![]() |
fatih terim kazım için yeni cafu geliyo dedi böyle diyen adam onu daha takımdan kesmez. |
Topuz değil de Serdar olabilir...Topuz'u sağ kanat olarak görmüyorum ben, onun 2-3 adam geçip asist yaptığı veya gol attığı nerde görülmüş...Anca ortasahada oynar...Ama Serdar'ın oynaması gerekir, Arda'ya verilen, Ayhan'a verilen şanslar Serdar'a da verilseydi bugün Milli Takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olabilirdi, ne yazıkki başımızda Fatih Terim gibi forma adaleti olmayan biri var!.. |
Fatih terimin ne zaman adaletli bir kadro kurduğu görülmüş ki |
sac bas yoldum maci izlerken oynatmasinlar bunu serdar varken :) ikidebir faul yapiyor sonra hakeme neresi bunun faul diye itiraz ediyor ayrica hic ortasini goremedik gecen macta vasat bir oyuncu |
Alıntı:
|
yoo gerktiğinde serdar özkanıda oynatıyor mehmet topuzuda kazım iyi oynamamışsa değerlendirmeye alınır siz merak etmeyin Fatih teriminde bu kadar üstüne gitmesinin çok saçma olduğunu düşünüyorum.O bu kadroyla Avrupada hiç görmediğimiz yarı finallere taşıdı bizi onu övmek yerine eleştiri yağmuruna tutturmak çok akılsızca geliyor bana |
Türkiye`de Saat: 11:19 . |