![]() |
Sizce Beşiktaşımızda Devre Arasında Hangi Mevkilere Transfer Şart? BENCE İYİ BİR SAĞ VE SOL BEK + SOL KANADA BİR OYUCU ALINMALIDIR !! SOL BEKTE İBO İYİ AMA SERİC YETERSİZ!! SAĞ BEKTEDE SERDAR KURTULUS YETERSİZ GİBİ MUSTAFA DENİZLİNİN SİTEMİNE GÖREEEE |
2yönlü bir dinamo yeter..Cisseye yol versinler.. |
oyun kurucu lazim mutlaka. kanatlarda iki adam olsa ii olur |
sol bek , sağ açık ve kesinliklede en gerekli olan oyun kurucu. |
kanatlarda büyük sıkıntı yaşadığımız kesi en çokta sol kanatta bek ve açık olarak iki futbolcu ver oyun kurucu |
arkadaslar konuları buyuk harfle acmıyoruz sımdıden tesekkurler |
ÖN LİBERO gerisi sezon snu da olsa olurrr. |
su Seriçi kaç maçta izlediniz yetersiz buluyorsunuz ? ön libero transferi şart dşyenlerede hayret ediyorum siz bakset takımı mı seyredıyorsunuz kusura bakmayın ama futbolun f sinden anladıgnız yok bidaha on libero diye yazmayın insanlar size münasip bi yerleriyle gulerler size :D her şey ortada sol ve sağ kanat cok zayıf kanatlara şart on liberoya değil .. |
bence delgadonun yerine daha aktif ve takımı taşıyabilecek bi 10 numara lazım takıma bende Delgadoyu çok seviyorum ama malesef Beşiktaşın ağırlığını taşıyabilecek kapasitede değil henüz daha pişmesi lazım bence yusuf bile transfer edilse o problemi çözer gibi geliyor |
Alıntı:
katılıyorum |
BENCE ÖNCELİK SOL BEK OLMALI VE BUNU SİVASLI HAYRETTİN'LE ÇÖZEBİLİRİZ EN AZINDAN BU SEZON.DAHA SONRA DELGADO'NUN YEDEĞİ VEYA ALTERNATİFİ BİRİ LAZIM ADAM Bİ SAKATLANSA İŞİMİZ ÇOK ZOR.BENCE JUVENTUSTA SON DEMLERİNİ YAŞAYAN DEL PIERO'YU ALSIN YÖNETİM. HEM RAKİPLERE GÖZDAĞI VERMİŞ OLURUZ HEMDE SÜPER BİR 10 NUMARA ALMIŞ OLURUZ. |
güçlü bi hamal ortaya dahada gerek yok... |
Bi takviye olacağını sanmıyorum, bu kadroylanda çok rahat şampiyon olabiliriz çünkü...Devre arasında alınacak yabancıdan ne kadar hayır gelir o da muamma, Denizli bvunu biliyor, çok büyük bi ihtimal bi takviye olmaz, 2-3 oyuncu gönderilebilir ama...İlla birini isteyeceksek, ben M.Topuz gibi birinin takıma katılmasını isterim devre arasında, bize ilaç olacağını düşünüyorum çünkü, daha eksik yerlerimiz var ama onları sezon sonunda da halledebiliriz... |
MEHMET TOPUZ DESEM HERHALDE ÇOK ŞEY İFADE ETMİŞ OLURUM |
Seric, Gökhan Zan ve Tuna Üzümcü kesin gönderilmeli. Mehmet Topuz, Caner Erkin ve Bekir İrtegün alınmalı. |
denizlinin sistemine göre serdarın yerine sağlam bi sağ kanat oyuncusu alınması lazım |
sag acık ve delgadoya alternatif |
Benim nacizane fikrim.solbek ve sagbekten önce bu takima ilk etapta adamakilli bir santrafor lazim,kim nederse desin bobo ve holoskoyla olmayacagi belli,bir mac oynuyorlar 5mac sahada hayalet gibi dolaniyorlar.biz mevcut sag ve sol bekle bu sezon ligde zorlanmayiz,fakat avrupada asla yetmez bu bekler.busezon avrupada yokuz,bence simdiden bir santrafor bulup yari sezonda hemen transfer edilmeli.bobo muhakkak iyi bir para veriliyorsa satilmali. |
sag bek, sol bek, mehmet topuz + 10 numara |
aslında iyi bir oyun kurucu delgadoya alternatif olarak birde sağ kanat a olabilir |
Alıntı:
|
|
orta alana tam göbeğe mutlaka biri alınmalı 100.yıl kadromuzda oynayan guinti gibi biri olabilir sol beke de biri alınması lazım . |
kesinlikle kanatlara takviye yapılmalı,bu takımın kanatları işlerse gol rekoru kırılır |
bir de 19-20 yaşlarında ,geleceğin yıldız adayı olarak görülen(iyi araştırılarak tabiki), 10 numara playmaker bir yabancı seriç gönderilerek alınabilir ve maçlarda delgado 60 tan sonra düştükten sonra oyuna alınır ve pişirilir |
sol bek diyodum ben ama baktım orda geçen maç ekrem ne kadar güzel oynadı ama tabi kendi mevkisi değil yinede alınmalı ve göbekte cissenin yerine daha aktif hem ilerde hemde defansta etkili biri gerekli |
Kurtulu$un mevkisi açık veriyor...bence ilk takviye oraya olmalı... |
kayseri maçından sonra anlaşıldıki hücuma genişlik kazandıracak ara pasları yerinde ve zamanında atabilicek birazda sergen gibi klasını ve zekasını konuşturacak bir 10 numara başka birşeye gerek yok |
bence delgado yerine tabata alınmalı.hem hücumda hem de savunmada oldukça iyi.ayrıca çok iyi bir sol bek alınmalı.oda taiwo olabilir marsilayada oynuyor 22 yaşında.ayrıca ön liberoya aurelio tarzı bir adam aldıkmı tamamdır.birde bobo yerine yırtıcı bir forvet. |
Serici yollayıp sağ tarafa bir yabancı düşünüyorlarmış.. |
Bu sistem le devam edilecekse, s. kurtuluşun ve üzülmezin yerine en az 3 gömlek daha kalitelileri ve mumkunse tecrübeli olsun ( yaşı genç de olsa tecrübeli olsun ). delgadoyu isteyen var ise ve iyide para veriyorlarsa şimdiden çalışmalara başlansın ve yerine çok daha etkili bir oyuncu getirilsin. eli belinde gezmeyen ve takımı için yüreği ile oynayan. Ayrıca bobo mutlaka satılsın ve yerine Türk santrafor alınsın ( fatih tekke ) bu değişiklikler lüks yada fantazi değil elzemdir. Kadroda revizyon yapılmayacak ise de mevcut oyuncu kadrosunun mutlak suretle form grafiğini yukarı çekme mecburiyeti var, birkaç oyuncu dışında inanılmaz formsuz bir takımız. Burada yada medyada yada statta farketmez camia artık hoca ve yonetimi öldürücü bitirici eleştiriyi bırakıp kenetlensin ( bunu yazan ben demiröreni hiçbir zaman beğenmemiş bir beşiktaşlıyım. ). bugun yapılacak kaos ortamından zararlı sadece BEŞİKTAŞIM çıkar. adam gibi yonetim kadrosu kurulur ve iyi bir muhalefetle seçim zamanı aday olur, kongrede gereğini yapar, şuan hiç sırası değil. Ayrıca Ertğrulun en buyuk sempatizanı olsamda suanda Mustafa hocaya sahip çıkılması taraftarıyım, onun tecrubesi, karizması ve yeteneği ile entellektüel kişiliği takımı başarıya götürecek kapasitededir. Eleştiri dozunda yapıldığında bir anlam kazanır, aksi halde manasını yitirir ve sevimsiz olur. Herkese sevgiler ve saygılar. Güzel günler yakın bence hepimiz böyle düşünelim. |
Alıntı:
|
sağ bek kesin alınmalı. 3lü defans oynanacaksa solbek ileri geri-giden adam da lazım serice yol verilir yabancı sıkıntısı da var. ama bana göre dörtlü defansa dönülmeli seric fena da deil ibodan daha iyi en azından iyi bi türk bulunmazsa kalmalı delgadoya ya yol verilir ya da yedek bekler bu durumda yabancı kontenjanından dolayı iyi düşünülüp karar verilmeli ortasahada sıkıntı var nasıl çözülür iyi bi türk bulmak (çift yönlü giunti gibi) zor. iyi bi yabancı alınabilir. denizli oynatacağı oyun düzenine göre karar vermeli hala değişik varyasyonlar yapıyor. |
--------------------------Rüştü------------------------------- Ekrem Dağ--------Sivok------Zapotochny----Emre Özkan --------------------------Cisse(Delgado)------------------- ----------S.Özkan--------Uğur------------Tello--------- -----------------Holosko-----------Bobo--------------- Risk alınacak dakikalarda Cisse yerine Delgado girer ve/veya Emre özkan'ın yerine Aydın Karabulut girer, Tello solbeke geçer. |
Türkiye`de Saat: 11:51 . |