|  | 
| 
 yazdım buraya 2 hafta daha maç kazanamayalım denizli istifa sesleri gelecek :D | 
| 
 sezon başından beri şunu savunuorum bizim 10 numara bi oyuncumuz  yok...maçı kurtarıcak bi  oyuncumuz yok hele delgado dan medet umuosak ölme eşeğim ölme... | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 panik yapmaya gerek yok.tabiki mağlubiyet olacaktır.ama önemli olan bunların sayısının artmaması ve sezon sonunda en kritik yerlerde olmamasıdır. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 mustafa denizliyi eleştirmek kadar saçma bişi olamaz şuanda..iyi bir takım aldım desede iyi bir takım almadı enkazda almadı ama herşey ortada ne çok kaliteli yabancılar var elinde ne çok verimli yerli oyuncular..biraz daha mantıklı düşünüp yazı yazmak lazım.mustafa hocanın gelmesiyle şampiyonlugun en ama en güçlü adayı olmuştur beşiktaş sene sonunda omuzlara almak isteyecegınız birini 2 3 haftada eleştirmeden önce bi kez daha düşünün saygılar. | 
| 
 puan kaybı yaşanılan takım fenere 5 attı unutmamak lazım bize karombole bi hata golü attılar.rakıplerimizin oynadıgı oyunlar ortada bizim oynadıgımız oyun ortada galatasaray ve beşiktaş bu sene koparcaklar ligi.trabzonun balonu patlamak üzeredir hiç bir ülkede 25 yeni transferle bi takım şampiyonlukdan bahsedemez örnegide olmamıstır daha önce. bi yerden sonra bırakcaklar fenerbahçe durumu ortada galatasarayla kapısıyoruz hersey ortada gercek anlamda kulube yakısan hocamızı eleştircegımıze destege devam etmek gerekıyo. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 madem yenilecegiz  boboyuda oyuna alsaydin risk alsaydin cesur bir sekilde yenilseydik hic olmazsa 3 lu forvet oynasaydik atak futbol anlayisi boyle olur | 
| 
 oyuncu deişiklikleri çok geç yapıldı vede çıkanlar yanlıştı bana göre  olan olmuş artık böyle devam etmez inş. | 
| Türkiye`de Saat: 05:34 . |