![]() |
Ali Şen:Şampiyon Beşiktaş Beşiktaş kulübü başkanı Yıldırım Demirören ve babası Erdoğan Demirören,Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticilerinde İhsan Kalkavan'ın annesi Hacı Meziyet Kalkavan'ın Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazında Fenerbahçe kulübü eski başkanı Ali Şen ile biraraya geldi. Ali Şen, yaşanan kısa süreli sohbette başkan Demirören'i,Mustafa Denizli 'yi takımın başına getirmelerinden dolayı kutlayarak''Denizli'yi takmın başına getirerek iyi bir iş yaptınız,be sezon şampiyon Beşiktaş.dedi. |
doğru sölemiş :) |
inşallah |
olucaz tabi kac sene gecti aradan en az 3 sene ard arda olmaliyiz |
inşallah |
Ali Şenden bu sözler hayret :D |
helal olsun ali şene insallah oluruz |
Yiğidi öldür hakkını yeme... |
Ali Şenden beklemezdim böyle laflar. |
ali şen mi sölemiş bunları inanamadım:D |
ya bu konuyu açan arkadaşın beşiktaşlı olduğuna emin misiniz adam fener stadının reklamını yapmış ya |
Alıntı:
|
bu adam iLk defaa DOGRu bişey söyLemişş evet bu sene şampiyon biziz ALLah'ın izniyLe... |
Ali Şen'in dediklerinin çoğu çıkıyor, bu da çıkacak inş...O bile kabul etmiş... |
ali sen söyleyince sampiyon olacaksak isimiz var.korkunun ecele faydasi yok bunu o da biliyor.bugün yoldaki bi cocuga sorsan busezon besiktasin yüzde doksan sampiyon olacagini söyler.alisen bunu simdiden söylüyorki,hani ben demistime getirecek sezon sonu.besiktas allahin izniyle besiktasimiz acikara sampiyon bu sezon |
fenerden ümidi kesmiş anlaşılan |
aynen bncede o yüzden öyle söylemiş |
Türkiye`de Saat: 00:39 . |