![]() |
izLemeyemedim macı ama sanırım pekde izLenesi yhoqmus..umarım ßosa kayßettiqimiz son mac oLur.. |
keşke yenseydik:(:(:(:(:(neyse inş. bi daha yenilmeyiz |
oyuncu değişiklikleri çok geç yapıldı artı çok yanlıştı yaa :S serdar özkanı solda oynattı adam :S tello ve nobreyi de çıkardı şok oldum adeta :S |
haftalardır yazıyorum s kurtuluş cisse i üzülmez delgado bu takımın oyuncuları değil diye en az 4 kaliteli oyuncu lazım diye m denizli nin delgado hastalığı sürüyor şampiyonluk yine hayal |
bilmiyorum farkındamınısınız ama denizli geldi üzülmez denen özürlü oynamaya başladı golde yer olduk atamazda olduk yenilirde olduk, uğur incemanıda kaybeder olduk, oynamaya oynamaya pas tutacak takımın en iyisi ve dirisi iken pas tutacak oda, nobre ile deplasman maçına çıkmamak gerek içerde oynasın ama deplasmanda hayır. iş yapmayan 2 forvetle oynamaktansa gol atan tek forveti tercih ederim. ayrıca toraman gireli sivok ile zaponunda oyunları bozulmaya başladı. |
bence ıkı suclu var macta bırıncı sı delgado gonderılsın ıkıncısı mustafa denızlı zaten geldıgın den bewrı kazanıyoruz ama kotu oynuyarak |
Serdar Kurtuluş yaktı bizi yha.Gol yediğimiz pozisyonda ağır dawranması yüzünden gol yedik.Olan oldu.Önümüze bakalım |
anlamıyorumki şu takımda ne eksik,hayatımızda zaten üzülecek bi ton şey var bari beşiktaş iyi gitse.umarım iyi olur herşey |
Alıntı:
|
haftada 6 gün çalışıyoru 1 izin günüm var onda da kahroluyorum yani bu takımın eksiği belli orta saha kötü delgado kötü s kurtuluş kötü s özkan kötü ertuğrul zamanında sistemde aksıyan parçaları düzeltmek yerine yeni bir sisteme ne gerek vardı anlamıyorum bjk kendi kendisini yakıyor |
Türkiye`de Saat: 12:19 . |