![]() |
Beşiktaş Avrupa'da da Lider.. Süper Lig´in zirvesinde ‘yenilgisiz´ unvanıyla oturan Beşiktaş, Liverpool ile birlikte Avrupa´da bileği bükülmeyen tek lider. Avrupa’da bu hafta, liderlere yaramadı... İspanya, İngiltere, Fransa, Hollanda, Almanya’da liderler puan kaybı yaşadı, bazıları koltuğunu takipçilerine teslim etti. Bu karşılaşmaların ardından ortaya şu görüntü çıktı: Avrupa’da ligde yenilmeyen iki takım var; Liverpool ve Beşiktaş... Averaj olarak rakibine üstünlük sağlayan Kara Kartallar, önemli ülkeler arasında kendi liginde en başarılı takım ünvanını elinde bulunduruyor. İşte Avrupa’da bu hafta liderler ve yaşadıkları kayıplar... TÜRKİYE Haftaya Süper Lig’de lider olarak giren Beşiktaş, sahasında Sivasspor’la 1-1 berabere kaldı. Ancak rakiplerinin puan kaybı yaşamasının ardından 18 puanla liderliğini ve yenilmezliğini korudu. FRANSA Fransa Ligi’ne damgasını vuran Lyon, Ligue 1’de deplasmanda Auxerre ile golsüz berabere kaldı. Ancak zirvede 21 puanla kalmayı başardı. İSPANYA La Liga’da haftaya lider giren Valencia, Recreativo Huelva ile 1-1 berabere kaldı. Ancak bu puan kaybına rağmen, 20 puanla liderliğini korudu. İNGİLTERE İngiltere’de Chelsea, sahasında Liverpool’a 1-0 yenilerek liderliği rakibine kaptırdı. Liverpool’un yenilgisi bulunmuyor. ALMANYA Almanya Ligi’nde lider Hamburg, Hoffenheim’a 3-0 kaybetti ve zirvedeyken bir anda 3. sıraya geriledi. İTALYA Serie A’da İnter, sahasında Genoa ile 0-0 berabere kaldı ve liderliği Roma’yı 3-1 yenen Udinese’ye bıraktı. HOLLANDA Hollanda’da haftaya lider giren NAC, Utrecht’le golsüz berabere kaldı. Liderliği Sparta Rotterdam’ı 3-0 yenen Groningen’e bıraktı. PORTEKİZ Portekiz’de lider olarak haftaya başlayan son şampiyon Porto, evinde Leixoes’e 3-2 yenildi. Porto, hem sezonun ilk yenilgisini aldı hem de üçüncü sıraya düşerek liderliği Nacional’e bıraktı. Kaynak: Fanatik |
inş bu namağlubiyetlik sonuna kadar sürer |
liderliği sonuna kadar götürüp bir kez daha namağlup şampion olsak güzel olur |
Kolay kolay mağlup olacağımızı düşünmüyorum...Bu sene en az kaybeden takım biz oluruz... |
tarih=tekerrür |
41 kere masallah!!! |
illaki:D |
bu liderliği 17.haftaya kadar ilerletebilirsek şampiyonuz bence |
bukadar çok bahsi geçktikçe nazar değecek diye korkuyorum . |
Maşallah ;) |
ilk yarı namağlup bitirelim 100. yıldaki gbi şampiyonluk gelir |
inş sonuna kadar hepp böyle devamm eder sonradan hüsrana uğramayalımda.. |
Alıntı:
|
önemli olan sezon sonunda orada olabilmek o yolda alınacak kaza yenilgileri olsa bile o kadar önemli değil...Sezonu şampiyon olarak kapatalımda gerisi boş.... |
NAgmaglup şampiyon olucaz inş... |
hafta sonu cok onemli kayseri gideceğimiz en zor deplasmanlardan biri umarım alnımızın akıyla cıkarız ordanda denizliye büyük iş düşüyor. |
şampiyon beşiktaşım ne istersen iste benden istersen donatalım dört bir yanı bayraklarla. |
nazar değmez inş. bjkeme inş. beklediğimze dğer bu sene şampıyon oluruz hemde nağmalübiyetle |
Alıntı:
|
Allah takımımızı nazar'dan,rakipler'den ve en önemlisi hakemler'den korusun yeter... |
Kıskananlar çatlasın! Beşiktaşımız, kıtanın iki namağlup ekibinden biri! Beşiktaşımızın başarısı, tüm Avrupa’yı kıskandıracak cinsten!.. Son olarak Sivasspor ile 1-1 kalan Beşiktaş, Süper Lig’in zirvesinde yenilmezlik unvanını korudu ve İngiltere’den Liverpool ile birlikte kıtanın yenilgisiz lider iki takımından birisi oldu. Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli de Türkiye Kupası’nda karşılaşacakları Antalyaspor maçı öncesinde futbolcularımızın moralini yüksek tutmak için iddialı konuştu. Yenilgisiz liderligin sorumluluğunun da büyük olduğunu belirten Teknik Direktör Denizli, ‘Bunu sürdürebilmek çok önemli. Ben takımıma güveniyorum. Oyuncularımı çok iyi süzdüm. Süper Lig’de şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Camiamıza özlediği duyguları tattırmak için yoğun bir çaba harcıyoruz. Ama Fortis Türkiye Kupası da benim için çok önemli. Onu da istiyorum’ diye konuştu. Antalya karşısında kaza yapmak istemediklerini dile getiren tecrübeli teknik adam, ‘Yenilmezlik unvanımız Fortis Türkiye Kupası’nda da sürecek. Bunun için de çok çalışacağız. Taraftarlarımızdan bizi hep desteklemelerini istiyoruz. Onlarla el birliği yaparsak ancak mutlu sona ulaşırız’ ifadelerini kullandı. Mustafa Denizli’nin, Antalyaspor karşısına as futbolcuların ağırlıkta olduğu bir kadro çıkarması bekleniyor. |
Türkiye`de Saat: 13:03 . |