![]() |
Sergen Beşiktaş'ta Yuvayahttp://www.sporx.com/images/1/29/1244_B_sergen004.jpg dönüş! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli'nin yardımcısı olması beklenen, ancak antrenör lisansının yetersizliği sebebiyle bu göreve getirilmeyen Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ın altyapı antrenörü olmasına karar verildi. Beşiktaş kulübünün, Sergen Yalçın'ın siyah beyazlı kulüpte altyapı antrenörü olması için TFF'ye başvuru yaptığı öğrenildi. Beşiktaş kulübünün, konuyla ilgili açıklamayı yarın veya pazartesi günü yapması bekleniyor. Böylece 2005-2006 sezonunun ardından Beşiktaş'la yolları ayrılan Sergen Yalçın, futbolcu olmasa da antrenör olarak yeniden futbol hayatına başladığı takıma geri dönmüş olacak. |
hadi hayırlısı |
altyapı antrenörü diye gösterilip denizlinin yardımcılığını yapabilir maçlarıda trübünden izler. |
ben artık şampiyonluğa inanıyorum... |
Şifo'yu getirmelerini tercih ederdim... |
oh be bende bu haberi bekliyordum,çok sevindim ya çok iyi olacak inşallah herşey |
yardımcı antrenör olarak kenarda durması makul karşılanabilir de altyapı antrenörü ünvanlığına düşünülecek son isimlerden biridir sergen yalçın, neyse, yönetim kurulunun kararlarına eleştiriyi kim takıyor zaten artık, takılın siz... |
Hayırlısı olsun. Ama sergenin kulüpte devamlılık arzedeceğini sanmıyorum. |
İstikrarlı bir başarı yakalayacagı mechul.. |
Hayırlı Olsun. ;) |
Türkiye`de Saat: 00:59 . |