![]() |
teknik direktörlüğünle pek bişi katmadın ama adamlık ve insanlık açısından bazı şeref yoksunu koca kafalara çok iyi dersler verdin tabi anlayana, yolun açık olsun hocam tecrübeler kazandığında inş. seni tekrar BEŞİKTAŞ'ımızda görürüz |
ertuğrul hoca konusunda hiç içim rahat değil,böyle olmamalıydı |
valla adam gibi adam erturul sağlam |
karakterine söylenicek hiç birşey yok gerçekten adam gibi adamsın.. yolun açık olsun hocam... |
Bir beşiktaşlı nasıl olur güzel bir örnek sergiledi gerçekten bunu yapan ben hiç görmedim ama ertuğrul hocamız efendi ahlaklı kimliğini benimsemiş biri brawo gerçekten örnek bir davranış biçimi sergiledi helal olsun yolun açık olsun hocam elvada... |
hiç böyle olsun istemezdimm.yolun açık olsun hocam... |
Adam gibi adam ERTUĞRUL SAĞLAM!!!bu davranış gerçekten süperdi..SEn busun işte ERtuğrul Hocam kim ne derse desin...Bazıları Beşiktaşlılık DURUŞUNU senden öğrenmeliler..Baş harfi :Yıldırım ve Sinan desem anlaşılır herhalde...Allah gönlünün muradını versin..Hayırlısını nasip etsin Hocam... |
çook iyi niyetli ve dürüst bi hocamız vardı...bence yazık oldu,yönetim cok ayıp etti...yolun acık olsun ertuğrul hocam adam gibi adamsın ve bu durusunla herzaman kazanırsın...basarılar..mustafa hocaya da gönülden beşiktaşlı yeni hocamızada hoşgeldin diyoruz...başarılar... |
Bravo ertuğrul sağlama.Verdiğin hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz sana.Yolun açık olsun.Bence beşiktaş içinde ertuğrul içinde hayırlı olan buydu... |
Bir insan bu kadar mi alcak gonullu olur. Yakindan tanimayan bilemez. |
Türkiye`de Saat: 15:37 . |