![]() |
Bülent Yıldırım yaptı yine.!! İBB maçında ince ince bizi doğrayan Bülent Yıldırım fenerbahçeyi nasıl da aldı ipten. Maçı 5 dk uzatıyor ama gol 6 ıncı dakikada geliyor. Hele bir pozisyon var ki, Gürhan topu ceza sahasında elle indiriyor, bizim maçta Nobreyi 35 metreden gören Bülent Yıldırım bu defa kör oluyor. Bu maçıda seyrettikten sonra anladım ki bizim işimiz çok zor çooook. |
rezillik yha ne diyeyim başka, diyecek bişey bulamıyorum yazıklar olsunnnn |
allahın molozu |
Yok yok, zor değil...İnanın bunları hakemler bile kurtaramaz bu sene, o kadar berbatlarki hakemlerinde fazla bir şey yapacağını sanmıyorum...Bugünkü olan şeyleride normal karşılıyorum artık, alıştım, alışmamız da lazım...Biz yeterki kazanalım, seriyi bozmayalım, önemli olan o, bunlar yetişemez bize... |
bu adam insanım diye ortalıkta dolaşıyor yazık ya yemin ederim yazık ... bu adam insansa ben insan olmak istemiyorum... tükürsem yüzüne acırım tükürdüğüme... |
hain maluk suratsız zombi... |
yeni hakan sivriselvi=bülent yıldırım oldu hatırlayın aynı senaryoyu görüyorum ben |
izlemedim maçı ama bu hakemler ne hikmetse sadece fb maçında görmezler bjk maçında ise olmaya şeyi görürler enteresan yani:@:@ |
Rezil insan bunlar rezil aldıkları para haram olsun colugundan cocugundan cıksın inşşlah.. |
yapacak bişeyimiz yok onu önce Allah'a ondan sonra tff ye havale ediyorum |
Suratsız insana benzeyen mahluk...! |
Sadece şunu söylemek istiyorum önce fenerbahçe golü atınca aman nolucak ki diye tepki verdim bi an pek umursamadım çünkü görünen o ki daha çok yenilecek bu sene fener nasılsa ama sonra golden sonra kocaelisporlu oyuncuların yüzlerini gördüm yılmaz vuralı gördüm bi anda fikrim değişti evet inanılmaz şaibeli bi maç ama fener o kadar gözümde ufalmışki bu şekilde maç kazandıklarında bile önemsemez hale gelmişim.Hakem içinse diyecek tek şeyim şudur bu kadar insanın emekleriyle oynayıp ki bunu ilk kez yapmıyor üzerindeki formayla maç yönettikçe insanlığına diyecek laf bulamıyorum.Hayatımda hiç bi insana bela okumadım bugüne kadar herhangi birine en ağır küfürüde ederim ama anlık sinirdendir ama asla bela okumamıştım bugüne kadar kocaelisporlu oyuncuları ve yılmaz vuralı gördükten sonra Bülent yıldırım için tek şunu söylüyorum Allah belanı versin.. |
hakeme bak ya resmen yedi kocaelinin hakkini hele eziklerin ilk golunden once faul iki metreden vermedi o top gitti gol oldu birde dikkat ettim kocaelili bazi futbolcular bayagi bir hatali pas verdiler yani kaleciye geri pas yapiyor daha atmadan on fenerli ceza sahasina dogru yoneliyor goz gore atiyor genede burada bir tuhaflik var birde yedkleri son golde adamlar karsi kalede tac atiyor hooop pas ve rakibe ve goll hemde son dakika bitmis uzatmanin uzatmasinin uzatmasini oynatiyor duduklenmis hakem |
içine yunus,yıldırım kaçsın inşallah!!! |
Bunlara bir dur diyen yokki. almislar baslarini yapiyorlar yapcaklarini. isini yapan kaptan misali... |
bizim belediye macinda 2 golumuzu vermeyen s....iz degil mi bu i... valla onu bizim maca bi daha verirlerse yemin ediyorum ki maca gitmem hangi mac olursa olsun farketmez ...soyadida kendide saibeli bence mal varligi arastirilmali bu hakemin |
sen git istasyonda duduk cal oraya yakisirsin |
hangi yıldırımdan hayır gelmişki şuana kadar... |
Onun bunun Çiçeği :) |
eğer kasten bişi yaptıysa allah belasını versin |
valla trt1 de maç skoruna baktım durdum saat ilerliyo maç bitti gelmiyordu 9:01 oldu gol geldi sonra dedimki eşime fb gol atıncaya kadar oynattı dedim yok dedi değildir bende dedimki +7 atmadı ise adımı değiştireceğim dedi sonuçta +6 imiş bir dakika için ismimi değiştirmeyeyim dedim bu fbnin ligden kopmaması için yapılan ayaklar 3 maç kazandılar birinde 9 kişiye birinde 10 kişiye karşı biride malum hakemin maçı fazla uzuatmasıyla aslında burada koca eliyede kızdım ulan maç 2-2 iki son saniyelerde kontradan yediler salaklar taman 3 puana oynarsın anlarımda 2-2 ye getirmişin artık maç bitti bitecek hala topu taçtan auta atamıyorsan sanada açımazlar |
fenerin ligden kopmaması için gerekirse maçlar 8 dakika uzatılır. Operasyonun adı budur. Kocaeliye geçmiş olsun. Servet'in Trabzona eliyle attığı gol. 8 dakika uzatma :) Attığımız nizami gollerin iptali (İ.B.B maçını hatırlatırım) EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ. MAÇLAR EN FAZLA 5 DAKİKA UZASIN. MAÇLARI YABANCI HAKEMLER YÖNETSİN. |
maratonda da es gecmisler vay nasilda kolluyorlar feneri adiler |
bu yıl hakem makem dinlemiycez.GELİYORUZ |
oyle bi sey soylemek istiyorum ki bu ...... a daha onceden hic kimse icin soylememis olsun o kdar nefrt edyrm bu insandan |
biz ne kadar konusursak konusalım bos önemli olan bizim kazanıp önümüze bakmamız noldu azize neden kayseri macında sike yapamadı rezil oldu demekki her takıma tutmuyorr ama kocaelinin hakkı yenildi buna diyecek bişi yhok ama bu böyle gitmez elbet bi yerden cıkar mazlum ahı kimsede kalmaz |
besiktasliya dogru soylemek yakisir adam o uzatmayi oraya cekmete hakliydi kocaelili adamlar yerden kalkmadi uzatma boyunca ben size diyim az bile uzatti maci |
durun daa eziqlerin gerçek yüzünü bugn görcez.bakalım azize arsenale karşı yapabilcekmi şike :aetsch: :stickyman: |
gecen sene gasp edilip zorla gs yi şampiyon yapanlar bunlar deil miydi bizim 10 puanımızı çalıp şaibeli takıma 15 puan takviyesinde bulunanlar deilmiydi bu arkadaşlar? ve bu şampiyonluğuyla övünen şaibeli takımın lokallerinde gecelerinde boy göstermediler mi ? bizim isteğimiz gecen yıldan kalan attığımız nizami gollerimizi iptal etme hastalığını bıraksınlar , bizim maçlarda show yapmaya kalmasınlar , ayrıca kolpa medyada bjk maçlarında ltf hakemi yorumlamasın komik oluyorlar su tesisatçısı ö.üründül 'ali de adamı bırakmadı çok cekti iilk başta az itiyor sonra daha sert itityor aliyi gencler oyuncu ' diyor ; sadece hakemler dil medya da bu olaylara çanak tutuyor bizim maçlarda neredeyse hiç hata olmuyor yada aleyhimize olur hakem hata yapabilir safsatsını bülbüller gibi şakıyolrar , rakipler için tam tersi leyhlerine olur normal olabilir sadece 'hata olabilir' tümceleri 101.yıldaki hataya düşmeyiz yeniden kızgın yağların olduğu kazanlarla kapımızda dolaşmaya başladınız şimdiden ...... KUŞATMA ALTINDA BEŞİKTAŞK ; YAKARIZ BU GEZEGENİ |
Alıntı:
TFF ye mi ..ahahahha |
şu adam okulda bir öğretmenle aynı ismi taşıyor. dersten nefret ettirdi:S |
Türkiye`de Saat: 20:44 . |