![]() |
Kaptan Delgado'dan uyarı geldi Beşiktaş´ın Arjantinli yıldızı Delgado, takım arkadaşlarıyla bir toplantı yaptı. Erken kamp, doğru tercih Kartal'ın kaptanı Matias Delgado, dün takım arkadaşlarıyla bir toplantı yaptı. Teknik direktör değişikliği sonrasında spor kamuoyunun ilk gündem maddesi olduklarını belirten Arjantinli futbolcu, “Teknik heyet değişikliği sonrasında herkesin gözü bizim üzerimizde olacak. Yeni yeni maçı düşünmeye ve saha içine odaklanmaya başladık. Ankara’ya erken gidecek olmamız da, bizim açımızdan çok doğru bir tercih.... Dikkatli olacağız” dedi. Suni çim handikap “Alacağımız galibiyetle yeni hocamıza ‘Merhaba’ demek istiyoruz” ifadesini kullanan Beşiktaş’ın 10 numarası, sözlerini şöyle noktaladı: İlk kez farklı bir zeminde oynayacağız. Bu durum bizim için handikap ama kalitemizle bu sorunu aşacağız. Taraftarımızın Ankara’da bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Tribünlerin vereceği destekle sahadan zaferle ayrılacağız. Rakibimize saygı duyuyoruz ancak bu maç bizim için çok kritik. Tek düşüncemiz 3 puanı almak... |
helal olsun sana delgado ama ilk haftalardaki gibi delgado gibi oynasan takima cok katkin olur ama sana güvenimiz tam (gülüm :D) |
bence delgado once bi kendini uyarsın... |
delgado sen mümkünse hiç konuşma. |
Aynen hea, biraz kendine çeki düzen versin ilk önce...Sonra diğer takım arkadaşlarını uyarabilir...İmam böyleyse cemaat nası olsun durumu olmasın bizde de!.. |
Önce kendine çeki düzen ver sonra uyarırsın Delgado. |
Delgadodan bu takıma fayda yok.. |
yeter artık.bize 10 numara lazım.toparlan artık. |
Delgadoyu bu kadar erken yerden yere wurmayın lütfen.iyi oynadığında helal olsun kötü oynadığında yerden yere vuran arkdaşlarımız çokk...Lütfen mantıklı tepki werelim |
bence nobre delgadodan daha çok hakediyor kaptanlığı... |
bencede sen ilk önce kendini uyar!... |
halı sah topçusu delgado cosacak bu hafta |
Alıntı:
|
Erken mi? Yaw ne diosunuz siz farkında mısınız? 3 sene olcak 3.. Daha ne sabrından bahsediyonuz..Ayrıca kimlere bukadar sabretti bu takım diyonuz? Harbi kimlere etti..? Bırakın Allah aşkına daha bu adamı savunuyo musnuz? Delgado'nun görevi iyi oynamaktır..Hadi onu geçtim en azından istikrarlı oynamaktır..Biz onu da geçtik..Vasatın üstüne çıksın bari diyoz her maçta..Ama nerde? Adam 1 maç oynuyor..10 maç 10 kişi oynuyoz.. Ve sizler hala Delgadonun patlama yapacağına inanıyosunuz...Daha erken diyosunuz..Be insaf kardeşm..Nerden bakıyonuz siz olaya..? Delgadonun inişler çıkışlar yaşadığını düşünmüyorum ben..Sezon başına 5-6 maç sivriliyor..Geri kalan maçlarda vasatın bile altı..Bu iniş, çıkışsa.. : ) Ayrıca Beşiktaşı sevmek de yetmiyor..Kaldı ki nerden bileceniz ki BJKı sevdiğinden..O da işçi sonucunda.. Delgadodan fayda görürürz..Ama sezon başına 5-6 maç..Taş çatlasın 10-12 maç..Yeter mi? Elin 10 numarası 30-35 maç ful performans oynarken biz hala neyin patlamasını bekliyoz..Bunca yıldır..? |
Kaptan Delgado'dan Uyarı adlı başlık yerine Kaptan Delgado'ya Uyarı daha yerinde olurdu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hadi bakalim kolay gelsin ; sahada cok hirsli ve kazanma istegiyle oynamanizi bekliyoruz herkes kosmali, yardimlasmali |
Alıntı:
ya arkadasım yapmayın allah askına delgado nun normal hali bu yetenekli ama ust duzel bi futbolcu diil 2-3 mac iyi oldugu zaman iste gercek delgado diosunuz 7-8 mac kotu oynayınca dususe gecti diosunuz sole dusunun bu adam buraya gediginden beri 100 e yakın maca cıkmıstır bunların 20 sinde iyi 80 inde kotu olan futbolcu icin ya iyi oynuyoduda dususe mi gecti dersiniz yoksa kotu oynuyodu simdi formunda bi yukselis mi var dersiniz karar sizin delgado, mustafa denizlinin cok tuttugu, begendii bi oyuncu bunu yorumlarında defalarca kez hissettirdi eger denizlinin besiktasındada aynı oyunu devam ettirirse bence sezon sonunda makul bi fiyata satılması cok dogru olacaktır genelde futbolcu ve hoca teshislerimde yanılmadım simdiye kadar ama delgado icin o kadar cok yanılmak istiorum ki insallah solediklerimi bana yutturur cunku bu bence son sansı eger hala bole oynayı bi daha ki senede delgado ile devam edilirse besiktasın hali haraptır |
kendini toparlarsa kaliteli ama malesef son 2-3 maçta ii değildi. |
Alıntı:
|
kendini takımdan ayrı tutarak söylediği birşey değil. tabiki söylediklerine önce kendisi dikkat edecek ama takımı bütünleştirmek için verdiği çaba güzel bir davranış |
Alıntı:
pazar günü tam destek antremanlarıma başladım :D ses kontroll ankara ses bekle ses tgelioruz ulan :D |
İyi bir uyarı helal olsun KAptan... |
Türkiye`de Saat: 23:56 . |