![]() |
Denizli, tesisleri gezdi! Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından prensip anlaşmasına varılan Mustafa Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ni gezdi. Kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile tesisleri gezen ve bilgi alan Mustafa Denizli ile anlaşmanın sağlandığı öğrenilirken, resmi açıklamanın gün içinde yapılması bekleniliyor. Mustafa Denizli, siyah-beyazlı kulüple resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra resmen görevine başlayacak. Denizli'nin, sözleşmenin ardından yarın, Beşiktaş'ın ligde haftaya Gençlerbirliği ile yapacağı lig maçının hazırlıklarının ilk antrenmanında takımının başında olması bekleniyor. AA |
Başımız Saolsun |
hayırlı olsun... |
yorum yapmak istemiyorum artık bıktım usandım bu yönetimin icraatlerinden |
gecmıs olsun besıktaslı oldugumdan berı ılk kez bu kadar utanıyorrum |
tek dogru var o da Yildirim Demirorenin bu takimdan alip basini gitmesi... |
konusmak ıcınm erken bekleyıp gorucez ınsallah besıktas ıcın hayırlı olmustur ama bu yonetım bır an once gıtmelı |
hayırlı olsun demekten başka yapacak bişeyimiz yok |
böyle bir kararda hayır arayan arkadaşlar var ya ben hayret ediyorum şahsen...Denizliden gelecek hayır Allahdan gelsin daha iyi...İrandan kovulan bir adamdan bahsediyoruz Allah aşkına... |
İstesekte istemesekte yeni Teknik Direktörümüz Mustafa denizli oldu.Destek wermekten başka yapacak bir şey yokk artıkk. Hayırlı olsun! |
Türkiye`de Saat: 05:01 . |