![]() |
Denizli'nin ilk kurbanı Seric http://www.fotomac.com.tr/2008/10/14...8BCF52438x.jpg Kadroyu 22'ye indirecek olan Denizli'nin ilk kurbanı, yeni transferlerden Seric oldu *** Ve Seric gidiyor Kadroyu 22'ye indirecek olan Denizli'nin ilk kurbanı, yeni transferlerden Seric oldu. Yetersiz buluyor Teknik direktör Mustafa Denizli'nin dünkü basın toplantısında yaptığı, "Kadrom maksimum 22 olacak. Doğalı 20 ve altıdır ama 2 opsiyonlu yerimiz olabilir" açıklamasının ardından gönderilecek ilk isim belli oldu. Tecrübeli çalıştırıcının yönetime verdiği ilk raporunda yeni transfer Antony Seric'i yetersiz bulduğu ve gönderilmesini http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D istediği ifade edildi. Yönetimin, Hırvat oyuncuyla bu hafta masaya oturması bekleniyor. 2 genç yıldız PAF'a Yapılacak operasyonun devre arasını bulmayacağını ve en geç üç hafta içinde gerçekleşeceğini ifade eden Mustafa Denizli'nin, Necip Uysal ve Emre Özkan'ı da PAF' takımına göndereceği öğrenildi. Teknik patron Denizli'nin, dördüncü isimle ilgili kararını üç haftalık süreç içinde vereceği belirtildi. Tecrübeli hocanın kafasında yerli defans oyunculardan biriyle yollarının ayrılmasının geçtiği iddia edildi. |
????? |
gökhan zan da gitse tam süper olacak:D |
gitsin tabi. |
seriç hakkında doğru tercih. |
serıcı babamda bılıyo kotu oldugunu kor degılız |
isabet olmuş ama şimdilik görünen o kii gençleri sevmioo herhalde:S |
ne o olur o gökhan zanada kapıyı gösterin....zapo ve sıvok ikilisine karışmayın hocam |
gordon.seriç,higuen.... ne bu ya adamları alıp getiriyolar doğru düzgün şans vermeden gönderiyolar... eğer iyi olduğnu düşünüyosan şans tanı,tok eğer iyi değildi zaten diyosan niye getirdin..DEMİRÖREN GİT ARTIK... |
ya seriçin kötü olduğu aşikar bir durum bunun için istihbarata falan gerek yok ama bu kadro 22 kişiye inecek olması ile alakalı değil. ayrıca bir yabancı giderse o kontenjan boş kalmaz yani kadroyu 22 ye indirecekse yerli adam yollanacak. 6+2 = 8 sorunlu adam diyip +2 kontenjanını boş bırakacaksak mustafa denizli hiç başlamasın bu işe |
walla zan giderse iyi olur |
Zaten Mustafa Denizli dün akşam yaptığı basın toplantısında bunun ipuçlarını vermişti.Ne diyelim bizim için hayırlısı ne ise o olsun... |
g.zanıda alıp gitsin... |
İlk gidecek oyuncular kuşkusuz Seric ve G.Zan'dır...Ama G.Zan'ı göndermez Denizli, tek bir nedeni var bunun, türk olması!.. |
ya üzülmezin oynamasındansa seric oynasın.ertugrul hoca üzülmezi oynattıgında takımda aksmalar oldu. Seric çok berbatta bi adam diil hea zan konusuna gelince o anca beşiktaşın parasını yer ben bugun bu yasımda onun yerınde oynasam ondan iyi oynarım eskisi gibi değil çok değişti çokkkkk |
gökhan zan gitsin, bobonun da kulağı çekilsin |
seric gitmesi gerekiyordu kondisyon bakaımından kötü bir futbolcu...Gökhan Zan'a gelince bencede gitmesi gereken bir futbolcu...Umarım iyi bir defans oyuncusu ile kanat oyuncusu alınırda zorda olmayız... |
Sericin ben resmi karşılaşmalarda kötü olduğunu görmedim.Vasatın üzerindeydi yani.Gönderilecek kadar kötü olduğunu sanmıyorum.Ayrıca PAF takıma da biraz destek wersin yha.Geleceğin gençleri bizim elimizde.Değerlendirmeliyiz |
üzülmeze gülücük dağıtıyodu antremanda denizli.Üzülmez gibi 3.lig seviyesinde bir topçuya forma vermektense seriçin alnını öpeyim ben. |
| Türkiye`de Saat: 00:58 . |