![]() |
Taraftarımız süperdi İnönü Stadı’nda cuma akşamı tam bir futbol akşamı yaşandı. Sahada Beşiktaşlı ve Sivassporlu futbolcular büyük bir mücadele sergilerken, taraftarlarımız tribünde adeta şov yaptı. Karşılaşmanın cuma günü oynanmasına karşın İnönü Stadı’nı tamamen dolduran Beşiktaşlı futbolseverler, 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek verdi. Maç öncesinde ‘Lider buraya’ diye tempo tutan ve takımlarına moral veren taraftarlar, mücadelenin berabere bitmesine karşın Beşiktaş’ı alkışladı. |
taraftarımız her zman muthıs ama kapalının performansını begenmıyorum eskı kapalının havası kalmamıs ınsallah en kısa zaman eskı halıne ve gucune gelır |
Yeni Açıktaydım ! Çok güzel bir atmosfer vardı ama Yeni açıgın sol cıkışı berbat !!!! Neyse.. taraftar SÜPERDİ YİNE Herzamanki gibi |
her zamanki gibi..:) |
ne zmn süper değillerki şimdi olmasın |
tmm superdi de atilan maddeler, ayakkabi, kufurler hiç ho$ degildi biraz daha sakin, duyarli olmaliyiz ... Ceza gelecek ... insallah kapatmazlar .. |
Yine biz :) |
taraftarımız geçen haftalarda daha iyiydi bence |
Daha ii olabilirdi.Ama yine de iilerdi her zamanki giibi. |
yani her zaman boyle:) |
çArşı ULan . . . Her zaman Her yerdeyiz Beşiktaşımın olduğu yerdeyiz . . . |
ŞerefSiz Lig tv sesi kısıyor çok iyi anladım bu maçta . Bende diyorum bu çarşı niye bağırmıyor . Meğerse lig tv sesi kesiyormuş Adiler |
tek kelimeyle mükemmelin ötesindeyiz kıskananlar çatlasın... |
Alıntı:
|
herzamanki gibi yani |
Her zaman ki gibiydik ;) |
Alıntı:
|
boşunamı ii günde kötü günde dedik ii mücadele oldu ama helal olsun :):) |
bu taraftar hep müthiş zaten. |
Valla kalabalık iyidi hoştu ama bunca yıldır maçlara giderim bukadar çirkin ve agıza alınmayacak küfür edilen bir maça daha şahit olmamıştım. etrafımda oturan bayanlardan, çocuklardan ve annelerden utandım yerin dibine geçtim. Bize yakışan tribün inanın bu değil. |
Bu hafta açık ele aldı işi kapalı izledi nedense... |
bende stattaydım böyle bir taraftar grubunun bir parçası olduğum için bir kez daha gurur duydum ... gönül isterdiki kazanalım ama olmadı en azndan hala nağmalupuz. |
beşiktaş taraftarı sadece o maç deyil her maç zaten SÜPER... |
arkadaslar yenı besteyı bılen var mı sampıyon olacagız besıtasım bu sene baslıyor dıgerı ıse mac baslamadan soledıler takım saha cıkarkenn kulaga cok ıııı ve hos bır ses gelıyordu bılen varsa her ııkı besteyı yolayabılır mı bna tskedrım |
eski performans yok gerçekten hava yakalanacaktır en kısa zamanda diye düşünüyorum. |
bu daha bişe değil |
Alıntı:
ayakkabı atan kim? son dakikalarda başımız derde giriyordu. trabzon galip durumdayken son dakikada sahaya girenler trabzonu hükmen mağlup ettirmişlerdi. bunu isteyen yoktur herhalde normal olarak...? |
Alıntı:
K.yacağız cimbomboma fenere Beşiktaşım seni ben değişmem hiç bir şeye Tat vermiyor sensiz geçen bir saniye... birisi bu ama diğerini hangisinden bahsettiğinizi anlayamadım:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Her zaman ki halimiz :) |
taraftarımız yine dehsetti dahada iyi olmalı.... |