![]() |
Denizli: Topuz'u buraya getirin http://www.fotomac.com.tr/2008/10/15...79D82C9FFx.jpg Kadroyu 26'dan 22'ye indirecek olan Mustafa Denizli'nin Kayseri'nin kaptanı Topuz'un alınmasını istediği belirtildi. *** Operasyon Beşiktaş'ta Mehmet Topuz sesleri... Geçtiğimiz sezon başkan Yıldırım Demirören'in "Hayalimdeki oyuncu" diyerek 10 milyon euro'yu gözden çıkardığı Mehmet Topuz, yeniden Beşiktaş gündeminde ilk sıraya oturdu. Kadrosunu 26 kişiden 22'ye indireceğini açıklayan teknik direktör Mustafa Denizli'nin, ara transferde Mehmet Topuz'un alınması için başkan Demirören'e http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D talepte bulunduğu belirtildi. Denizli'nin bu talebine başkan da yeşil ışık yaktı. Para+ iki futbolcu Sezon başında Trabzon'un da gündemine gelen Mehmet Topuz için siyah-beyazlıların Kayserispor'a para+oyuncu teklifi sunacağı öğrenildi. Orta sahasını güçlendirmek istediği öğrenilen teknik patron Mustafa Denizli, Topuz karşılığında, gönderilecek oyunculardan birinin bonservisiyle verilmesini önerdi. Bu talebin önümüzdeki hafta içinde Kayseri yönetimine sunulacağı da gelen haberler arasında. Kaynak :FOTOMAÇ - Operasyon |
yalandan kim ölmüş:D |
bence 3 milyondan fazla verilmesi dahi düşünülemez.iyi bir futbolcu olabilir ama bu kadar paraya yazık olmazmı.valencia dan edu yu dikkat çekin beyler.onu alalım adam giuntiden daha teknik bir futbolcu. |
bizi istemeyen futbolcuyu bizde istemiyorum mehmet topuzun yerine aurelio yu getirin daha iyi bu arada bana göre bu haber kolpa haberden baska bişi değil |
beş para etmez orta sahaya sağlam bir italyan gelsin topuza verilen her para yazık |
fazla para vermeden takasla alınacaksa olur |
genemi topuzzz 3 yıldır gözümde iyice antipatikleşti gelmesin ,kayserinin kaprisnimi çekicez |
ya allahın aşkına şu adamı bi ben sevmiyom galiba |
Ne topuzmuş be |
kim olur bilemem ama dirençli bir orta saha çok önemli diye düşünürüm. çalışkan,üretken,becerikli,mücadeleden yılmayan,takımı-oyunu sahiplenen lider vasıflı oyuncular bulunsun da adları ne olursa olsun. |
valla kesinlikle cisseden daha iyi futbolcu bence cissenin yerine mükemmel olur. hemde yabancı kontejyanı açılır. bize maç kurtaracak yabancı lazım cisse gibi orta halli yabancılar değil. mehmet topuz ideal bir transfer olur bizim için. |
Şu M.Topuz-Marco ikilisini veya da en az birini alabilsek var yaa süper olacak...Takımın çehresi değişir valla... |
sakin alinmasin bu topuz. 10 euro ya ne futbolcu alinir avrupadan bea |
haberin doğruluk payında şüphe duyduğum için kaynak verdim.Ama yinede iyi bir oyuncu bence.Kimin yerine alınacağıda önemli tabi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
fotomaç kaynaklı bir haber doğruluğu tartışılır. |
topuz cok begeniyorum ve bence turkiyedeki en iyi orta saha oyuncusu ancak antipatiklesmeye basladi artik kayseriden cikip istanbula geldiginde ayni topuz olurmu hatta ustune koyabilirmi suphelerim var kayseride iyi duruyor bence bozmamak lazim alinabilirse schalkede bekleneni veremeyen orlando engeleeard super olurdu cisse gidecekse eger yerine gelen adam bu olmali uztelik topuz kadarda fiyati olacagini zannetmiyorum |
Alıntı:
|
Mehmet Topuz'u beğenirim, fazla maliyetli olmayacaksa alalım. |
iii bi transfer olur bncede ii bi futbolcu |
O paraya Avrupa'dan oyuncu alınır diyoruz da, artık yabancıları tutmak veya transfer etmek yerine planlı şekilde elden çıkarmaya başlasak iyi olacak. Malum yakında sayı düşecek. Akıllı hareket etmeliyiz. Mehmet Topuz'u sağ açıkta da orta sahanın ortasında da değerlendirebiliriz. Fizik gücü yüksek, teknik, savaşan, hırslı ve Türk.. Daha ne istiyoruz ki? 6-7 milyon avroya kapatabilirsek giden paraya hiç üzülmem. |
Alıntı:
|
10 milyon euro çok fazla futbolcu + para olabilir, ama Kayseri'nin kapsinide çekmememiz lazım, Topuz, bulunmaz hint kumaşı değil... |
Topuz son dönemlerde berbat bir performans sergiliyor.. Alıp da ne yapacaksınız ki bu adamı. |
bu adamdan hiç bişi olmaz tırssss |
topuzu alacagina kayserinin nijeryalisini alsinlar ben boyle bi futbolcu gormedim 100 metreciler gibi resmen adam birde teknik topu yere indirmesi vurusu kayseri 1 e almis simdi en az 4-5 ister |
Türkiye`de Saat: 05:44 . |