![]() |
Sezon Sonunda Görüşürüz!! Uzun zamandir Besiktas yönetimin bu kadar olumlu bir is yaptigini görmemistim.Ilk defa DEMIRÖREN sözünü yedigi icin mutlu oldum MUSTAFA HOCA bu takimi ayaga kaldirir ve sezon sonunda Sampiyonluk ipini gögüsler bunda hic ama hic süphem yok.Erugrul Saglam in istifai cok yerinde bir karar O nu da bu hareketinden dolayi kutluyorum. MUSTAFA HOCA ya karsi olan arkadaslara sesleniyorum artik ERTUGRUL un yarattigi Melenkoliden kurtulun ve önümüze bakalim bu takim bundan sonra cok daha iyi futbol oynamazsa ben de hicbirsey bilmiyorum!! SEZON SONU bayram hepimizin unutmayin!! |
Evet arkadaşlar ,haydi artık bırakın tartışmayı,olan oldu ,herkes çok gerildi.. Orada şampiyonluk için uğraşan bir takım var ve kado olarak hiç bir rakibinden eksiği yok,teknik direktör desen ; öyle veya böyle Aragonese de, Skıbbe ye de ,Yanal a da üstünlük sağlayabilecek bir hoca..yönetimler desen ; al birini vur öbürüne..Taraftar desen tartışmasız beşiktaş taratarı üstün, Avrupa maçları olmadığından daha az yıpranacaklar...yani tüm parametreler bizi gösteriyor.. Haydi arkadaşar...şampiyonluk orada...en az hata yapanı bekliyor... 2520 dakikanın her dakikasını destekle yaşayalım...Ben inanıyorum... Haydi bayraklar elde....hep destek,tam destek... |
İnşallah herşey güzel olur... İnanıyorum. |
bende yürekten inanıyorum buna |
umarım y.dmrörn dediğin gibi olur yoksa biliyosun ne olacağınıı hele ozamanda gitmee valla bu sefer dünya seferber olur senin gitmen için=) |
Ertuğrulda olsa, Mehmet Özdilekte olsa, Rıza Çalımbayda olsa, Del Bosque de olsa, Daum da olsa artık yeter her 10 ayda bir T.Direktör değiştirmeyelim. Başarısızlığımızın nedeni T.Direktörler değil bu mantık. Kim olursa olsun koltuk sevdaları yüzünden T.Direktör değiştirmelerine artık prim vermeyelim. Sıkıldım iyice bu durumdan. |
Alıntı:
tüm parametreler bizi gösteriyor lafı süper olmuş abi |
otrup seyretmekten başka caremiz kalmadı en azından kendimizi bole avutalım bundan sonra ne konuşsak boştur hoca için esas yonetim olayın baş mimarıdır herzamanki gibi .. |
konusmak ıcın bıraz erken bekleyıp gorucez ınsallah besıktasımız ıcın hayırlı olur |
Alıntı:
|
siyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah |
sezon sonu şampiyon olsan sonra şampiyonlar liginde final oynasan yinede demirören isitifa.... benim denizliye takıntım yok ama daha 2 gün önce dediğinin bugün tersini yapan hiçbir sözünün arkasında durmayan beşiktaşın itibarını iki paralık eden klubü maddi manevi çöküntüye uğratan şe refsizin birdir istifa etmesi gerekir. biz 2.ligde oynasak o stad 40 bin çeker bi okadarda dışarda kalır herşey şampiyonluk değil |
Beeeyaaaaaaaaaaaaaaaazz |
içimden bir ses sanki şampiyon olacağımızı söylüyor... |
en büyüüüüüüüüüüüüüüüüükkkk |
BeeeşiiikTAAAAŞ..... |
şampiyoooooooooooon |
BEEEŞİİİİİKTAAAŞ.. |
Alıntı:
Bende bu taraftarları anlamıyorum. Şampiyon olunca hersey iyi mi olcak böyle şampiyonluk yere batsın.Olan oldu şak şak mantığı taraftarında kanına işlemiş.4.5 YILDA hala akıllanmadılar. Mustafa denizlinin küfürlerle fenerden kovulduğu ancak iranda takım bulabildiği günleri ne çabuk unuttunuz??Futbol bilgisi çağ dışı kalmış bir hoca.Kolpa basın gözlerinizi ne kadar da çabuk boyadı. 5 maç kredi veriyorum kendisine...Yanılmayacağımı göreceskniz.. |
Bu kadarda önyargılı olmayın artık. Mustafa Denizli çağdışı falan demek tamamen taraflı bir yorumdur. Ertuğrul Sağlam çağdaş futbol oynattıda ne oldu iki senedir diye düşünmez mi insan? |
Alıntı:
|
Konu sadece senin tespitlerin değil, genel olarak söyledim bunu aslında. Mustafa Denizli takımla henüz bir maça bile çıkmadan hakkında yorum yapmak önyargıdır elbette. Belli bir süre geçsin, oynanan oyuna göre artılar-eksiler belirlenir. Şimdiden kötülemek doğru olmaz. Birlik olmak lazım taraftar olarakta.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hayırlısı. |
Aynı fikirdeyim...Şampiyonluk için erken tabii, ama sezon sonuna kadar yarış içinde olacağımıza inanıyorum, şampiyonluk da neden olmasın, tek engel sayın ! Demirören ve tayfasıdır... |
Güzel Günler Göreceğiz İnşallah.. 1. Demirören sözünü yedi (Bizler için + puan) 2. Ertuğrul Sağlam istifa etti (Çoğunluk ne düşünüyor bilmiyorum ama + ve - puan diyelim) 3. Sinan Engin istifa etti (Çoğunluk + puan) 4. Mustafa Denizli geldi (Eminim şu saatten sonra büyük bir çoğunluk + puan) 5. Menejerlik sistemi kalktı ( + puan) 6. Kondisyonerimiz yoktu, kondisyoner getirmişler (+ puan) 7. Ve en önemlisi takımımız, kadromuz geçen yıllara göre çok daha iyi (+ puan) Bununla birlikte rakiplerimizinde kötü olması (EKSİĞİMİZ YOK, FAZLAMIZ VAR) sözünü doğruluyor... HAYDI BEŞİKTAŞ'IM BU SENE SEZON SONU GÜLDÜR BİZİ... |
ULAN SANKI BIZ BESIKTAS SAMPIYON OLSUN BASARILI OLSUN ISTEMIYORUZ, AMA OLMUYOR ISTE SADECE PARAYLA SAADET OLMAZ, BIRAZ DA ZEKA ISTER BU ISLER.... HERKEZ DEGISTI BI TEK KALAN DEMIROREN, ACAN YAPAMIYORSUN CEKIL BASKALARI YAPSIN... |
burdan butun besiktaslilara sesleniyorum....ve bunu sakin unutmayin...yukarda allah var biryerlerde haksizlik yapildi... 1_ ertugrul saglamin calistirdigi takim besiktas i yenecek.... 2_ asla ve asla maalesef sbu sene besiktas sampiyon olamiyacak 3_sezon sonu yeniden baska bir teknik direktor gelecek 4_Yildirim demiroren sokaga cikacak yuz bulamicak Yaziklar olsun... besiktas gibi buyuk bir camianin icine ettin demiroren serefsizi!!!! |
ertuğrul sağlam'ın gidiş şekli, yönetimin ve başkanın tavrı gibi konuları gözardı edersek bu ortamda gelebilecek ve bu sezonu kurtarabilecek en ideal teknik adam gelmiştir, dediğim gibi bu seonu kurtaracak bir hamledir bu, rakiplerin durumuna baktığımızda objektif olarak söylüyorum ki şampiyonluğa en yakın adayız, ama yıllardır başarısızlıklarda ve kötü yönetimden bıkmış bir taraftar topluluğu artık uzun vadede bize heyecan veren yönetim-teknik kadro-futbolcular gibi üçlü saç ayaklarına sahip olmak istiyoruz, eğer şu andan itibaren sezon sonuna kadar en az hatayı yapıp şampiyonluk gelirse-ki bu yıl şampiyn olan takım şamp. ligine direkt katılacak- umarım demirören bunu geçmişteki hatalarının üstünü örtecek şekilde şov amacı olarak kullanmaz, çünkü bu şampiyonlukla alacağı krediyle takımı bir kaç dönem daha rezil etmeye kimsenin tahammülü kalmadı... |
insanlah dediginiz gbi olr ama onumuzdki 3. hafta sonuna sampiyonutan kopmus bir takim olacagi gibi bir korku va icimde umarim yaniliyorumdur heleki bu maclara denizlinin klask 3 5 2 taktigiyle cikarsak 9 puan kaybini garanti ediyorum ve sampiyonlugun gittiginide fener ck kotu olabilir ama iyi bir trabzon ve iyi olmaya aday bir galatasaray var onumuzde bunu unutmayalim |
güzel günler göreceğiz inşallah... :) |
BU YÖNETİM GELDİĞİNDEN BERİ BÖYLE KANDIRILMIYORMUYUZ... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:06 . |