![]() |
penaltımız verılmedı gecen hafta servet'ın elıne carpan top gol sayılmıstı bu hafta nobrenın topa vurdugu pozısyonda sıvaslı oyuncu topa elıyle mudahale etti bence penaltıydı ama verılmedı serdar ozkanın pozısyonu penaltı degıldı |
allah belalarini verir ins biz böyle aci cekiyoruz allah onun ailesinede böyle acilar versin |
Bence Nobre'nin pozisyonu penaltı değildi. Elini çekti çünkü adam. |
ikiside penaltı değildi bence |
bahaneler uretmeye devammi edecegiz surekli biz |
ikiside penalti degildi bence ... |
ben penaltı veya değil yorumuna bakmam eğer serdarın veya nobrenin pozisyonunda siyah beyaz forma olmasaydı onların yerine arda veya baros ve sarı kırmızı forma olsaydı veya güiza semih ismi sarı lacivert forma olsaydı iki pozisyonada gözlerini kırkmadan penaltı verirlerdi sorun bu işte forma rengine göre düdük üflüyorlar |
Alıntı:
|
Ne penaltısı ya şaşırmayın :) Keşke bütün hakemler böyle yönetse . Beğendim hakemi |
bence hakemin kararları dogruydu |
2' pozisyonda penaltı degildi ama genelde kötü yönetti macı ... |
yaww yok penaltı falan bunlarımı sarcaz şimdide. |
Serdarın pozisyonunu biri bana anlatabilirmi sivaslı futbolcu neden topa değildi Serdar ın üstüne gidiyor??? Nobrenin pozisyonundada rakip oyuncunun ellerinin hareketli olması bir soru işareti hatta hangi kamera tam hatırlamıyorum orda bir görüntü var sanki elini kaçırmıyorda omzuyla kolunu topun önüne doğru getiriyor gibi görünüyor. Tabi bu pozisyon için net bişey söylenemez. Ama Serdar ın pozisyonunu kimse bana akıl mantık çerçevesi içinde izah edemez ve faul olmadığını idda edemez.Pozisyon net fauldur ve sanıyorum çizgi üzerinde veya içinde bu yüzden karşılığı penaltıdır. |
Penaltı, kırmızı kart vs. gibi durumlar yoktu bu maçta, gerçekçi olmak lazım, sonuca doğrudan etki eden bir hatası yoktu hakemin...Ama dolaylı yoldan vardı!..İnceden inceye doğradı bizi, hücuma çıkarken abuk sabuk fouller çalarak hızımızı kesti, aynısını rakip yapınca devam dedi...İkinci yarıda çok sert oynadılar, bizim buna karşılık vermemiz lazımdı ama veremedik, burdaki suçlular ''KIZ'' gibi oynayan futbolcularımız tabii; ama bazı pozisyonlarda gerçekten çok sert daldılar, hakem hepsine göz yumdu, hem bizi hem de futbolcuları çileden çıkarttı bu kararlarıylan...Kısacası maç İnönü'de olmasına rağmen, Sivasspor'u kolladı ! çifte standart uyguladı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ikiside penaltı değildi... |
Alıntı:
nobrenın pozısyonunu mac ıcındekı tekrarlarda ızledım bana gore penaltı gıbı geldı ama bıda ızleme sansım olur tekrarını umarım |
penaltı değildi ama hakem bi kaç pozisyonda iyi niyetli değildi |
penaltı değildi nobrenin pozisyonu diğerinde ise maalesef serdar özkan kardeşim o bıyıkları çıkmamış sabi kardeşim cin olmadan adam çarpma peşinde de atıyor kendini sonrada boğazını tutuyor kolpacı |
izlediğim en stresli maçtı sivas oyuncuları sanki kavga çıkarmak için uğraşıyordu |
bence ikiside penaltıydı ... |
Alıntı:
|
kazanmalıydık bunları tartışmaya gerek yok zaten bişi yoktu |
Bence alakası yok penaltı ile.. |
ıkısıde penaltı degıldı ama hakemcok kotu yonettı macı sıvas futbolcuları zamanı cok caldılar |
hakem penaltilar konusunda dogru yapti.yanliz arkadasin biri cok güzel ifade etmis,forma rengi.ayni pozisyonlar penalti olmadigi halde fb veya gs ye veriliyor.bize gelince hakemler namuslu oluyorlar biranda.ama dün hakem yinede cok hata yapti,gereksiz yerlerde oyunu durdurdu,rakibin zaman calmasina göz yumdu.ikili mücadelelerde herkes nekadar besiktas lehine derse desin bence sivasin lehine caldi,taktir haklarini onlara kullandi.ama yinede ben hakemlerin bizim maclari böyle yönetmelerine raziyim,yeterki,hakan sivriselvi,vedat yüksel,gibileri gibi maclarimizi yönetmesinler |
Türkiye`de Saat: 03:26 . |