![]() |
Delgado'ya izin yok http://www.fotomac.com.tr/2008/10/18...083DCFEBEx.jpg İtalyan ekipleri Juventus ve Lazio, Arjantinli yıldız için 13 milyon euro'yu gözden çıkardı. Teklif, yönetim tarafından şimdilik geri çevrildi. Delgado gidemez Beşiktaş yönetimi, takım kaptanlığına getirilen Matias Delgado için Çizme'den gelen teklifi şimdilik kabul etmedi. Arjantinli oyuncuyu renklerine bağlamak için harekete geçen Juventus ve Lazio'nun, Matias Delgado için 13 milyon euro'yu gözden çıkardığı ifade edildi. Önümüzdeki hafta bu futbolcu için resmen Beşiktaş kulübünün kapısını çalacakları http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Döğrenilen İtalyan ekiplerine, olumsuz yanıt verileceği belirtildi. Siyah-beyazlı yönetimde, "Şampiyonluğu çok istiyoruz, en güçlü silahımızı kaybedemeyiz" görüşünün hakim olduğu öğrenildi. |
gitmesin canım ihtiyacımız var kendiside mutlu burada |
Juve napsın Delgadoyu.. : ) |
Heyy Allahım yaa, sanki istiyorlarda biz vermiyoruz Delgado'yu, salla babam salla... |
13 milyon euroya delgadodan 2 tane satarsın onun yerinede brezilyadan süper bi adam getirirsin kolpa haber |
sezon sonu satarız, tabatayı alırız daha sağlam;) |
juve ve lazio matiye 13 milyon mu vermiş, yok artık daha neler |
hadi lan 13 verceklerde bizim parasiz yönetim geri cevircek ölemi muhahahahaha |
Juve adam mı bulamamış delgadoya kalmış arjantin liginde delgado gibi 50 tane adam varr hemde 13 milyon euro kolpa haber |
13 milyon euro ya arjantinden takım alırsın :) bu kadarda yalan haber olmaz :) |
kolpa haber bence |
kolpa haber yönetim bırakmaz yönetim bıraksa biz bırakmayız... |
13 milyon Euro iyi para neden olmasın sadece ligde iş yapıyor avrupada cokda iyi değil en ufak bir sertlikde yılıyor bence satılabilir hatta sezon başında satılıp yerine Aimar alınabilirdi asla bir SERGEN OLAMAZ KIYAS DAHİ EDİLMEZ fazla şişirmesinler bence iyi adam ama tek başına maç alacak adam değil zaten bunu kendiside diyor |
Sallamasyon |
1 haber yalan 2 delgadoya 13 milyon verecek avrupa takımı daha yer yuzune gelmedi 3 hadi dielimki dogru demiroren satmıoruz, delgado bizim evladımız takımın kaptanı sonuna kadar arkasındayız der 4 1 hafta sora soledigi sozu catır catır yer 5 sattıkmı arkasından kolpa basın besiktasa riquelme gelior. barcelonada mutsuz olan hleb besiktası tercih etti, topuz yrn izmzalıor, gibi asılsız haberleri yazarlar 6 demiroren ertesi gun acıklar cok buyuk bir yıldız gelecek die 7 bir ay sonra yıldız futbolcu (fason)aldo besiktasa gelir 8 biza de burda birbirimiz yer dururuz 9 delgadoya italyada oynadıgı 2. macta ayagını eline verirler 10 gonlumden gecen keske bu haber dogru olsada satsak ve riquelme gelse :) |
iyiki bi ara verildi lige , hiç boş durmuosunuz ,hemen yalan hemen dolan. |
Türkiye`de Saat: 15:43 . |