![]() |
Alıntı:
ellerine sağlık... |
sinan enginle bi tanışmışlığın var mı. cvp samimi lütfen. |
ben yaklasık " konuyu acan arkadas haric"herkesle hemen hemen fikirlerim aynıda.bişeyi fark ettim 1 kişi itiraz edio sanki o kdr kişi bişeyi izah edio bence kimse kimseye ispat yapmak weya izah etmek zorunda deil.Karsıdaki dinleyicek olsa konun basına yazıklar olsun die acmazdı.Kaldıki FORUM adminleri bu baslıga nası izin weriolar onuda anlamıs deilm ama neyse..HERŞEY BJK icin inş herşey ii olucak ilerde.. |
Alıntı:
arkadaş o ne bicim bi resim ertuğrul yazısının üstünde kırmızı bi çizgi falan kaldır onu |
Ben şahsen Sinan Engin'in kalmasından yanaydım... |
alayı gitsin sağlam gelsin derim benim kararım budur... bize önce adam lazım sonra başarı adam olan başarıyı elde eder ama adam olmayan sadece karşısındakini oyalar denizli:sen kimsin nesin hangi başarın war kaç senedir takım calıştırıyon napıyon '''kafan güzel maçlara cıkıyon;misal fb-bjk macı 6 yabancı oynattın be adam 6 ya hükmen kazanmak zorunda bırakıldıkkk normalde 3-0 idi''''' yazık oldu diyorum arkadaşlar şampiyon olsak bile sadece yüzümde bi gülümseme olur içimde bi burukluk beşiktaşlılık cok farkı bişi denizli bu sewgiye yakışmıyor ya yakışmıyo ewde istenmeyen bi yabancı bana göre sizlerin düşüncesinede saygı duyarım.... tepkimiz şampiyon yap bizi olmamalı::: ÖNCE ADAM OLMAYI ÖĞRENİN, GERİSİ KOLAY O FORMANIN ŞEREFİ NİCE ŞAMPİYONLUKLARA BEDELDİR... |
arkadaş çok sevdiğin sinan enginin beşiktaşın paralarını nasıl çar cur ettiğini açıkla.yorulma ben birazını yazayım; 8.7 milyon dolara zapotocnyi transfer etmiş.(sivoku ve diğerlerini yazmıyorum bile)üstüne biraz daha koy ferdinandı getirirsin.şimdi ise istifa etmiş ve hala maaşını almaya devam edecekmiş.begenmediğimiz ertuğrul hoca kadar beşiktası sevse haketmediği parayı istemezdi.bu mu beşiktaş sevgisi sinanın? |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:45 . |