![]() |
Alıntı:
m.denizli 3 lü defans sistemiyle oynadığı sürece orta daha az gelir.çünkü kanatlarda tek adam git-gel git-gel ölür orda.serdar da nitekim canı çıktı sağ kanatta...bir an boşuna geldi o da gol oldu.Napsın...rüştü de habire atlıyo herşeye... |
hüsranların hüsranlarını oynadılar bu maçda holosko ve kurtuluş ulennnnn holosko musun tolosko musun nesin sen yawww yeter artık yeterrrrrrrrrr delgado musun melgado musun sana da yeter artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oynayınnnnnn lennnnnnnn oyununuzu artık oynayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn |
Delgado ve serdar kurtuluş haricinde hepsi iyiydi.Bence Ekrem oynamalıydı.İbrahim M.D.'den sonraaki ilk üç maçına oranla biraz daha cansızdı.ama tabi hocanın bunu görmesi için bu maçın oynanması gerekiyordu.Haftaya bence Ekrem oynamalı |
aynen yha bu serdar kurtuluşa nasıl sabrediyor ben anlamıyorum |
Alıntı:
|
Ben serdara kızmıorum Çünkü o 3-4-*3te sağ acık olmaz bu ronaldinhoyu sol beke cekmek gibi birsey. Malesef serdar tipik bir 4-4-2 beki. O kanadı tek basına kullanacak bir adam değil. Bosuna kızmayın onu orda oynatanda suc. |
Tespitlerin büyük bi çoğunluğu doğru. Berabere de kalsaydık aynı şeyleri sölerdim ben. Dökülüyor futbolcular. Holosko nun kaleye bi şutları var ki 5 yaşındaki çocuğa göstersen pas mı veriyo şu tmu çekiyor die sorar adama..! |
delgado başlı başına bir facia |
*serdar kurtuLus asLnda ii ßi oyuncu umarz ßian once kendine qLr.. *hoLosko ßu sezon kendine qeLemedi haLa umarm ßian önce topLanır .. *serdar özkan cok aptaLca oynuo ,topu ayaqında cok tutmaya caLısıo we caLm atma caLısmaLarı heß ßasarısız oLsada her seferınde ataßıLcekkmıs qßi yine aynı sei yaßıo .. *deLqado cok ii ßasLamısdı asLnda ama ßi sorn wr snırm ßöLe düsmeye ßasLadıqna qöre.. |
Ekrem oynasin Serdarin yerin aslanlar gibi oynar!! Holosko out Bobo in!! |
Türkiye`de Saat: 04:55 . |