![]() |
g.birliği sizce macın yıldızı ? evet macın yıldızını secelim bence 1. sivok 2.rüştü 3.nobre veya tello |
Bence 1.Tello, 2.Rüstü, 3. Sivok ama Mustafa Hocayi unutmamak lazim, hoca taraftara tercuman gibi...tam holoskonun kötü oyununa sinirlenirken,adami aldi disari...tello oyundan kopmaya basladi, yoruldu..aldi disari...dedim ya bu cisse ne yapiyo...tak disari...belki tandogan girmeyipde, serici alabilirdi veya ekremi...ama neyse ücüde ayni ayar zaten:D saygilarimla |
Tello eski günlerinin sinyallerini verdi..Gerçekten olumlu bu..Sivok çok güven veriyor..Rüştü iyiydi..Nobre herzamanki gibi.. Benm beğendiğim oyuncular bunlardı... En iyisini seçecek olursak Rüştü derim.. |
bence 1.rüstü 2.tello 3.sivok |
Rüştü...Tello...Sivok...Bu 3'ü iyiydi, güven verdiler...Zapo'yu hiç beğenmedim, 3'lü defans anlayışı ona yaramamış gibi, belkide ilk maçı diyedir ama toparlanması lazım, böyle gitmez... |
İyiler: Mustafa Denizli,Rüştü ve Tello. Kötüler: S.Kurtuluş-Holosko ve biraz da Delgado. |
bence hepsi macın yıldızıydı tello sivok nobre rüştü zapo da biras cekingen tavrı vardı sanki |
sivok |
rüştü iyidi ibrahim üzülmez deli etti yine adam kendine çalım atıyo yaa böle bişey olamaz:D ali tandoğan da rakibi iyi çekti pençelerini adama taktı resmen bırakmıyor yaww :D |
tello |
rüştü bence formundaydı |
sivok-tello-rüştü-nobre |
Tellooo...gerçekten iyiydi. maçın hayal kırıklığıda serdar kurtuluştu hakikaten çok üzülüyorum ya geçen sene ki serdar nerde nerde bu seneki serdar ...:( toparlanır umarım:s: |
sivoku cok begendim bide telloyu cisseyide begendim bu sistemde direncli bir takim bizi en az 3 ler bunuda tekrar dile getiriyorum ilerde dediydi demek istemiyorum ama boyle olacak 3 0 mac ve ondan sonra birtek pozisyonumuz oldugunu hatirlayan varsa beri gelsin |
rüştü tello sivok |
Tello.Bu sezon ilk kez sol açık oynadı.İbrahimin performansı düşmezse Tello bu sezon bütün maçlara damgasını vurur. |
tabi ki önce sivok sonra rüştü,zaten rüştü sezon başından beri mükemmel oynuyo nazar değmesin.. |
Rüştü |
tello sivok ve rüstu |
1-rüştü ,2-tello,3-sivok,4-nobre ....yani atanlar ve tutanlar... başta m.denizli olmak üzere tebrikler hepsine... başlarda delgado'nun bir kaç tane aralara attığı toplar vardı ama devamı pek gelmedi , devamını başka maçlarda bekliyoruz ondan. ilk 15 dk.da kartal gibi çullandık rakibin üzerine ve işi bitirdik, gerisi birazda fazla rahatlamaydı aslında. |
rüştü tello sivok |
Rüştü tabii ki. |
sivok |
TELLLOOOOOOO OO OOOO TELLLO TELLO OOOO TELLOOO |
Türkiye`de Saat: 21:43 . |