![]() |
Kazim Kazim`in yerine Serdar Ozkan yada Mehmet Topuz!! Ya arkadaslar ben mi futboldan anlamiyorum, yoksa Fatih Terim ayrimcilik mi yapiyor??.. Kazim Kazim`in milli takimda isi ne?? Bana biriniz aciklarmisiniz, lutfen? Bu gune kadar ne yapmis.. istikrarli 2-3 mac ust uste bile oynayamiyor.. Eger chelsea`ye atti gol sok buyutuluyorsa , Serdar Ozkanda Liverpoola atti.. Tama Serdari yetersiz buluyorsa Fatih hoca, Mehmet Topuzun hakkini neden yiyor. Topuz hem sag ic hemde sag kanatda oynar.. Hem genc hemde istikrarli, ustelik kayserisporun kaptani.. Bence Kazim kayserisporda oynasaydi birakin milli takimi, kadroya giremezdi.. Ustelik yildiray vede Fatih Tekke kendilerini kanitlamis futbolcular, neden milli takim formasi giyemiyorlar.. Sizce ayrimcilik yokmu ?? |
Abi emin ol; sen anlıyorsun futboldan : ) |
evet bencede anlıyorsun |
Bu saatten sonra Terim mantelitesini değiştirmez kadroyu Gs ve Fb ağırlıklı oyunculardan kurmaya devam eder |
bende serdar özkanın oynamamasına deli olanlardanım..her maçta oynamalı genç çalışkan teknik kapasitesi yüksek daha ne istiyosun bir oyuncudan fatih terim en azından yedekte bekletilecek bir isim.çağırılmaması büyük kayıp.... |
kadroya çağrıldı zaten sakat olduğu için çıkarıldı kadrodan yani çağrılmıyo diye bişey yok ancak ben mert nobre,fatih tekke ye büyük haksızlık yaptığını düşünüyorum.. |
Bu haftaki Estonya maçının kadrosunda Fatih Tekke gibi bir forvetimiz olsaydı inanın Mevlüt ile ikilisi en az 3 atardı... Fakat İmparator Fatih Terim :) |
evet o bölgede oynayacak hamit,s.özkan,gökdeniz ve m.topuz gibi oyncular var. |
fatih tekke yi ve yıldırayı almayan bir zihniyret ne kadar sorgulanabilirki sonuçta batuhandan daha fazl fatih tekke milli takımda oynamalıydı. |
iyide mehmet topuz ve serdar özkan sakat olduğu için o bölgede mecburen Kazım oynatıldı |
Türkiye`de Saat: 04:54 . |