![]() |
"Ödemeleri zamanında yapın" http://img133.imageshack.us/img133/4...0041610vy3.jpgBeşiktaşımızın yeni Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yönetimimizden paraların zamanında ödenmesini istedi. Başkanımız Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmeler sırasında, "Eğer bu takımın başında ben olacaksam, futbolcularımın kafasının tamamen rahat olmasını isterim. Hiç kimse idmana gelirken ya da maça çıkarken para konusunu aklına getirmemeli. Bu nedenle, sizin de çok özen gösterdiğinizi bildiğim maddi konuların, herhangi bir sorun yaşanmadan zamanında yapılmasını istiyorum. Bu konuda yaşanacak bir sıkıntı, benim işimi zorlaştırır" dediği belirtildi. Sezon başından bu yana ödemelerde bazı aksaklıklar yaşandığının kulağına geldiğini ifade eden Mustafa Denizli, "Ödemeler konusundaki hassasiyetimi ilk ve son kez size iletiyorum" diyerek başkandan söz istediği öğrenildi. Başkan Demirören'in de, "Mustafa hocam, bu konuda herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Ben ve yönetiminin ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Sizden beklediğimiz başarı için bizler de üzerimize düşeni eksiksiz yerine getireceğiz. Bu konuda içiniz rahat olsun" yanıtını verdiği belirtildi. Kaynak: Pasfotomaç |
iyi diyon hos diyonda bakalim bu basiretsizler cebinden baska kaynak yaratabileceklermi |
takım son maçlarda özellikle İBB,Metallist,Hacettepe maçlarında adeta yürüyerek oynadı. sanki ayakları bağlıydı. bunun nedenleri anlaşılmadan tedbir alınamaz. erken başlayan sezonda erken genel düşüşte olabilir, paralarını alamayanlar varsa ki inşallah yoktur,onların işi sermesi de olabilir. her ikisi içinde dikkatli olunmalıdır. Mustafa Denizli yerinde uyarı yapmış. |
Doğru demiş ama bizim yönetim takmaz bunu da!..Biriktirip biriktirip veriyorlar adamların paralarını, gerçi onlarda parayı haketmek için hiçbir şey yapmıyor ama neyse!.. |
Türkiye`de Saat: 10:03 . |