|  | 
| 
 yazdım buraya 2 hafta daha maç kazanamayalım denizli istifa sesleri gelecek :D | 
| 
 sezon başından beri şunu savunuorum bizim 10 numara bi oyuncumuz  yok...maçı kurtarıcak bi  oyuncumuz yok hele delgado dan medet umuosak ölme eşeğim ölme... | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 panik yapmaya gerek yok.tabiki mağlubiyet olacaktır.ama önemli olan bunların sayısının artmaması ve sezon sonunda en kritik yerlerde olmamasıdır. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 mustafa denizliyi eleştirmek kadar saçma bişi olamaz şuanda..iyi bir takım aldım desede iyi bir takım almadı enkazda almadı ama herşey ortada ne çok kaliteli yabancılar var elinde ne çok verimli yerli oyuncular..biraz daha mantıklı düşünüp yazı yazmak lazım.mustafa hocanın gelmesiyle şampiyonlugun en ama en güçlü adayı olmuştur beşiktaş sene sonunda omuzlara almak isteyecegınız birini 2 3 haftada eleştirmeden önce bi kez daha düşünün saygılar. | 
| 
 puan kaybı yaşanılan takım fenere 5 attı unutmamak lazım bize karombole bi hata golü attılar.rakıplerimizin oynadıgı oyunlar ortada bizim oynadıgımız oyun ortada galatasaray ve beşiktaş bu sene koparcaklar ligi.trabzonun balonu patlamak üzeredir hiç bir ülkede 25 yeni transferle bi takım şampiyonlukdan bahsedemez örnegide olmamıstır daha önce. bi yerden sonra bırakcaklar fenerbahçe durumu ortada galatasarayla kapısıyoruz hersey ortada gercek anlamda kulube yakısan hocamızı eleştircegımıze destege devam etmek gerekıyo. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 madem yenilecegiz  boboyuda oyuna alsaydin risk alsaydin cesur bir sekilde yenilseydik hic olmazsa 3 lu forvet oynasaydik atak futbol anlayisi boyle olur | 
| 
 oyuncu deişiklikleri çok geç yapıldı vede çıkanlar yanlıştı bana göre  olan olmuş artık böyle devam etmez inş. | 
| 
 denizliyle olmaz bu iş...Denizli bu 3 lü defans sistemiyle,üzülmezle ve geç oyuncu değişikleri yaparak oynattığı sürece bu takımdan ne köy olur ne de kasaba...Sanki bizim takım barcelona,real madrid ya da chelsea de sistemi sık sık değiştirelim.Bu denizli oyuncuların kafasını iyice karıştırır.Çünkü denizlinin kendine has bir sistemi ve çalışma prensibi yok.Antremanlarda düz koşu,ortada sıçan ve çift kale maçdan başka hiç bir şey yaptırmaz denizli.Bakın görün 2. yarı bu takımın kondisyonu ne kadar düşecek...Denizlinin fenerdeki rezaletini gördükten sonra bu adamı ancak tüpçü alırdı zaten.Kimse süper hoca,kariyerli hoca,kurt hoca filan demesin denizliye. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Bazı yorumları okurken cidden hayret ediorm..Biz en büyüklerdeniz..Kalburüstü her takıma karşı galibiyet riske giriyosa; ne anladık bu büyüklükten?  Tamam her maçımızı kazanmicaz..İlla ki kayıplar olcak.. Ama bazı görüşler var ki; akla zarar.. Kayseri, Sivas, Trabzon ve Derbiler...Bu maçlardaki puan kayıplarını normalden sayanlar hesaplasınlar bakalm; bunlara bir Antep, Bursa, İBB veya sürpriz takımlar da eklenirse şampiyonluğun akibeti nasıl olacak.. Akıl - mantık var be kardeşm.. Şuan bu takıma en zararlı şey "Denizli İstifa" demek.. Olmaması gereken bişey oldu..Ama geldi birkere adam.. Bu saatten sonra da böyle tartışmalar zarardan başka bişey getirmez.. Görücez hep birlikte sene sonu.. Beklemek de fayda var.. Ama tekrar söylüyorum: kalburüstü her takımdan çekincek, puan kaybını normalden sayacak hale gelirsek..Ne büyüklük kalır..Ne birşey.. | 
| 
 Alıntı: 
 Diğerlerine gelince, Alex için birşey diyemem çünkü o çok büyük bir profosyonel ancak 28 yaşından sonra istikara kavuştu..hatırlıyorum ilk 3 senesinde ona da neler dendi..Tello 3 haftadır yatıyordu.geçen sene de bayağı bir yattı..bunlar futbolun içinde olan şeyler..Her futbolcunun form dönemi farklıdır..Delgado standardında bir futolcuyu bu gün kaça alırsınız onu düşünün.Adamlar Linkoln gibi bir sahtekarı yere göğe koyamıyor..Basının tüm çabasına rağmen takıma kazandırdılar,biz eldekileri kovalamaya çalışıyoruz. | 
| 
 Alıntı: 
 Dünya futbolunda Delgado tipindeki oyuncular önemini yitirdi..Delgadoya ancak biz verriz 5 Milyon veya GS,FB verir.. Avrupada kimse Matiasa büyük paralar vermez..Kaça alacağımızı düşünmek yerine nasıl satarız diye düşünmeliyiz bence..:) Ama zarar etmeden satacağımızı da düşünmüyorum..:) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Her takıma 1 latin lazm.. :)  Bizim latinimiz Nobre olsun.. Yeter o.. :) Zira Ferguson 10 numara oynatmıyor takımda..Chelsea de öyle.. Barca da..Liverpool da..Böylesine büyük takımlarda Delgado tipinde top rakipdeyken sahadan silik adamlar yokken nasıl değerlerini koruyorlar bu tip oyuncular avrupada..:) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| Türkiye`de Saat: 21:29 . |