kartalim_ | 25-10-2008 13:58 | Alıntı: burki8686´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 844369)
Dün kötü bir oyun yoktu ama çok iyi bir oyunda yoktu.Bazı yorumcular kanatların ofansif anlamda yeterince işlemediğinden bahsetmiş ama bunun nedenini yazmamışlar.Bizzahiti bir M.D klasiği vardı sahada...Allah aşkına ofansif anlamda bir tek olumlu hareketi olmayan üzülmezle oynayıp sağ kanadıda sadece serdar kurtuluşa emanet ederseniz(önünde holosko sağ forvet gibi oynaması gerekirken Bobo oynadı ve kanatlara hiç deplase olamadı) maç kilitlenir tabi.Telloyada yazık adam iki kanadı birden idare etmeye çalısıyor ilerde..
Ayrıca oyuncu değişikliklerinde de bazı hatalar vardı.Herşeyden önce çok geç değişiklik yapıldı.Bakın küçük bir örnek M.D'nin kazanmak adına oyuna müdahalesi gerekirken ilk müdahaleyi oyuna forvet Baliliyi alan bülent uygun yapıyor.Hemde dakka 63!! M.D ise Holosko Bobo değişikliğini 79. dakkada yapabiliyor.Yani pes!! anlamak güç gercekten.Taraftar saç baş yoldu.Holoskonun moralinide siz düşünün.Ayrıca Serdar özkanın girişi doğruydu ama cıkan oyuncu yanlıştı. Tello ilerde cılız kalıyordu onu markajdan kurtarıp geriye cekmek(üzülmezin yerine)oyundan üzülmezi cıkarmak en doğru hamle olacaktı zira gerek duran toplarda gereksede orta yapması yada şut cekmesi için geriye üzülmeze cıkarılan her top heba oldu.Orada bir tello olsaydı sonuç daha farklı olurdu.Geçen haftada denizlinin oyuna müdahaleleri yanlıştı ama erken gelen gollerle konusulmadı.Umarım haftaya bu yapılan yanlıslar yapılmaz.
Ayrıca maçın yıldızı bence Sivok'tu. Sahanın her yerinde cok olumlu işler yaptı. Nobre çok mücadele etti top sakladı kafa toplarını aldı faul yaptırdı.Toraman hatasızdı.Delgado kısa metrajlı filmler cevirmeye devam ediyor.Zapoda da inanılmaz bir düşüş var cok krtitik iki hata yaptı.Bir an önce toparlanmalı.Üzülmez defansta iyi ofansta evlere şenlikti.Cisse vasat.Bobo ruhsuzdu.Serdar da 3-4-3'ün sağında olmuor malesef çok ağır kalıyor...Kazanma hırsı ve iştahımız had safhada bunu iyi kullanmalıyız... | Solda İ.Üzülmez sağda da Serdar olmuyor gerçekten...Dün Üzülmez bu sezonki en iyi maçını oynadı belki de, buna rağmen bunları diyoruz, işimiz zor yanii bu oyuncularlan, yaa yerlerine başka bir adam bulacak hoca ya da 4-4-2'ye dönülecek tekrardan...M.Denizli'nin hamle yapmakta geciktiğine katılıyorum, 60-70 arası Bobo-Holosko değişikliği yapılabilirdi mesela, ama bana Bülent Uygun'un Balili'yi sokmasını galibiyet adına yapılmış bir hamle olarak görmüyorum ben, adamın oyuna girdikten sonra yaptığı çirkeflikler ortada sonuçta, neden oyuna aldığı da belli oluyor Bülent Uygun'un!..Tello'nun oyundan çıkarılması da doğruydu bence, ikinci yarı oyundan düştü Tello, bütün topları ezdi, rakibe attı, ne zaman çıkartacak diye bekliyorduk bizde...Zapo'nun da formsuzluğu devam ediyor, ama 3'lü savunmada Zapo'nun iş yapacağını düşünmüyorum şahsen, daha çok hatalarını izleriz yanii...Sivok ise tam tersi, 3'lü savunmada çok iş yapar... |