![]() |
Sağlam'ın sözleri Sinan Engin'e mi .hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;}.hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}Beşiktaş'ta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın salı günü yaptığı istifa konuşmasında söylediği "Biz sevinirken üzülenler, biz üzülürken sevinenler vardı" sözlerinin kim için söylendiği bir hayli merak konusu olmuştu. Ertuğrul Sağlam'ın son maçı olan Beşiktaş - Hacettepe karşılaşmasında, Kara Kartal'ın attığı gol sonrasında yedek kulübesinde bulunanlar havaya fırlarken, Menajer Sinan Engin'in tepkisiz kalması dikkat çekti. Bu görüntü sonrasında Ertuğrul Sağlam'ın söylediği sözlerle, Sinan Engin'i kastettiği tahmin ediliyor. http://www.hurriyet.com.tr/_np/5147/6605147.jpg |
evet bencede Sinan Engine'e gitti.Merak Ediyorum yatağında huzurlu uyuyormusun Sinan.... |
bu tablo herseyı acık gosterıyor aslında.... |
Peki madem sinan engin için böyle düşünüyordu da bu zamana kadar neden onun yanında olmasına müsade etti...Başkana iki çift laf edemiyormuydu ertuğrul sağlam...Bak mustafa denizli bugunkü basın toplntısında nasıl aldı sazı eline basladı konusmaya,baskan bile ağzını açamadı... |
saol jasmın super bı foto bu fotoyu gorupte hala sınan engını savunan olurmu bılemıyorum |
o foğrafta sevinende gitti sevinmeyende ertuğrul hoca salı günü sinan enginde bugün ayrıldı, sonuçta ikisindende kurtulduk. valla ben bugün çok mutluyum denizlinin gelmesine çok sevindim ondaki heyecanı görünce şampiyonluk için daha çok umutlandım.. |
Türkiye`de Saat: 23:22 . |