gidenin arkasından da ağlamaktan vazgeçmeliyiz. artık ertuğrul hoca içinde elden bişi gelmez. işallah ertuğrul hoca da bir an önce bi klüple anlaşır ve ilerisi için beşiktaş için yatırım yapar. belki 5 belki 10 sene sonra geri döner ve mutlu günler olur. ama öncelikle yılanın başını ezebilmek lazım ( yıldırım demirören ve ....deşleri) . kartalımın kanatlarına sürekli ağırlık bağlıyorlar. baba parasıyla klüp yönetiyor diyor herkes ne kadar çirkin insan bari bundan utanır. ama nerdeee :(:(:( |
sezon başı olsa yabancı der denizliye şiddetle karşı çıkardım ama bu saatten sonra en mantıklı seçim bence şampiyonluk şansımızda çok yüksek eskiye oranla hayırlısı olsun ne yapalım |
Alıntı:
|
ne Beşiktaşlılar gördük bugüne kadar arkamızdan vuran...Denizli beşiktaşlıymış ne yazar...Vedat Okyarın yorumlarını severek okurdum ama belli ki bu yorumunda meze arkadaşlarına sahip çıktığı belli.Çok mantıksızca bir karar.Rakı sofrasında değiliz... |
Alıntı:
bulunduğun iş ortamında amirin,patronun ,idarecin ya da bağlı olduğun müdürün işine sürekli karışıp çalışma ve uygulama methodlarına saygı göstermeyip direktifler verirse ,seni meslektaşların ve meslek dolayısıyla iligili olduğun kurum ve kuruluşların yöneticileri,çalışanları önünde azarlayıp , beğenmedin yönlerini deklare edip , şirket içinde kalması gereken problemlerinizi toplum içinde anlatırsa , yaptığınız plan ve projelerden memnun olmadığını size bildirip periyodik olarak raporlar düzenletirse, sizin görüşünüzü alıp onun doğrultusunda hareket edeceğini söz verdiktikten sonra kendi bildiğini okuyup samimiyesiz davranışlar da bulunup siz çok çalışmanıza rağmen performansınızın işe başladığınız günden beri yeterli seviyede olmadığı kanaatin de ise yanınıza işinizde yardımcı olarak tepeden torpilli dünya görüşü,vizyonu,misyonu olmayan eğitimsiz insan ilişkileri kötü kabadayı bir insan koyup bu insanın kaos ve zarardan başka bir şeyler verememesi (ör:sinan engin) durumund siz koyduğunuz hedeflere ve verdiğiniz sözlere ulaşabilirmişiniz? (ör: del bosque , rıza çalımbay,jean tigana ve ertuğrul sağlam ) bu yönetim anlayışıyla dünyanın en kariyerlerli en profesyonel en eğitimli insanlarını da getirseniz başarılı olmanız hayal olur 4.5 yılda 5. td , 3 menajer , 40-50 futbolcu değiştirir , 10 milyon dolar + ile aldığınız bütçeyi 90 milyon dolar borclandırır , klubün itibarını ve saygınlığını zedeler , klubun manevi değerlerini paramparça edersiniz........ demirörenin, Sinan engin ve kalitesiz yönetimini alıp gittiği günü görmek dileğiyle... SAYGILARIMLA |
Ohhhh be sonunda gercekten icimden gecenlerin yorumlandigi bir yaziyi okudum. Iste budur ya Vedat agbi Ertugrul un yarattigi melekoliye aldirmadan kalemeini cesurca sallamayi yine basarmis. Büyüksün Vedat agbi senin yazdigin herseye okumadan imza atarim.. |
adam gibi adam ERTUĞRUL SAĞLAM gittik ten sonra gelebilecek en iyi yerli teknik direktör bencede MUSTAFA DENİZLİ |
Alıntı:
|
Alıntı:
:top:vedat hocam en doğruyu bilir bence de doğru söylemiş... Ağzına yüreğine ve kalemine sağlık ... |
arkadaslar basin toplantisini izleyenler gormustur denizli uzun bir sure ve gelecege donuk getirilmedi kendisi de ozellikle ben 1 senelik anlasma yaparim dedi amac bu sene sampiyonlugu kurtarmaktir bosuna gelecek icin falan diye yormayin kendinizi ayrica sene sonunda sampiyonluk gelince gul doker kimileri yollarina. kimse ertugrulun gidisine hayirli oldu demiyor ama olan olmustur artik ertugrul gitmistir birakin arkasindan aglamayi da besiktasimiz icin yeni gelenleri yipratmayin. ertugrul besiktasimizdan daha mi degerlidir eger oyleyse sozde besiktaslilar yeni calistirdigi takimi tutsunlar yakisir. Unutmayin ki ertugrulu ertugrul yapan da besiktastir bizim gorevimizde besiktasin iyiligi icin ugrasmaktir bu nedenle bir an once kaldigimiz yerden yonetime ISYAN besiktasimizin yeni teknik heyetine (ayrica ertugrul ne kadar adam ve besiktasliysa oradaki tayfur da o kadar adamdir ve besiktaslidir) DESTEK diyorum. |
Denizli daha takımın ba$ına gelmeden o kadar önyargılısınız ki $a$ırıyorum.. Her türlü oynadığımız futbol esden iyi olur... |
benim sorunum başkanla beşiktaş başkanı tükürdüğünü yalamaz. ihsan kalkavan beşiktaş başkanı olmadığı halde seçimi kazanamazsam bidaha aday olmam dedi lafını yiyp aday olamıyoken demirören dallaması beşiktaş başkanlığını ayaklar altına aldı. geçenlerde gazete şöyle bir yazı vardı.beşiktaş başkanı teklif etmez istediğini alır lazfı tarihe karıştı. bu haber luce ile ilgili çıkan haberde yazıldı. beşiktaş sert kayaya çarptı shaktar başkanı ahmedov istemeden luce hiçbiryere gidemez bilmem kaçmilyon euroluk servetiyle neredeyese türkiyenin ekonomik gücünden fazla bir güce sahip gibi cümleler kullanıldı. bu kimsenin zoruna gitmiyor mu? seba büyük başkan diyoruz çünkü seba isimlere önem vermedi tükürdüğünü yalamadı diye başkan. efsane feyyazı sırf çekin arkasını yazdırdı diye kapı dışarı etti sergeni alpayı oktayı serdarı çizdi. bunlar giderse nasıl şampiyon oluruz demedi herşey şampiyonlukla olmuyor. başkan cl kupasınıda kaldırsa gitmeli |
İnşallah dediğin gibi olur. :( Vedat kaptan :( |
Vedat Abi de Denizli'den yana, dediklerine aynen katılıyorum...Beşiktaş en hayırlı işi yapmıştır... |
Türkiye`de Saat: 13:11 . |