![]() |
Dualarımız sizinle! http://img375.imageshack.us/img375/7...0111510bt1.jpgA Milli Futbol Takımımız Estonya deplasmanında. Tek hedef üç puan! A Milli Futbol Takımımız, 19. Dünya Kupası Avrupa elemeleri 5. Grup'taki 4. maçında deplasmanda Estonya ile karşı karşıya geliyor. Başkent Tallinn'deki A. Le Cop Arena'da saat 21.30'da başlayacak maçı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Robert Malek yönetecek. Bu önemli karşılaşma TRT-1'den naklen yayınlanacak. Çarşamba günü Bosna-Hersek'i mağlup eden Milli Takımımız bu karşılaşmayı da kazanarak puanını 10'a çıkarmayı, Estonya ise puanla tanışmayı hedefliyor. ESTONYA Londak Barengrub Piiroja Kruglov Jaager Dmitrijev Kink Lindpere Vunk Vassiljev Voskoboinikov TÜRKİYE Volkan Sabri Servet İbrahim Kaş Hakan Balta Kazım Aurelio Ayhan Arda Nuri Halil Altıntop STAT: A. Le Cop Arena SAAT: 21:30 HAKEM: Robert Malek YAYIN: TRT-1 |
oooooooo oooooooo TÜRKİYE TÜRKİYE haydııı zafereeee........ |
akşam yeneceğiz inşallah pek umudum yok ama hadi neyse...zaferler bekliyoruz sizden...yine bizi coşturup sokaklara dökün istiyorum... |
bu arada teşekkür ederim beşiktaşkımmmm verdiğin bilgiler için..ilk 11 senin verdiğin gibimi canım benim. |
valla dün ümitleri belarus karşısında öyle gördükten sonra temkinliyim açıkcası ,baltık ülkeleri futbolda atılım içinde ve avrupaya kendini kanıtlamaya çalışıyo,bizim istanbulda yenemediğimiz belçikayı baya zorladılar,ispanya deplasmanında maçın yıldızı neredeyse casillastı 3 tane net gol çıkardı..kontra atağa iyi çıkıyorlar yaptıkları tek iş bu zaten..fakat her ne olursa olsun puan kaybı yaşamayız diye düşünüyorum,kazanırız bu akşam,kazanmalıyız .. |
bişey değil arkadaşlar bende karakartal.com dan okudum sizlerle paylaşmak istedim |
inş kazanırız |
Türkiye`de Saat: 23:53 . |